barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Yok mu kedi sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Niye kimse sallamamış anlamadım yara için yazdım bende, bence götür mantarda olsa tekrarlar filan mikrobal olabilir filan ilaç verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 reyou said: kediyi eve almadan kopek gibi bahcede besleyebiliyor muyuz? sehir icinde olmicak ama ev, bole sehir disinda etrafta arabalarin insanlarin falan az oldugu bir yer. ilceler arasi yesillikler arasina gomulu evler gibi. kedinin kacip bidaha gelmeme ihtimali nedir? eve alıştır önce yavaş yavaş dışarı sonra bakarsın bizim hep öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Miyaw33 e öm atsan mı acep yara meselesini, o vet çünkü. Bize baya yardımcı olmuştu minnoş beyi ilk bulduğumuzda Bi de tetanoz aşın yoksa zaten ol ama kuduza gerek yok bence. Yoktur o yavrularda kuduz. Ama yine senin bileceğin iş. Ben olsam tetanozu genel önlem maksatlı olurdum, kuduzu olmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Kediler nerdeymis memleket olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 ön patisinde kırık olan bu oğlan için geçici veya kalıcı yuva arıyoruz. ameliyatını bugün olacak ve bir hafta veterinerde kalacak. sonrasında 6 7 haftalık bir iyileşme süreci olacak ve bu süreçte bir yuvasının olması şart. kedicik ankara'da. kalıcı yuva öncelikli tabi. kendisi de: ayrıca çok sevecen bi kedi, kucaktan inmez o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 abi ben merak ediyorum, kedi de köpek gibi sizi sevmek isteyince elinizi yalıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Bizimki bişey yedireceğimi sandığı için elimi yalıyor, sonra boğa gibi kafasıyla elime vuruyo kafasını okşamam için.. http://imgur.com/ESTofqY http://imgur.com/zpWDdPK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Nazar değmesin çok güzelmiş kediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 muz mu veriyon la hayvana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 can kediye oglan demissin 1 bogazında pempe bişey var 2 acaba bakabilir miyim bu da 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 @WanTed Evet sdsfds ama yemiyo çok denedim meyve peynir vs... Yemiyo kuru mama dışında deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Krema(bildiğin pakette çiğ krema) dök bir kaba, çok severler.Yesin yalaya yalaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Labne seviyo ama son 2 seferdir onu da yemedi. Kusuyo falan. Dışardaki kedilere verdiğim kıymete biniyo onlara verdiğimi görünce kıyamet kopuyo kendi yemek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 RamsesII said: Krema(bildiğin pakette çiğ krema) dök bir kaba, çok severler.Yesin yalaya yalaya. Bide zararlı diil mi sütlü falan ya hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 valla veteriner arkadaş kedilerine veriyor hayvanlar çatır çutur götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Bildiğimiz krema mı? Akşam denicem baaak.. http://www.marketbizden.com/yonetim/resim/urunler/pinar_hazir_krema_sade_200_ml_fGJoVg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 sütlü zararlı değil dondurma falan verebilirsin çok sever sütlaç dondurma yogurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Benimkiler meyveli yoğurdu görünce çıldırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Evet PATİCE bildiğin krema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 nyks said: Benimkiler meyveli yoğurdu görünce çıldırıyorlar. hayvanlara glikozlu yiyecekler vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Patice said: @WanTed Evet sdsfds ama yemiyo çok denedim meyve peynir vs... Yemiyo kuru mama dışında deli. beyaz peynir yedirebilirsin. Ama sonra kahvaltılarda huzur bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2015 RamsesII said: nyks said: Benimkiler meyveli yoğurdu görünce çıldırıyorlar. hayvanlara glikozlu yiyecekler vermeyin 18 yaşına geldi benim kedi glikozla hala kuş muş yakalıyo ağaçlardan inmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar