Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Ha, yani Emre ve menajeriyle daha görüşülmemiş. Güzeeelll!! Emre kabul etme lan, GS'lisin sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eed bence de emre gelmicek, bu haberden sora daha da bi heveslendim. yapma emre, etme,pls. seviyoruz lan seni ailecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bu aş pişmiş bitmiş, dinlensin diye bekletiyorlar, menecer falan hikaye onlar. Emre FB'ye hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yetiştiği klübe 3 kuruş para kazandırmadan giden karaktersiz biri olduğundan gs ye geri dönmediği için sevindim. geri gelse problemden başka bi yararı olmazdı gs'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 oha way bea hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Yetiştiği kulübe para kazandırmak gibi bir zorunluluğu yok ki hiçbir futbolcunun. Adam o kadar sene para almış, karşılığında da emeğini futbolunu vermiş. Karşılıklı ticaret bu kadar. Siz ileride iş değiştirirken eski şirketinizin istifanızdan para kazanmasına bakar mısınız? Aynı şey. Orada aptallık dönemin Bossman kanunlarını hiç dikkate almayan GS yönetimindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 zorunluluğu olduğunu söylemedim zaten. kişisel tercihi adamın. bir de arda gibi 5 senelik boş kontrata imza atan futbolcularda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 rewendor@ türk futbolcusu hiç bi zman öle tam anlamıyla profesyonel olmamştır yani golden sonra nah yapan bi herif adamın duygularının onunde olmasnı bekliyosun ayrıca emreye talip takımlar var git başka külübe gs de bu kadar tepki toplıycaıgnı bile bile gittiyse hayırlı olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Talip diğer takımlar tahminen ona yılda 3.5 milyon euro vermiyordur. Ki zaten o parayı Emre'nin oyunundan çok Türkiye'ye dönmeye ikna amaçlı veriyorlar. Adam da bunu seçmiş işte. Ha, dediğin gibi Türk futbolcusu profesyönel değildir bu konuda, takımına duygusal bağ besler. Doğru. Ancak profesyönel olanı da niye öyle diye dışlayıp kızdırmak hatadır. Herhangi bir "etik dışı" hareket varmış gibi göstermemek lazım. Bana kalsa ben de istemem Emre'nin gitmesini FB'ye. Giderse de mutlu olmam ama adama ne hakla yapar niye yaptı demem. Çok duygusallık istiyosan, tahminen GS de aynı parayı önerseydi iki eşit tercih arasından GS'yi tercih ederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sevdim bu işi nehehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crash_rogue Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 pazartesi günü de vagner love açıklancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yabancı transfer için once kontenjanı bosaltmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR? 7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti. fenerbahçe resmi sitesinden aldım. galatasaray yazmamak için çok kastınız dimi lan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 galatasaray noticeble bi takım bile değil ki :p anlam ifade etmiyo gs de oynamış oynamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 -Cleglaw- said: galatasaray noticeble bi takım bile değil ki :p anlam ifade etmiyo gs de oynamış oynamamış ee o zaman newcastle, inter de oynamış olması da bi anlam ifade etmiyor, onu niye yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 emre nın neresı ıyı transfer ya. ahı gitmiş vahı kalmış bir topçu. newcastle da naptı gittiğinden beri? kaç maç oynadı kaç asisti, kaç golü var. nasıl bir grafik çiziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şöyle futbol ^ |---/--/ |--/--/ |-/ |_________>t(s) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 o grafigin formulu ne lan cons? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 x<= 3 -> x=y x>3 & x <= 5 -> x=-y x>5 -> x=y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hava alanına inmeden inanmam arkadaş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 EMRE AYIP LAN YAPMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 emre dozunda yabancı bi oyuncu olsa sevinmezdim ama türk oyuncu kontenjan'ı azaltmıycak rahat rahat gelebilir sorun değil... eskiden gsde oynaması hiç bi sorun teşkil etmez çoğu insanın geçmişi hatalarla dolu bunları düzeltmenin yoluda kadıköyden geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Katil Emre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 şimdiden başlamıs hazımsızlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 30 günü dolmadan geri verelim şu adamı düşündüm de yok ne işimize yarıycak yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar