Spidee Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Farklı yönetimlerin, teknik ekiplerin yollanan futbolcuyu tekrar kadroya katmak istemesi mantıksız değil de. Şu FB-Emre olayı sevgili tribi gibi. Önce ayrılıp, sonra başka kız yüz vermeyince eski sevgiliye geri dönülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 sexdrugsrocknroll said: milli takımdayken demediğini bırakmayan adamlar şu an imparatoreeee yeri geldiği zaman insanlar hala demediğini bırakmıyor napalım adam başarılıysa çıkıpta sen önceden kötüydün bi ara.seni çok kötü eleştirdik sen kakasın boksun mu desin insnalar şimdi pijamalı aykut kötü.adam çıkıpta mesela uefa kupası alsa ligde de şampiyon olsa adamı allah yaparsınız.ama şuan eleştiriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ama kişilik olayı başarıya göre değişen bi tutum sergiletmiyor ya. emre tüm dünyada en değerli oyuncu seçilse gene de sevmem herifi pislik çünkü. adam olsun önce sonra top oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Rasmon said: ama kişilik olayı başarıya göre değişen bi tutum sergiletmiyor ya. emre tüm dünyada en değerli oyuncu seçilse gene de sevmem herifi pislik çünkü. adam olsun önce sonra top oynasın. Eh futbolu Hagi'den öğrendiği için her şeyini almış adam napsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ft hep kötü bence, biraz baskı ve stresste adamın asıl yüzü çıkıyor ortaya zaten. hakeme, kendi topçusuna, rakip tdye küfür eden adamdan fazla bir şey beklemek gerekmemeli, taktiksel olarakta zayıf yönleri çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 önümüzdeki sene için Mourinho ile anlaşılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 canlar yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 e tamam iste, adami staja gonderdik 6 ay, gitti fit oldu, kilo verdi, geldi oynayacak. kime niye dokundu bu anlamadim o kadar. tarihi eski oyuncusuna hic bulasmamakla gecmis olsa galatasaray anlayacam da neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 He abi staj yaptı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 geyik kismi isin bu tabi. emre belozoglu'nu once gonderip sonra geri getirmenin tek mantikli aciklamasi var: takimda hirs yoksunlugunu asamadilar, bunu asacak bu tipte bir adam lazimdi. hem iyi oyuncu, hem hirsli, hem belese gelecek. her takimda ilk 11 girecek bir oyuncuyu kim istemez ? e eskiden aykut kocaman istemezdi. aziz yildirim istifa etme dediginde bile ok diyen adam, 'emre gelecek senden ozur dileyecek barisacaksiniz' dediginde hayir mi diyecek ? ama yalan degil, bir kac kez de yazmistim, emre fenerbahce'deki halinden cok daha fit, en az 4-5 kilo vermis durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Olm adam uefa kupasını aldı 2.kez türkiye'nin en kariyerli oyuncusu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yekeyeke said: Rasmon said: ama kişilik olayı başarıya göre değişen bi tutum sergiletmiyor ya. emre tüm dünyada en değerli oyuncu seçilse gene de sevmem herifi pislik çünkü. adam olsun önce sonra top oynasın. Eh futbolu Hagi'den öğrendiği için her şeyini almış adam napsın.. lan sus lan köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 uefa kupasini 2. kez almadi, 1 uefa 1 super kupasi var ya sadece. gerci sanirim faal futbolcular arasinda en kariyerlisi oluyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 fener gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Uefa'yı almadı süper kupa aldı. Düzelteyim dedim ;) Arda var Fizban, hani o kupaları alan adam kenarda izleyen değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 pardon 2. kez süper kupa almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 edit: Yanlış hatırlıyormuşum varmış, ilginç. Direk gitmemiş miydi Emre ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Aykut zorla gönderttiği adamı neden geri alıyor ki. İnsanların eleştirdiği nokta o, yoksa oyuncu gider gelir, o mevzu değil. Galatasaraylı olarak Emrenin fenere geri dönmesi benim için güzel bir haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 yekeyeke said: Rasmon said: ama kişilik olayı başarıya göre değişen bi tutum sergiletmiyor ya. emre tüm dünyada en değerli oyuncu seçilse gene de sevmem herifi pislik çünkü. adam olsun önce sonra top oynasın. Eh futbolu Hagi'den öğrendiği için her şeyini almış adam napsın.. Haginin öğrencisinden medet beklemek. Birde bu kadar çirkefliğine rağmen!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 aykutu yumrukladı haberleri vardı.doğru mudur bilinmez ama doğruysa pijamalı sene sonu istifa eder yine sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 abi niye eleştirelim emre transferini dalga geçiyoruz komik yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bizim yonetim messi'yi alsa yine dalga gecilir. yani gecilmesi normal anlaminda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bu kadar cemaat vs aziz muhabbeti geçtikten sonra Emre'nin gelmesi ilginç olan. Ayrıca Aykut-Emre kavgası da var. Yoksa Emre'nin FB ikinci defa gelmesi her ne kadar 6 ay içerisinde olsada abartılacak birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ya şimdi burdaki eleştiri noktası şu. Bir takım oyuncu/td yönetici idareci gönderir,ayrılır tekrar gelir bunlar normal şeyler. Burdaysa konudaki fark ve komiklik şu, Emre kalmak isterken şuanki yönetim ve teknik direktör yolladı, 6 ay sonra geri alıyorlar. Emre 16 yaşında çocuk değildi yollanırken bu 6 ayda muhteşem bir değişim geçirip bambaşka bir insan olarak dönmeyecek 32 yaşında yolladın 32 yaşında geri alıyorsun. Bu süreçte o boşluğu doldurmak için bir dünya transfer yapıp para harcamışsın, burda ciddi bir planlama eksiği,yanlış hesaplama ve transfer hataları silsilesi mevcut, bize komik gelen dalga geçtiğimiz şey de bu zaten. Yoksa Emre şuan mevcut kadrodaki Selçuk-Baroni'den çok daha iyidir daha faydalı olur o pozisyonda. Meireles ve Topal'la karşılaştırmak istemedim farklı fikirler çıkar diye. Yani Emre'yi şuan alıyor olması da hata bana göre o mevki o kadar şişmişken ama kabul edilebilir bir durum. edit: Şimdi aklıma geldi Aziz Nesin'in "biz bu boku niye yedik?" isminde bir öyküsü var. Dileyen google'dan bulabilir, olaya cuk oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Emre FBnin orta sahasını toparlar. Karakter olarak hiç sevmediğim bi oyuncu olsa da hala iyi oyuncu. Bi de GSliler iyi gaza geldiler, patlamaları da iyi olucak. FB muhtemelen şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar