Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emre Belözoğlu Fener'de

Gangren

Öne çıkan mesajlar

sexdrugsrocknroll said:

milli takımdayken demediğini bırakmayan adamlar şu an imparatoreeee

yeri geldiği zaman insanlar hala demediğini bırakmıyor

napalım adam başarılıysa çıkıpta sen önceden kötüydün bi ara.seni çok kötü eleştirdik sen kakasın boksun mu desin insnalar

şimdi pijamalı aykut kötü.adam çıkıpta mesela uefa kupası alsa ligde de şampiyon olsa adamı allah yaparsınız.ama şuan eleştiriliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

ama kişilik olayı başarıya göre değişen bi tutum sergiletmiyor ya.

emre tüm dünyada en değerli oyuncu seçilse gene de sevmem herifi pislik çünkü. adam olsun önce sonra top oynasın.

Eh futbolu Hagi'den öğrendiği için her şeyini almış adam napsın..
Sosyal ağlarda paylaş

geyik kismi isin bu tabi. emre belozoglu'nu once gonderip sonra geri getirmenin tek mantikli aciklamasi var: takimda hirs yoksunlugunu asamadilar, bunu asacak bu tipte bir adam lazimdi. hem iyi oyuncu, hem hirsli, hem belese gelecek. her takimda ilk 11 girecek bir oyuncuyu kim istemez ? e eskiden aykut kocaman istemezdi. aziz yildirim istifa etme dediginde bile ok diyen adam, 'emre gelecek senden ozur dileyecek barisacaksiniz' dediginde hayir mi diyecek ?

ama yalan degil, bir kac kez de yazmistim, emre fenerbahce'deki halinden cok daha fit, en az 4-5 kilo vermis durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

yekeyeke said:

Rasmon said:

ama kişilik olayı başarıya göre değişen bi tutum sergiletmiyor ya.

emre tüm dünyada en değerli oyuncu seçilse gene de sevmem herifi pislik çünkü. adam olsun önce sonra top oynasın.

Eh futbolu Hagi'den öğrendiği için her şeyini almış adam napsın..

Haginin öğrencisinden medet beklemek. Birde bu kadar çirkefliğine rağmen!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi burdaki eleştiri noktası şu. Bir takım oyuncu/td yönetici idareci gönderir,ayrılır tekrar gelir bunlar normal şeyler.

Burdaysa konudaki fark ve komiklik şu, Emre kalmak isterken şuanki yönetim ve teknik direktör yolladı, 6 ay sonra geri alıyorlar. Emre 16 yaşında çocuk değildi yollanırken bu 6 ayda muhteşem bir değişim geçirip bambaşka bir insan olarak dönmeyecek 32 yaşında yolladın 32 yaşında geri alıyorsun.

Bu süreçte o boşluğu doldurmak için bir dünya transfer yapıp para harcamışsın, burda ciddi bir planlama eksiği,yanlış hesaplama ve transfer hataları silsilesi mevcut, bize komik gelen dalga geçtiğimiz şey de bu zaten.

Yoksa Emre şuan mevcut kadrodaki Selçuk-Baroni'den çok daha iyidir daha faydalı olur o pozisyonda. Meireles ve Topal'la karşılaştırmak istemedim farklı fikirler çıkar diye. Yani Emre'yi şuan alıyor olması da hata bana göre o mevki o kadar şişmişken ama kabul edilebilir bir durum.

edit: Şimdi aklıma geldi Aziz Nesin'in "biz bu boku niye yedik?" isminde bir öyküsü var. Dileyen google'dan bulabilir, olaya cuk oturuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...