ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 evde oyuna baglanabildigim zamanlar ms genelde 140 -200 arasında turladıgı icin yfye pek ihtiyac duymuyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Arathor said: Yurtdisinda kalan tanidiginiz varsa hattindan proxy paylasim isteyin biz öle yaptık ^^ 350ms ama hic yoktan iidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 1 aylık basic paket 8ytl ye denk geliyr 25 man yapıyorsanız mutlaka almanız lazım, çünkü beleş versiyonlarda sadece belli seviyede dosya transferine izin veriyor yanlış anlamadıysam, ve 25 manlerde o limitin hayli üzerine çıkıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 YF ile SSC ve TK yaptım ben beleş paket ile, sorunsuz oldu genelde. Ama MH'de sapıttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Basic paket ile sorunsuz MH yapılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 basic paket bana black temple da yetmedi açıkcası upgrade ettim enhanced a ama henüz deneme şansım olmadı. Belki sorun bendedir o zaman geri veririm paketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hmm, bu yurt dışındaki tanıdığınızın hattından proxy almak onların bağlantısını yavaşlatır mı yada başka yan etkileri var mı? 2v2 partnerimle iki farklı karakterle arena yapıyoruz, ve aynı guildde raid yapıyoruz, wow zamanımızın çoğunu beraber geçiriyoruz. o Hollanda'da yaşıyo surekli 50-90 arası latencysi var, proxyden bahsetsem, sanırım hayır demeyecektir :) ama çekiniyorum eğer onun bağlantısını kötü etkileyecekse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 walla benim ark veritabanı yöneticisi koskoca server a bağladı bizi 64mbps bağlantısı var koymuo ona :p 2 kisi baglanioruz biz ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enderc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 2 mbit kablo ile 4 kişi Hyjal summit yaptık Karazhan-eu'da, ana makinada 120msi, diger lerinde de 170-180 msi hic gecmemişti. Bir makinayı host olarak kullanıcaksanız server tarafı için gerekli olan tek program socks puppet. Clientlar da YF ile baglanıyormus gibi baglanıyor ama YF yi acmadan Sockscap'den localhost yerine server makinasının ip adresini yazıyor. Sadece bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 internet sapıttı şu an benim 1k ping var yf ile bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Shakkil said: Basic paket ile sorunsuz MH yapılabiliyor mu? basic her türlü yetio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 ben yapamadım mount hyjal 256 yla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 normal baglantın ne kadar? bilgisayar speclerinin etkili olmaması lazım heralde ben mh de ve bt de max 120 ping le oynuorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Yfsiz şu an girdim, hayırdır ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 said: said: is it Fixed?? i can log my server now?? and time is not 23.30 ?? i want to say THANK YOU "ARAL ITHALAT LTD STI" THANK YOU AYSE SENEL /love BABAYI fixed.. Nothing has fixed. I just have done the your freedom proxy and it is fixed.. the rest has not fixed at all... ahuaha koptum wow forumlarından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 BABAYI FIXED HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAA Öldüm gülmekten karnıma ağrılar girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Ahahahahhaha bu nedir :)=):=) cidden koptum şu saatten bağlanamam daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 bütün gün hiçbişey yapamadım noldu lan bağlantıma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mutlu haber görelim diye girmiştik ama babayı fixed ha ! Hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 blue post turkiye icinmis bu okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arathor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben sorunun kaynagini bir önceki postlarda yazmisdim ama yok inat bizim millet ve neye inanacagini kestiremiyor henüz. Gidiyor cahilin birisi wow forumlarina aha sorun blizzardda, sacma sebepleri sunlar diyor ve koyunlar pesinden gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 sorunun teliasonera + cogent arasındaki bağlantıdan olduundan adım gibi eminim zaten problem su ki blizzard yada ttnet yada superonline herhangi bir firma az biraz efendi olupta cogent yada teliasonera ile bağlantıya geçmiyor, yada geçiyorsa bile bilgilendirmiyor isvecten elemanlar arkadaslarim fln aradılar telia yı telia nın kendi müsteri hizmetleri cogent bağlantımız ile ilgili problem var evet üzerinde calisiliyor deniyor (ve problemin -teknik- olmadığı gayet bariz birşey tamami ile iki şirketin anlaşamaması.) (örneğin telia ingiltere , amerika yerine başka bir proxy ile -misal benim yaptığım : macaristan dan arkadasimin makineye baglanip nun makinesi üzerinden doğrudan wow a bağlanmak gibi- baglandıınızda problem olmuyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yanlız saka maka 2 gundur 2k ms artık hic bi ip de kar etmiyo. onceden olsa youtuba bok atardık ama simdi oda kapalı neye sarcaz onu da kestiremiyoruz. cabuk hedef bulun odaklancak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
plague Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Arathor said: Yurtdisinda kalan tanidiginiz varsa hattindan proxy paylasim isteyin Bunun nasıl yapılgığını detaylı olarak açıklıyabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ne desek ki wow dan soğutuyor bu latency Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar