Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucaga ok atmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ne dusunmuslerdir acaba. garip bir durum. bu tip izole yasayan kabilelere buyuk bir dikkatle yaklasmak gerekiyormus adamlar yeni hastaliklardan patir patir oluyormus. uzaylilar kadar olmiyoruz. uzaktan izle iste adamin hayatina niye karisiyorsun ki.
Mesaj tarihi:
aynen bende biraz önce buna baktım "yazıktır günahtır bu insancağızların suçu nedir diye düşünmeden edemedim kendi kendime" diye abzürd bi cümle kurasım geldi nedendir bilmem..
Mesaj tarihi:
kendimi adamların yerine koymaktan alamıyorum ya düşünsene abi böyle yaşantının ortasında bi anda pata pata pata pata diye bi makina gelio tırsıosun falan sonra aynen seni andıran tipler gelio noluo falan abi geriye doğru zoom yapınca çok tuhaf oluosun böyle adamlar dünyada sadece kendileri var sanıorken bi anda geri zoom yapıosun New york falan millet ne biçim yaşıo teknoloji falan geriye zoom yapıon herhangi bi galakside ne biçim yaşayanlar daha gelio falan ama her alt tür bi üst türden habersiz ilginç gelio
Mesaj tarihi:
hunterların gücü. arkadaki insan şeklindeki pete iyi bakın. öndeki lvl 9 hunter ile yanındaki lvl 70 hunter helikopter avlıyor. lvl 70 hunter kendine pet edinmiş lvl 9 soruyo abi ben nerden train etcem bunlardan.
Mesaj tarihi:
Indirse efsane olur da, ozgurlestirirler onlari o zaman.
Super adamlar ya. Dusunuyorum da. Orada dogsaydim. Kendimi tatmin edebilmek icin giristigim cogu seyden haberim bile olmadan yasayip mutlu olabilirdim. Ozendim.
  • Yeni Oluştur...