Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Tek doğru bence CHP değil, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onu sevmeyen ise Allah'ı sevmiyordur.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Cooldragon said: Yalnız şöyle bir durum var. Gerideki sayfalarda verilen videoda telefonun nasıl dinlenebileceği anlatılıyor. Orada gösterilen yöntemle telefonunuz dinlendiğinde çağrı almış oluyorsunuz. Buda normal olarak dinleyen tarafın faturasında yer alıyor. Vakitin sunduğu belge vakiti temize çıkarmıyor yani... Bence Sav'ın telefonunun incelenmesi gerekiyor. evet, eğer iddia ediyorlarsa kanıtlasınlar. akp ve yanlıları iyi çalışmış dersine. olay patladı şak diye koydu belgeyi ortaya. chp den ise ses yok. belge sahte de, telefon bozuk de, telefona program atmışlar kendi açılmış de, malım ben telefonu açmışım özür diliyorum de. ama bir şey de. arkasında dur sözünün. çok karizma kaybetti chp bu olaydan sonra bence.
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yaşasın Tayyip. dinlesin tabi. milletin içine ediyolar.dinlesin asdfa
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 e şimdi valiyle ne görüşmüşlerdi onu tartışabiliriz. ben kaçırdım orasını, var mı sakıncalı bir durum konuşmada?
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Önder Sav'a bir şok da Turkcell'den: Görüşme kaydı doğrulandı CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın "Devlet beni dinledi" iddiasıyla ortaya çıktığı, Türkiye'nin watergate skandalı olacağı beklentisiyle CHP'nin büyüttüğü kayıt olayında Vakit'in iddiası Telekom'dan sonra Turkcell belgesiyle de doğrulandı. Haberin Devamı için linke tıklayın.. Zaman.com.tr
sir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 in b4 turkcellde de fetocu örgütlenme varr!!1!
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 eğer önder savın mallığı ise özür dilemeli dinleniyorum uleen dediği için.Hoca efendi diye adamlar zamana link verir olmuş paticikte ne hale dustu lan burası.
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 .......... Baykal, Önder Sav'ın randevusu ile telefon edilme saatinin çakıştığına dikkat çekerek, "Sav sayın Vali'ye saat 10:00'da randevu veriyor. Saat 10.03 de telefonu çalıyor. Onların iddiası bu görüşmeyi ortadaki telefondan aldıkları yönünde. Sizin telefonunuz kapalı olsa bile bir mikrofon gibi ortamdaki dinlemeyi gerçekleştirebiliyor. Günün teknolojisi bu. Bu militan gazetenin danıştay cinayetinde çok önemli bir rol oynamış olan AKP destekçisi bu gazetenin CHP yi ve muhalefeti gündeme taşımak istediği günlerde bu olay ortaya çıkıyor. Türkiye'de bu kadar gazeteci var. Böyle bir fırsata kavuşmadınız mı? Her hangi birinize böyle bir kısmet nasip olmadı mı? Bu tarihi fırsat bu tarihi şans ilk kez bu gazeteye nasip oluyor. Çok ilginç bir rastlantı. 44 dakika dinleniyor hiç bir ayrıntısı hiç bir ses karışıklığı anlamazlık yaşanmadan kaydediliyor. Mahkeme teyp kaydını herhalde bu gazeteden isteyecektir. Bu rastlantılar bu garabet, izahı olağanüstü güç tablo toplumun dikkatini çekmiştir" diye konuştu. .....
fedaykin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Kısaca bu kayıtlar dinleme yapıldı ise bunun cep telefonu yolu ile yapıldığını gösterir, yapılmadığını değil.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Kısacası , "Baykal'ın ve Önder Sav'ın bizi hükümet dinledi , emniyet güçleri dinledi Hesap verin , istifa edin HÖLÖLÖ!" dediğini değiştirmeyip yalan iftiralarını , yalancılıklarını ortaya çıkarmıştır. Sav'ın peygamber ile ilgili ettiği lafı gündemden düşürmek için kumar oynadılar , ve kaybettiler. Üzerine vali ile konuşmuş olduğu gerçeği de cabası. Kendileri çifte skandal yapıp yalanları ile karşıt skandal yaratma çabasında iken patladılar.
malik Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 böyle rezil olunur tekrar tekrar,bu kadar düşülür de düşülür. ve yüzsüz yüzsüz tekrar çıkıp oyunlar oynanır,tayyip sucks denir tekrardan. sonra da bize niye oy atmıyorsunuz.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 telefon kapalıyken dinleme yapılıyor diyor da onun için telefonda o yazılımın olması lazım, önder sav götürsün telefonu ispatlasın yazılımı varsa, hangi tarihte yüklendiğine kadar çıkartılır ama öyle bir şey olmadığı için hala kıvırma modundalar 44 dakikalık ses kaydının net bir şekilde anlaşılamadığı zaten vakit gazetesinde yazıldı, anlaşılabilen ve önemli kısımları yayınladık şeklinde sonra görüşme sırasında telefonun çaldığını iddia ediyor, 44 dakikalık kesintisiz görüşmede bu nasıl olcak.
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Peki bu olay bize bizi dinleme yetkisinin kimde olduğunu gösterdi.Gülen cemaatinin adamları bu işin başına gelmiş.Dediğim gibi eğer böyle bir salaklık yapmışsa çıksın özür dilesin ama tarikat bağlantılı insanların istediği adamı dinleme yetkisi var.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Theghosthand said: eğer önder savın mallığı ise özür dilemeli dinleniyorum uleen dediği için.Hoca efendi diye adamlar zamana link verir olmuş paticikte ne hale dustu lan burası. senın gibiler geldiğinden beri ne hallerde paticik evet.. nickimin anlamı şahsımla alakalıdır konularla değil. konusma uslubunu değiştirirsen patinin düzelmesine bi katkın olur kanatimce..
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Nurcuyum_1998 , Fetonun gülüyüm ,Hocaefendi gibi nickler vakit ve zaman ile ilgili link vermesi komik bir durum bence.Zamanın kime ait olduğunu sokakta kime sorsan sana söyler.Benim gibi adamlardan (tanıyormusun???) ayrı dünyada yaşıyorlar zaten.Şahsınla ilgili bir problem yok.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Theghosthand said: Nurcuyum_1998 , Fetonun gülüyüm ,Hocaefendi gibi nickler vakit ve zaman ile ilgili link vermesi komik bir durum bence.Zamanın kime ait olduğunu sokakta kime sorsan sana söyler.Benim gibi adamlardan (tanıyormusun???) ayrı dünyada yaşıyorlar zaten.Şahsınla ilgili bir problem yok. peki zaman gazetesinden link verdiğim zaman benim nurcu olduğumu düşünüyorsunda.hürriyetten milliyetten link verildiğinde ne düşünüyorsun ?? evet ben sadece zaman gazetesi okuyorum zaman gazetesinden link vericem tabiki herkesin görüş açısı.. neyse.. istediğin gibi olsun @Theghosthand..
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Tartışıcaksanız konuyu tartışın paticiği düzeltmek insanların iki postunuza kalsaydı şu an cennet bahçesi olurdu.
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yesiller basmis imdat sirin baba!!!
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben olayı kaçırdım şimdi adam farketmeden telefonu açık kalıyor, sonra vakit yazarları bunu dinliyor, bu da dinleniliyorum diye yaygara çıkartıyor? nerde yalan söylüyor şini bu adam? onun yerindeki her insan dinleniyorum sonucuna ulaşabilir. eksik bişi mi var anlamadım ki? ne yapmaya bu adamlar "halifeme peygamberime tayyibime saldırdı da cevabını aldı deyyus" tadında konuşuyo lan?
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Rahan said: adam farketmeden telefonu açık kalıyor, sonra vakit yazarları bunu dinliyor, bu da dinleniliyorum diye yaygara çıkartıyor? vakit gazetesi de dinlemeye ne meraklıymış yav. 44 dakika boyunca cep telefonu açık mı tutulur. fatura kabarır çok pis.
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Rahan said: nerde yalan söylüyor şini bu adam? onun yerindeki her insan dinleniyorum sonucuna ulaşabilir. henüz bu raporlar ortaya çıkmadan önce 4 kere telefonum çaldı demiş. açık telefonun 4 kere çalması mümkün olmadığı için yalan söylediği düşünülüyor.
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Bone said: Rahan said: adam farketmeden telefonu açık kalıyor, sonra vakit yazarları bunu dinliyor, bu da dinleniliyorum diye yaygara çıkartıyor? vakit gazetesi de dinlemeye ne meraklıymış yav. 44 dakika boyunca cep telefonu açık mı tutulur. fatura kabarır çok pis. Fetullah Hocam ödüyor parasını. Değdi be o faturaya.
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Rahan said: ben olayı kaçırdım şimdi adam farketmeden telefonu açık kalıyor, sonra vakit yazarları bunu dinliyor, bu da dinleniliyorum diye yaygara çıkartıyor? nerde yalan söylüyor şini bu adam? onun yerindeki her insan dinleniyorum sonucuna ulaşabilir. eksik bişi mi var anlamadım ki? ne yapmaya bu adamlar "halifeme peygamberime tayyibime saldırdı da cevabını aldı deyyus" tadında konuşuyo lan? hayır,vakit gazetesi muhabiri arıyor önder savı önder sav da konuşmak istemediği için kendince no ya basıyor ama yes e basıyor aslında :) vakit muhabiri için bulunmaz fırsat tabi alo alo diyo bakıyo ses yok ooh ne güzel dünya 45 dk dinliyor adamı.adam da vay efendim benim telefonum dinleniyor diye yaygara çıkarıyor kendin telefonu açıp dinlettirmen başka telefonunun dinlenmesi başka.tek ortak yanları ikisinin de izinsiz olması.
Spacecake Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Rahan said: ne yapmaya bu adamlar "halifeme peygamberime tayyibime saldırdı da cevabını aldı deyyus" tadında konuşuyo lan? o ayrı bir olay şöyle ki, Bir program için Ankara'nın Elmadağ ilçesine giden Önder Sav, İlçe Belediye Başkanı'nı ziyaretinde yanına gelen partili Mustafa Ünal'ın hacca gitme arzusu ile ilgili sözlerine alaycı bir üslupla cevap verdi. Hacca gitmeye niyetlendiğini söyleyen Mustafa Ünal'a alaycı bir üslupla, "Boş ver Araplara para kaptırma" diyen Sav, vatandaşın inancıyla alay ediyor. Yaşının 80'e geldiğini, bir ayağının çukurda olduğunu, onun için hacca gitme niyetinde olduğunu kendine has safiyaneliği ile Sav'a anlatmaya çalışan CHP'li Mustafa Dede, Önder Sav'dan hiç beklemediği bir cevap aldı. Sav'ın, alaycı bir ifade ile, "Bakarsın Muhammed seni bırakmaz. Sen yine şey yapma" sözü karşısında Mustafa Dede, büyük bir şaşkınlık yaşayarak sessizce ortamdan ayrıldı.
Öne çıkan mesajlar