Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 fede said: musluktan içen varmı ki ankarada. kokuyo resmen su abi yüzümü yıkarken farkediyorum kokuyor hakkatten. bu kızılırmak olayıylamı alakalı ?
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 @Rewendor bize yazik degil mi, melihe oy vermiyoruz ama sincan felan gibi semtlerde oturan adamlar yuzunden bizim ilcemiz(cankaya) bozuluyor
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Valla bana da yazık o zaman 5 senedir Ankara'dayım üni yüzünden. Ama yapacak bişey yok.
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 belediye çok iyi çalışıyo canm.. oy vermeye devam..
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 İbrahim Melih Gökçek işte. Emin Çölaşan İ.Melih yazıyor diye kendine İbne dediğini iddia ederek dava açıyordu.
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Rewendor said: Sly-One said: Ankaralılara yazıq walla. Yazık falan değil. Beter olsunlar Adam yıllardır aynı haltı ediyor, yıllardır adam binbir kalitesizlik yapıyor. İnatla onu seçiyorlar. Adam ne kadar batırırsa batırsın hala ona oy atıyorlar. Hayır en son geçen sene su sıkıntısı sırasında "Napıyım yağmur yağdıramam ki ben de mevlam yağdırmıyor" demişti yüzsüz yüzsüz ona bile haklı adamcağız diyecek kadar düşmüşler vardı. O yüzden hiç yazık değil. Vatandaş ufak şeylerle mutlu olur, büyüklerini anlamaz. Su gibi çok karmaşık birşeye kafası basmaz (sonuçta iklim, ağaç, toprak vs detaylı bi mevzu), "Allah yağdırmıyor" dedin mi kabullenir. Ankara'da öğrenciyken vatandaşın biriyle konuşmuştum. "Bal tutan parmağını yalar, çalıp çırpsın, benim kapıma kadar beş dakikada bi otobüs koydu ya, benim oyum hep Gökçek'e" demişti. O zaman anlamıştım zaten, bu milletin nasıl güdüldüğünü. Kapım dediği yer de Sincan, hani şu tankların yürüdüğü, onu da belirtmeden geçmeyeyim.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Dayanamayacağım, yemin ederim bu adamlar gerizekalı. 21 gündür su verdi çok bişey olmayınca "işte bu suyu verdik ama bişey olmadı zaten" dedi. Biriler zehirlenseydi de mal gibi "şebek suyuna ırmak suyu karışmış" diyecekti o herif. Benzer salak şeyi istanbul milli eğitim bakanı yapacaktı ağzından kaçırmazsa liselerin üstüne arıları salıp öğrencileri sokunca "arı çiftliğinden arı kaçmış" diyecekti allahtan ağzından kaçırdı
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Şimdi savunuyor dicek burdaki belli şahıslar yok genede yazayim , çünki hakatten haberlerin sadece kırmızı zamanlarında duyup okuyup arkasına bakmıyoruz. 21 gündür söylememesi tepki çeker doğaldır aynı şekildeki gibi polemikler hemen ortaya çıkabilir , nitekim bu adamın yaptığı herşey polemik konusu oluyor o da ayrı mesele. Söyleseydi gene aynısı olacaktı zehirli içiriyorlar diye. Herneyse adam skytürkte haber programında canlı yayında açıklama yaptı bununla ilgili , ve su verilmeden önce birçok bölgeden birçok tahlil yapıldığını ve uygun olduğunu söyledi. Yani 21 gün test olsun diye söylenmemiş değil dediğine göre. Hatta bu suyu gazi üniversitesi , ortadoğu teknik üniversitesinde ve bikaç üni de daha tahlil ettirmişler. Sülfat oranı normale göre fazla olduğunu söylüyor , o da avrupa standartları içerisindeymiş. Yani sağlığa zararlı değil. Haydi devam.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ne kadar test yaptırırsa yaptırsın bu uygulama doğru değil. Sen insanlara bir hizmet sunuyorsan bunu önce onlara açıklayıp bu hizmetten yararlanıp yararlanmama seçeneğini onlara bıracaksın. Belki adam onu söylediği zaman, normalde musluktan filtreyle su içen adam 1-2 ay içmeyecek güvenli mi diye görmek için? Bu nasıl bir mantık ki sen adamlardan ne içtiklerini saklıyorsun? Böyle bir hakkı yok bir kere adamın bu tamamen "güç bende artık" yaklaşımı. Yok böyle birşey yani çocuğun yemeğine söylemeden vitamin karıştırıp da tadını sevecek mi sevmeyecek mi diye bakmak gibi saçma birşey
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 i. Melih kufur degil mahkemede acilan i. melih davalarinin hepsinden beraat etti emin colasan ceza yedikleri "i nokta melih" ve "i "nokta" melih" seklinde kullandigi versiyonlrdi
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bu adam suyu temizleme filtreleme cartlama curtlama işlemlerini de yapmadan direk mi veriyor ?
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 yav ben hayret ediyorum bu ankaralıya. o kadar çok şikayet var hala bu adamı seçiyosunuz, valla acımıyorum o adamı seçip de o sudan mikrop kapana
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Viktor said: i. Melih kufur degil mahkemede acilan i. melih davalarinin hepsinden beraat etti emin colasan ceza yedikleri "i nokta melih" ve "i "nokta" melih" seklinde kullandigi versiyonlrdi İ. Lütfi Kaya da küfür değildir inş sdfhjshjdjsad.
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 O postta alınman gerekenin argo kelime değil, AKP'nin yediği her haltı savunman iması olması lazımdı lol
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Sana öyle geldiğinden senin seviyesizliğine alındım. Sen AKP nin her yaptığı şeyi kafadan kötü gördüğünden benim savunduğum şeyler sana herşeyi savunuyormuşum gibi geliyor. O senin güneş gözlüğün seviyeli slat.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ankara'nın varoşlarında herkes şebeke suyu içer, hatta Ankara'nın suyu temizdir derler, ben duydum. Ne yapıyor bu adam ya...
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 abi adam filtresini tahlilini yapıosa çok rahat suyu da koyar yani.açıklama da yapmış. nedir olay hala ordayım ben
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Bu kadar tartışılan bir konuyu halkın bilgisi olmadan kullanıma sokması sorun. Verir test raporlarını medyaya veya özel labratuarlarda inceler OK denir ondan sonra içirir suyu ama %70 Ankaralının tam temiz değil diye duyumu olan bir kaynağı kullanıma açması yanlış, hiçbir açıklama yapmadan.
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 AKP li olması olay. Diyorum ya çıkıp savunucak dicekler diye. Adamın açıklamasını dinleyen veya okuyan varmı bilinmez tabi. Belediyeler size musluktan akan suyun her an nereden geleceğini rapormu ediyor ? Tam tersine belediyenin sorumluluğu size sağlığa aykırı olmayan temiz suyu getirmek. Tahlilini yaparak testlerini yaparak tabi. E yapılmış işte onda bi sorun yok. Niye 21 gün sonra oradan verildiği söylenmiş ? Yahu bu proje yapılırken tüm TÜrkiye duydu su sıkıntısı çekilmesin diye , sanki kimsenin haberi yoktu böyle bi projeden pat diye size bilmediğiniz suyu içiriyorlar. İçirdiği suda sanki kanalizasyondan geliyor.
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bence pek de sorun yok temizliği doğruysa,ha kirliliği labaratuar şartlarıyla ispatlandığı zaman küfrün alasını hakeder ayrı. de o böyle reytingleri pek sever,garip bir adam,zannetmem sakat iş yapsın.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ordan gelen su hakkında birçok ağır metal sorunu bulunuyor diye rapor mevcut. Bunların hali hazırdaki arıtma tesisleri ile arındırılması mümkün değil. Sorun bunu halka temzilediğini kanıtlamadan kullanıma vermesi. Bildiğiniz gbi ağır metaller 20 günde rahatsız etmiyor yıllar içinde birikimle götürüyor.
Öne çıkan mesajlar