Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bakalim nasi kaşarlıklar yapıcaklar filmde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 film yapılması bana çok gereksiz geldi film yapılması gereken en son diziydi hatta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Da çok geç oldu film. Hepsi eski kaşar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Kaşar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 iyi para kırcak bu film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 sarah jessica ve o kızıl kısa saçlı olan çilli harici diğer 2 sine hastayım gerçi bi tanesi yaşlandı ama hala seksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kotu bir dizinin kotu filmi olmasi kacinilmaz. Discuss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Dizinin konusu neydi ki? Bir de filmin konusu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Dizinin konusu hayatlarını mari kıler vb. dergilerdeki yazılara göre yaşayan 4 tane hatunun başından geçen komik/dramatik olaylar. Garip bi diziydi aslında, hem erkek kadın ilişki klişelerine göndermeleriyle komikti hem de tüketin tüketin tüketin gibi bi altmesajı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Hımm! İzlenir mi peki die soruyum?!? Eğlenceli mi yoksa erkekler çok salak ölsün hepsi, hadi alışverişe kızlar! tarzı bir hikaye mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çocukluktanmıydı neydi bilmiyorum da severek izliyodum ben diziyi ama film pek enterese etmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 CoolRider said: Dizinin konusu neydi ki? Bir de filmin konusu nedir? dizinin konusu şöle bişi, sarah jessica yani carrie köşe yazarı işte, köşesinin de adı sex and the city.neyse bu ablamız basının verdiği gazla türlü türlü insanlarla tanışmakta, her gece NEW YORKun en kral gece kulüplerinde cosmopolitanını yudumlamaktadır.bunun birbirinden cins 3 tane arkadaşı vardır, biri kızıl saçlı avukattır, bunun sevgilisi çok cins biriydi hatırlayamadım. sonra bu sarışın halkla ilişkilerci vardı, her bölüm farklı biriyle malabadi after shavedi, bi de esmer olan vardı en genci de buydu hatırladığım kadarıylan, bu ablanın da kocası iktidarsızlık çekiyordu, başta kızımız çok üzülmüştü sonra öğrenmiştiki psikolojikmiş sorun.4 tane metropol kadınının akılalmaz maceralarıahahhaahhahaHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Azmodai said: kotu bir dizinin kotu filmi olmasi kacinilmaz. Discuss. Kadınlara bir şeyi ne kadar anlatsan anlamıyorlar vol.498578979797 olmuş. 4646654654654 bölümdür aynı şeyi anlatıyorlar, bir de film yapın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bence gayet eğlenceli bir diziydi. Ha dizide yaşananlar da İstanbul'da yaşanabilen şeyler. Annemden ve arkadaş çevresinden onları görerek büyüdüm, o yüzden dizi gayet normal ve eğlenceli geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Bunun Türk çakması geldi aklıma bir anda,orjinal diziye gelince de en az çakması kadar kötüydü (sansürledim evet). İşte stüdyoların eskiden tutulmuş yapımları hortlatıp onların isimlerinden para kazanmaya çalışmalarıdır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bi bölümünde telefonda i'm fucked diyordu. hatun soruo ne oldu diye. bu da no, i'm fucked last night diye bir söz öbeği ortaya çıkardı. ne kadar bayağı bir konusu vardı yahu inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bi paticik buluşması film için ayarlanarak gidilmeli bence kalabalık bir grupla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 çok denedik ama olmadı,Speed Racer için yapılabilir aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bence çok gereksiz bi film para verseler gidip izlemem boş boş peh ona baktım şuna baktım şuna çaktım şununla yattım şunu sevdim şuna yamuk yaptım konu bu aşk seks pehhh iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bildiğin en düzünden chick flick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 eaheha izlemeyeli cok oldu, ve oyle takip ederek izlemiyordum da, tv'de gordugumde izliyordum, eglenceli zevkli bi diziydi, bi tek ben mi sevmisim ya, filmi nasıl olur dusunemiyorum ama eheh, bos bi diziydi sonucta =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozmonot Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 geç kalınmış bi film, eskisi bu kaşarlar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 sex and the city partisindeydim bu gece new yorkta touchta guzeldi ama sex and the city ile ilgili hiçbişi bilmiyorum tabi, kaşarlıklar yapmaları haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Hem konulu, hem de celeb var, daha ne işte mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bayanlara hitab eden bir filmi niye tartışıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar