Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Radyo [Mayis 2008]

dominic

Öne çıkan mesajlar

Üşenmedim, aradım ve buldum:

AcimasizKemal said:
60 mage konuşuyor.Bintane duel pvp yaptım 1 sefer rogue yenildim.Çünkü koyun yapamadım bir türlü mor itemim flnda yoktu vs neyse.
Magede frost yalan bu 1.si.Fire 23 olan talent makuldür.Oyunda %3 crit gözle farkediliyor.Şimdi dinleyin.400int=4crit(söylentilere göre tam bilgim yok),talentlerden 13,weapon 1,trinket2,yüzük 2,neck1,sholuder1,hand 1=%25crite tekabul eder.Adama 1 saniye(koyun yaptıkdan sonra) içinde 3 tane spell(pyro(6sec wait)patladıgı gibi,blast+pom fire ball=şans ya bunlar adama crit giderse 3.5k damage eder ve direnci kırılır ha ondan sonra üzerine koşar nova atarsın sonra enerjisine göre ya sopayla dövüp rencide edersin yada instant arcane exple.yığarsın tabuta.Nova cooldown olana kadar blink; blink olurken nova.Mageyi devirmek her yiyidin harcı değildir.

Ben şimdi sadece acı ve ızdırap verip oyuncuların direnci kırılmısken arkadan 1 vurusla kesmek için undead rogue ile oynuyorum
blde nick forumdakıyle benzerlık gösteriyor.Aynı adamı 10 kere keserim bilirim ki adam bana hakaret ediyor ve mezara gidip gelmek ona ızdırap verip oyun zevkini kaçırıyor.

/discuss
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...