slickers Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bi an hiç susmayacaksınız sanmıştım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bu fotorafı gorunce aklıma John Romero geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Azmodai said: siz bu arada konu dusunun. ama tartisabilecegimiz bisi olsun benim ne kadar iyi olduğumu tartışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 arkamdan konuşulmuş burda cıx cıx ayıp yaow=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 azmo bbg işi ne oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 azmo fazla bile yaptı, rakip threadde hiç hareket yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 lex biraz daha bekletecek onları galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 maymunsun arkadaş, nesi iyi maymun olmanın. hani normal maymun olsan neyse, aynı zamanda morsun, yanımda dolaştırmam ben mesela öyle adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 radyo fail mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 nazar değdi paticiklerime :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dinleyici sayısında azalma başlıyor yönetim göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 irc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 evt ayarci dedi biri sunucu nere acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 konsol? HERECY! pis dark angel seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hd lotr 3 var liv tylor un bıyıkları gözüküo yawww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 popomundo yönetir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 oynuorm.. vip almadan çok eğlenceli olmuor.. evet çok fazla özellik var.; 250 gün fln oldu sıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 o değil de arkadan rickroll çalıyor, ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 popomundo bi yerden sonra kısır döngü :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 rick rolled olduk lan arada caktirmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 500 günü geçtim, megastarım, VIP'yim, hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Üşenmedim, aradım ve buldum: AcimasizKemal said: 60 mage konuşuyor.Bintane duel pvp yaptım 1 sefer rogue yenildim.Çünkü koyun yapamadım bir türlü mor itemim flnda yoktu vs neyse. Magede frost yalan bu 1.si.Fire 23 olan talent makuldür.Oyunda %3 crit gözle farkediliyor.Şimdi dinleyin.400int=4crit(söylentilere göre tam bilgim yok),talentlerden 13,weapon 1,trinket2,yüzük 2,neck1,sholuder1,hand 1=%25crite tekabul eder.Adama 1 saniye(koyun yaptıkdan sonra) içinde 3 tane spell(pyro(6sec wait)patladıgı gibi,blast+pom fire ball=şans ya bunlar adama crit giderse 3.5k damage eder ve direnci kırılır ha ondan sonra üzerine koşar nova atarsın sonra enerjisine göre ya sopayla dövüp rencide edersin yada instant arcane exple.yığarsın tabuta.Nova cooldown olana kadar blink; blink olurken nova.Mageyi devirmek her yiyidin harcı değildir. Ben şimdi sadece acı ve ızdırap verip oyuncuların direnci kırılmısken arkadan 1 vurusla kesmek için undead rogue ile oynuyorum blde nick forumdakıyle benzerlık gösteriyor.Aynı adamı 10 kere keserim bilirim ki adam bana hakaret ediyor ve mezara gidip gelmek ona ızdırap verip oyun zevkini kaçırıyor. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 ben ada olamadim, blues caliyorum gerce, kendimce oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bi kız msj attı popomundoda hadi sevişelim diye.. ne dion sen dedim.. nerden buldun bu oyunu kaç yaşındasın dedim. MK dergisi dedi anlayın artık; ki işte hafifmeşrep karakter varsa "ayakta bi posta" seçeneği çıkıo siz anlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yıkarım radyoyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar