Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Tehditte olabilir tahrikte önce bi şifre kırıcı lazım(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Peter said: ben değil işte ben değil benim alakam yok işim olmaz öyle şeylerle :D buldum koyayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 friend request akar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oha çok şekermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gzlrm yrld krkn mkdmn krs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 konu ilk açıldığında başlığı anlamamıştım.. niki "canni" olan arkadaş kızmış diye algılıyorum. mesajdan bi bok anlamıyorum.. şimdi çözdüm olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yanlız diğer resimler imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aynı grubun discussion board'undaki en sevdiğiniz grupları yazın topicine daldım hemen. tokio hotel'e bok atmışlar da bok atanların da nasıl bir müzik zevki var anlamadım. müzik konusunda bu kadar esnek bu kadar GENİŞ olmaları çok ilginç. said: metallica,children of bodom,megadeth,dimmu borgir,aerosmith,hammerfall,iron maiden,nirvana,judas priest,manowar,exodus,dream theater,blind guardian,iced earth,ac/dc,antrax,strovarius,slayer,pentagram,opeth,arch enemy,motörhead,pink floyd,deep purple,Rhcp,Cem Karaca,Bulutsuzluk özlemi,rolling stones.... BU GRUPLARIN HEPSİ TOKİO HOTELİ HAVADA KARADA S.... BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kafanizi bozmayin ben tek hallederim bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 direk ekliyorum karı karı karııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yazık la kıza.. daha bu yaşta özentilikten katil olurum filan diyo gerzek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kitana said: TEK ATIYORMUŞ adsadsa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 asjdhbadhs çok kötü ya bi an blue dinlediğim zamanlar aklıma geldi ahhahaha :D ama hatun abartmış biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 BRIX HAVE BEEN SHAT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ginaly said: ata sporumuz crit. harcanmasın bu espri asghdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sesu said: asjdhbadhs çok kötü ya bi an blue dinlediğim zamanlar aklıma geldi ahhahaha :D ama hatun abartmış biraz Ama sen bluğ a lf etm ktil oluceyim diye etrafta dolaşmamışsındır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 çakarız bir kere bir şeyi kalmaz... tokadı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 evet o yüzden abartmış dedim zaten benim de durumum pek iç açıcı diidi :) koşarak kaçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 i love the piritney sipires. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 adamınbiri said: i love the piritney sipires. parçalarım seni..PARÇALARIM :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 evınısıns hayatımın grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 parçala beni anam :D:D:D piritneyime laf yok ülehn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bana bak th(?) geçemezsin tamam mı yoksa yarın cenazen olur onuda söyliyeyim beni katil etme yoksa kill bill değil kill tolga tok olacak ve ayrıca th benim aşkım bir tanem ve sen onlarla ilgili dalga geçemezsin bill bir kere kadın değil erkek hele bir daha th ile dalga geç hayatın biter bıçağı aldığım gibi karnına sokmasını bilirim bana bu sözleride söylettirdin ya helal olsun sana artık th ile ilgili dalgalarınıda havalarınıda söndürmesini bilirim bunu kafana sok ya th ile dalga geçmezsin ya da geberirsin seçimini sen yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesela ufaklar, pre-ergenlik ve ergenlik dönemindeki gençler falan avril falan dinliyo. Bak avrili dinle. Kız güzel. Şarkılarını salla kız güzel. Bi de heteroseksüel olduğunu tahmin ediyoruz kızın. Öyle mal tipi de yok, kız güzel yani. Ne bilim lisedeyken blue dinleen kızlar vardı. Tamam herifler yakışıklı ok. Sonra eşcinsel falan dediler zaten. LAN TOKYO OTEL NE! BILL NE LAN BU ADAM MI! BUNA MI AŞIK OLUYON MAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sinikırs böyle uzun uzun yazma gecenin bi vakti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar