Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Sensitive attention whore is sensitive. Afush güzel yazmış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 give msn give öbürünü yazmayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 dagılın yeter artık mahalle karıları gibi car car car bune be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ya aslında tits biraz kader kurbanı oldu ,çömezlikten saftirik saftirik topikler açtı çok göze battı,biraz da şımardı millette kıl oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 7 gün içinde iyi takip etmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 e kendnisi bizim gibi amerikan uşağı değil çünkü! asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Peter said: 7 gün içinde iyi takip etmişsinben 4 senedir buralardayım balona aldanma:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Peter said: 7 gün içinde iyi takip etmişsin işte bu. güzel noktadan yakalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Kayıt Tarihi: 19/05/2008 13:57 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bancıyım az buçuk , mülteci hayatı yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 nesi güzel be sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 4 sene di mi? daha fazla diil yani hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 4 veya 5 tam hatırlıyamıyorum ya 2004 yada 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hmm peki. benzetmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kasma işte fake sin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Balonluların %80'i 4 senelik üye zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 oha bu topic de efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 kukuman yaptı bunları hep. ciğerine bit düşsün kukuman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ya biri buraya lütfen kilit koysaya. Çok anlamsız bir hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Xaenin said: Balonluların %80'i 4 senelik üye zaten.mühim olan insanlık (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aha gitti konu gene =P veş in kaderi bu zaten.Gelir sayardırır şimdi.. içinden mi garbıştan mı bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eühüehüüeh yörünge dışı mütevazimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hımm yazdıklarınızı şimdi okudum hepinize teker teker teşekkür etmekle birlikte bir kaç şeyi eklemek istiyorum: msn konusunda konuşmak istiyorum: bu forumda msn de konuşrugum sadece 3 kişi var, isimleri ben de saklıdır, kendilerine selam ediyorum burdan, onları tanıdıgıma cok sevindim. 1 tane de kız arkadaş edindigimi düşünüyordum ama ona olan güvenimi zedelemiş bulundu, artık onla da konuşmuyorum. sonracıgma 1 hanım kızımız beni çok merak ettigini söyleyerek msn istedi, neyse forumdaki agırlıgını feyz alarak tereddütsüz msn verdim, ama mataralı tüfek gibi hakaretle karışık eleştirilerine maruz kaldım ve engelledim sonrasında. sonra da kendi istegimle bi konuyu tartışmak konuşmak, neden böyle yaptıgını vs vs sorgulamak için msnden bi beyefendi(!) ile konuştum, konuşmam bittikten sonra da engelledim. olay bu yani. herkese msn dagıtan kız imajını üzerime oturtmaya çalışmanız çok yanlış, çok kabaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 isim vermezsen herkes zan altında kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar