Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 saat: 21.30 yayın: trt1 said: 2008 Avrupa Şampiyonası hazırlıklarını Almanya'da sürdüren A Milli Takımımız, bu akşam Uruguay ile karşı karşıya gelecek. Almanya'nın Bochum şehrindeki Rewirpower STADION'da TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Florian Meyer yönetecek. Meyer'in yardımcılıklarını Thomas Frank ve Dirk Magenberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Guido Kleve. Milli Takımımızın bu karşılaşmadaki muhtemel 11'i ise şöyle: Volkan, Sabri, Emre Aşık, Gökhan Zan, Hakan Balta, Hamit, Aurelio, Emre B, Kazım, Nihat, Tuncay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hamit'in gelmesi güzel olmuş,görelim bi ne durumda.Hakan Balta gene ilk 11 de,korkutucu.As olarak o düşünülüyorsa yandık.Bir de anlamadığım Arda neden 2 maçtır ilk 11de çıkmıyor?Bizimki as kadroda düşünmüyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kimi koysun hakan balta'nın yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Zep said: kimi koysun hakan balta'nın yerine? uğur boral. hucuma daha çok çıkan daha aktif bir oyuncuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bekte oynayacak oyuncu değil yanlız Boral. Dediğim gibi 4-2-3-1'e kaymış takım sanki. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hem defans kötü diyorsunuz hem de beke Uğur Boral'ı koyuyorsunuz, Uğur sol açıkta bile çok iyi bir oyuncu değil ya hadi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 saçmalama usta uğur orta sahada gayet iyi bi oyuncu yararlı olacağına inanıyorum ama sol bek olursa batarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 uğur boralın defansif yönü çok tartışılır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 uğur boralın defansif bi yönü yok zaten tek defansif yönü orta sahaya yaptığı katkı oda ofans yönde zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 benim turnuvada istediğim, beklediğim 11: volkan sabri-servet-emre aşık-hakan hamit-aurelio-emre-arda nihat-halil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 servetle emre aşık'a mı düştü işimiz yaa oooof ooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 uğur boral'ı sol bek oynatırsak vay halimize. orta sahada düşünülebilir ama ben hala istikrarlı olmaması nedeniyle güvenemeyebilirim milli takım için. maçın gidişatına göre ve karşısında oynayan bek oyuncusuna göre kullanılması taraftarıyım. çünkü iyi bir uğur oldukça faydalı olabilir sol açıkta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sabri ve emre aşık çok tehlike yaratacaktır kendi kalemizde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adamınbiri said: servetle emre aşık'a mı düştü işimiz yaa oooof ooof servet in neyini beğenmiyorsun. yok daha iyisi varsa söyle koyalım. sezonun açık ara en iyi oyuncusuydu. emre aşık için itiraz edebilirsin ama dikkat edersen mesajımda istediğim ve beklediğim 11 demişim. yani ben emre aşık ın oynamasını istemesem de oynayacağını düşünüyorum. fatih hocanın %90 oynatacağını biliyorum çünkü onu. onun dışında istediklerimi doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adamınbiri said: servetle emre aşık'a mı düştü işimiz yaa oooof ooof Bu sezon TSL'nin en iyi oyuncusu Servet'tir performansıyla,Milan'dı,Sheva'ydı vs.di geyiklerini bırakın lütfen. Alpay'a ne laflar geldi zamanında ama taş gibi durdu savunmada,Servet de öyle olacak sağlıklı kaldığı sürece. Ben Ferguson'ın entegre ettiği,uç forvet olmadan kalabalık orta sahayla oynanan 4-6-0'ı baya beğendim bu sene o yüzden Halil'di,Semih'di böyle adamlar için kadroda ilk 11 başlayacak bir orta sahayı kesmeye gerek yok. Arda,Tuncay,Nihat ne varsa ofansif orta saha formda olan sahaya sürülmeli.Hamit ve Marco da banko oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Aslında bana kalsa çok daha değişik bir kadro kurardım. Ümit Karan gibi bir adamı asla es geçmezdim mesela. Daha farklı adamlar alırdım falan. Ama ŞU anki kadroyla, Gökhan Gönül'ün sakatlığını falan da katarsak bence şöyle olmalı takım: 1- Volkan Demirel 2- Hamit Altıntop 3- Hakan Balta 4- Mehmet Aurelio 5- Servet Çetin 6- Emre Güngör (iyileşince ve hazır olunca Gökhan Zan) 7- Gökdeniz Karadeniz 8- Mehmet Topal / Ayhan Akman (formuna göre) 9- Nihat Kahveci 10- Emre Belözoğlu 11- Arda Turan Evet Nihat tek forvet oynamaz, ancak şu sistemde arkasından gelecek 3 adamla birlikte çok sağlam 4 forvet olabilecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 şu kadroda olması gereken ilk adamdır belki servet. fenerbahçeliler bizdeki halini hatırlayıp ona göre yorum yapmayı bırakamadı bi türlü. :) servet sürekli üzerine koyarak gidiyor türkiye'nin en iyi stoperi şuan bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yaaa inş dediğiniz gibi olur inş servet saçmalamaz iyi oynar ama korkutuyo abi insanı servet çok ağır bi oyuncu tamam eyw türkiyede çok iyi oynadı ama daha ilk maçta karşısında bi ronalda bi nani oynıyacak nasıl durdurucak? alternatif birinide öneremiyorum şuan türkiyede bi defans sorunu var servet oynamak zorunda en iyisi(!) o şuan. ayriyeten bulletride milandı shevaydı falan demişsin ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ronaldo yu kimse durduramadığı için sorun yok, onun kötü oynamasını bekleyecen. sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 I ıh, hakan balta kötü. Çünkü galatasaraylı. Uğur boral iyi. Hem ne var ki sabriden falan çalım yiyorsa. Adam fenerbahçeli. Cidden böyle olmaya başlamadı mı artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Rikkie sen hangi takımlısın çözemedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 beşiktaşlı herhalde onlardan çok adam alınmadı ya:P şaka bi yana kesinlikle takımsal bişi yok burda uğur boral'ın defans oynatılmasına karşıyım emre aşığada karşıyım ama defansımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Balta'nın yerine Uğur Boral biraz saçma olur.İbrahim Kaş'ı denese ya..Bir GS'li olarak Balta'yı o düzey bir turnuvada takımda görmem istemem.Rewendor senin takım baya güzel olmuş da,Emre'den amc olmaz kanımca.Ortada Emre+Aurelio,amc olarak da Tuncay/Arda olmalı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 cok atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bir de Toraman nerde?Taş gibi adamı çağırmamış bizimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar