BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adayları bulamadım ama nuri bilge ceylan'nın filmi ödül alıcak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 en iyi yönetmen ödülünü aldı nuri bilge ceylan ve yalnız ve güzel çok sevdiği ülkesine armağan etti ödülünü... yavuz bingöl en iyi erkek oyuncuyu alamadı. benicio del toro aldı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 evet aynen bahsettiğin gibi oldu.. ntv spikerinin sesi titredi, duygulandı tercüme ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nuri bilge ceylan en iyi yönetmen aldı az önce film en iyi filme aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 helal olsun sana, helal olsun şakşak nuri bilge ceylan kraldır, aslandır, yürüsün, daha nice nice filmler yapsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nuri bilge ceylan, muhteşem. ekşiden alıntılıyorum, yarıştığı filmler/yönetmenler: adoration filmi ile atom egoyan changeling ile clint eastwood che ile steven soderbergh il divo ile paolo sorrentino 2. güncelleme: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sean penn ne diyo orda ya nuri bil seylan aheuhgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sir said: sean penn ne diyo orda ya nuri bil seylan aheuhgf onu bile diyemiyor dsaddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Çok sevindim,hak ettiği bir ödülü aldı.Sanırım 3. kez yarıştı bu seneyle birlikte Cannes'da,eğer doğru hatırlıyorsam 3 Cannes'da 2 ödül,gerçekten ayrı bir başarı edit: İklimler ile FIPRESCI ödülünü de almış imdb'de yazdığına göre,böylelikle 3 filmde 3 ödül :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 http://www.nuribilgeceylan.com/photography/photography.php?mid=1 ben bu adamin filmlerini sevemiyorum yok o kadar birikim herhalde ondan ama fotograflari harika. hele suna rahat iki uc saat bakabilirim: http://www.nuribilgeceylan.com/photography/images/turkeycinemascope/returninghome.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 cannes film festivali oscar dan kat kat daha prestijli kaliteli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 of of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 rahatsiz said: http://www.nuribilgeceylan.com/photography/photography.php?mid=1 ben bu adamin filmlerini sevemiyorum yok o kadar birikim herhalde ondan ama fotograflari harika. hele suna rahat iki uc saat bakabilirim: http://www.nuribilgeceylan.com/photography/images/turkeycinemascope/returninghome.jpg adamın özelliği o zaten, fotoğrafları filme çeviriyor resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 nuri bilge ceylan said: bu ödülü, tutkuyla sevdiğim, yalnız ve güzel ülkeme armağan ediyorum' vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 5. film 3. ödül. Adam herhalde tarihin en iyi yönetmenleri arasına girdi. Gidip bir filminin izleyeyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 youtube gene kapalı sanırsam videoyu koyamıyorum linkini vereyim bare: cannes 2003 orda da konuşması güzeldi. hatırlatmak istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar