adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben görmek bile istemiyorum.ıııy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sakallı kadınlar var amerikan sirklerinde freak olarak sergileniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sevindim senin adına nileppezdel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Niye sevindin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 erkek olduğuna sevinmiştir sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Muhteşem bir şey erkek olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nileppezdel erkekmiş meğersem .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Oha imzama mı koysam 3 senedir öğrenemediniz mi erkek olduğumu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Zebilith said: Muhteşem bir şey erkek olmak. neden??dişiyim ben de muhteşemim biraz megalo oldu sanırsam eheh.. Aslında hepimiz muhteşem değil miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bence moronsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kafama göre keserim eşşek gibi de sakalım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Peter said: bence moronsun ahahah emo seni..Başka topiklerde de görmek isteriz ergenlik bunalımlarını. Konu dışına da takılıyorum oraya da gel he mi canım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 erkek dediğin sakallı da olur sakalsız da. erkeklik sakalla ispatlanan bi durum değildir. sakallı gayler de mevcut bu dünyada. zaten kılda keramet olsa poponuzda çıkmaz. evet sakal çıkmıyor bende. erkeğim. höt. beybifeysim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 açtığın diğer başlıkla süper bir uyum içersinde olmuş bu da x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 lol farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Afush said: Peter said: bence moronsun ahahah emo seni..Başka topiklerde de görmek isteriz ergenlik bunalımlarını. Konu dışına da takılıyorum oraya da gel he mi canım? teenage ninja turtle. bırak afushum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 allaşkına söleyin eleştirenlerin hepsi kart insanlar mı? tamam hocam ergenlik denilen dönemdeyim de ne ilginc huylarınız varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Çıtırlar buraya takılmıyor, normal kart olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bak mesela Pyro. Patide yaşlandı adam, şu anda 32 yaşında, ama umudunu yitirmedi, içi senin gibi teenager. 23 Nisan kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kingpin said: erkek dediğin sakallı da olur sakalsız da. erkeklik sakalla ispatlanan bi durum değildir. sakallı gayler de mevcut bu dünyada. zaten kılda keramet olsa poponuzda çıkmaz. evet sakal çıkmıyor bende. erkeğim. höt. beybifeysim ayrıca. Yanlış. O Gayler erkek olmasa gay demezdik kadın derdik zaten. Gayler erkektır AMA SAKALSIZLAR KOSEDIR! KoooSeeeeeEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sakal erkek adamın karizmaya kafadan bi 3-5 bişeler ekler. ha sütoğlan gibi gezen adam zaten takımları çeker üstüne kravatını bağlar dört dörtlük, o da ekler karizmaya 3-5 bişeler. işinde gücünde dersin ama ya sakal ya laciler olmalı üstünde. yoksa bişeler eksiktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 huun gayet guzel açıklamış=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 nileppezdel said: Afush said: Erkek olsam köse olmak isterdim be. Negzel işte daha ne istiyosunuz,doğuştan Gilette erkeği gibi. Kız arkadaş edinin öpsün dursun. Kızarkadaş edinmeden de öpüp duruyolar. Lise 1'de kaçıyodum kızlardan mıncıklanmaktan sıkıldığımdan. Güzel günlerdi be B)- PrudenT said: ben hâlâ kaçıyorum sdfjsh ama köse değilim daha yeni çıkıyo gerçi dfgh saçlarımı kovalıyorlar. Bişeyi anlamadım ben şimdi. Niye kaçıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yanaklarım morarıyodu resmen ya Bi de sonu yok ki, sonunda çıkarım olsa hadi tamam öptürürüm sıktırırım da sıkıyo sıkıyo gidiyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 O kadar da hayvan olamıyorum kusura bakma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar