Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 koltukaltı teri rulz asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kızlara soralım hacı :p 212 mi (hep bunu kullanıyorum) Armani Black Code mu Zegna mı ? bu 3 ünden birini alıcam hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o H a 212 ye bak herkes kullanıo değiştiriyorum abi. İlk aldığımda ismini söylediğimde dalga geçiolardı kimse bilmiodu ne lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Anerchy said: Peter said: tantum verde boğaz spreyi deil mi be o ::o evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Marl0_on said: @SeaGle; Essence, evet. bende de varda, bayıyor o beni, aldım duruyor öyle. Signature önerir misin, essence bitmek üzere :D fiyatı ne kadar 60 mı ne essence in yenisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Xo hala tavsiye istiyorsan söylim bomba bir parfüm :) edit: baluu nerden cıktı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 en iyi parfüm bende. en pahalısı ve en karizması.markası da o biçim mükemmel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sormuyorlar fistan kasma işte fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mayhem said: Xo hala tavsiye istiyorsan söylim bomba bir parfüm :) edit: baluu nerden cıktı asd pm at bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Fistan said: en iyi parfüm bende. en pahalısı ve en karizması.markası da o biçim mükemmel bişey. zengin ayarı mı bu :P ayrıca biraz da Fırat kokuyor :D edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Xo said: sormuyorlar fistan kasma işte fdsfds zaten cevabım yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ucuz parfüm de söleyebilirim, ama pek anlamı yok zaten ucuz olduğu içip alıp denenebilir. fırlamalığın anlamı yok sdfsdf (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Fistan said: Xo said: sormuyorlar fistan kasma işte fdsfds zaten cevabım yok =) haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Xo dikkat et, söylediğim parfüm bağımlılık yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eyw :) yarın çıkıp bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 BVLGARİ mavi şişe çok iyi yazlık kokudur, ama yazın günlük kullanım için parfümler çok tercih edilmez deo al gece içinse blv iyidir, yada be Dkny be delicious yeşil elma olabilir, yada calvin clein one da fireştir yada tomyy colonga Bana aramis grubundan( aramis tommy dkny) este-louder den clinique jo malone dan herhangi bir parfüm sölersen %50 indirimli alabilrim sana.. Este türkiyede çalışıyorum part time.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 www.strawberrynet.com ben bu siteden alıyorum %15 de indirimim oldu oh! mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 SeaGle said: Marl0_on said: @SeaGle; Essence, evet. bende de varda, bayıyor o beni, aldım duruyor öyle. Signature önerir misin, essence bitmek üzere :D fiyatı ne kadar 60 mı ne essence in yenisi :Dben alırken 30 muydu neydi, ehe. signature öneririm tabii, pek iyi. ama babamın dediğine göre her tende farklı kokuyormuş, geçen denemek için sıkmıştı da, bende daha farklı koktuğunu söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aha yakalandık xo bulmuş helaal :) bulgari aqua tavsiye ediyorlar ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bikere boynerden davidoff parfüm almıştım 110 milyondu ama ordaki salaklar deodorant olarak geçmişler fişe 50 milyon vermiştim kaçmıştım kapıda bide ötmüştü pardon beyfendi bi dk gelirmisiniz dediler gittim ödedim parasını ama dedim kasadaki bağyanda evet evet ödedi parasını dedi kusura bakmayın makina bozuldu sanırım dediler gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adamınbiri said: bikere boynerden davidoff parfüm almıştım 110 milyondu ama ordaki salaklar deodorant olarak geçmişler fişe 50 milyon vermiştim kaçmıştım kapıda bide ötmüştü pardon beyfendi bi dk gelirmisiniz dediler gittim ödedim parasını ama dedim kasadaki bağyanda evet evet ödedi parasını dedi kusura bakmayın makina bozuldu sanırım dediler gönderdiler. benim gibi bi salak kesin düzeltirdi yanlışlarını, evet salağım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oha saçmalama yapılır mı öyle bişi o 50 milyon'u nasıl yemiştim ben sen biliyomusun:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kafanı yastığa rahat koyduysan problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o para o personelden çıkıyor büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar