Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoda nasıl Jedi oldu?

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

lovecraft0Z said:
sith de sonuçta evrenin bi güzelliği öyle bakmamak lazım

Sith'ler evren için zararlı canlılardır. "Force'a denge gelecek" denmesi "1000 yıl iyiler hüküm sürdü, 1000 yıl da kötüler hüküm sürsün" amacına gelmiyor.
jedi'lar zaten en bi good community değiller, onun yerine order'ı temsil ederler.

jedi'lar force'un evreni yönettiğine ve her canlının kaderini etkilediğine inanır. bu yüzden force'u olduğunca korumaya çalışırlar. lightning gibi şeyleri kullanmamaların nedeni "sadece canlılara zarar vermeme" prensiplerinden değil, force'u da yıprattığından kaynaklıdır. dark güçleri, d&d gibi dünyalardaki demonic chaotic magic gibidir. Sadece rakibi değil, kullananı ve mevcut ortamı da etkiler.

Sith'ler de force'un tüm evreni etkilediğini bilirler, ancak bunu jedi'lar gibi korumak yerine bunu nasıl kullanabileceklerini düşünürler.
mesela kotor 2'de böyle bir maskeli adam var, sadece dark force kullanarak tüm bir gezegeni yoketmiş durumda, oyunda da bunun nedenini "gezegenin force ile bağlantısını kopararak" diye açıklamış.

sith'ler hep canlıları ve gezegenleri yoketmeye hevesli olmuşlardır. darth vader da mesela kocaman death star inşaa etmiştir sırf gezegenleri patır kütür yokedip force'u parçalayabilmek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Gezegenin force ile bağlantısını koparmak işin nedeni değil de nasılı. Bir diğer nasılı ise Katarrda çok fazla force sensitive olması. Miralukalar jedi konseyinin bi kısmı falan derken Darth Nihilusun gücü iyice doruğa çıkıyor çünkü adamın kullandığı teknik bi bakıma force'un antimatterı. Nedeni, bu tekniğin başka canlar alıp force u yok etmek için bi açlık yaratması.

Viktora cevap, kotor2 spoiler

Jedi exile'ın nihilusu böyle kolay kesip biçmesinin nedeni, daha önce bi defa forcetan isteyerek bağını kopardığı için nihilusun gücüne immune olması. Kreia boşuna exileı bulmak için onca zahmete katlanmıyor. Yoksa başka herhangi bi jedi yanına bile yaklaşamadan ölür gider.

Sosyal ağlarda paylaş

twileklere göre kadınları cok cirkin erkekleri hep cok güzeldir onların kültüründe öle.

bize erkek leri cirkin geliyo cok gariapsiyolar nasıl cirkin gelebilir erkeklerimiz diey twilek kadınlar, kendilerine güzel diyoruz şaşırıyolar aa naısl cok cirkinzi biz diyolar.

yaaaaa

republic commando olsada oynasam
Sosyal ağlarda paylaş

Mandalorian tarihi hakkında bilgili olan varsa biraz anlatabilir mi?

Kotor 2'de "çok onurlu savaşçı ırk" gibi takılıyorlar da, neden jedi'lar mandalorianlarla savaşmak zorunda kaldı, sonuçta sith güçlendi, onun açıklamasını yapmıyorlar.

İyi kalpli gibi gözüküyorlar. Ama Jango Fett ve Boba Fett gibi mandalorianlar "thug" veya "streetfighter" seviyesinde takılıyorlar. Örneğin Jango Fett, para uğruna kendi kanını Sidious'a koca bir Clone ordusu yaratmak için veriyor. E bahsedilen "onurlu savaşçı"lıkla ne alakası var ki bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mandalorianlar amaçları sadece savaşmak olan bi topluluk. Savaşarak ölmenin onuruna falan inanıyorlar, ama yönetmekten çok yıkmak üzerine kurulu bi anlayışları olduğu için uzun vadede hep kaybediyorlar. Bide ırk değiller, çeşit çeşit ırk var insanlar çoğunlukta sanırım.

Kesinlikle iyi kalpli değiller, zaten kotorda da pek iyi olarak anlatılmıyorlardı. Jango Fett Canderous Ordo falan işte klasik ordusu olmadığı için kendi savaşını yaratan mandalorianlar.

Tarihlerini pek bilmiyorum, wookipediadan baktım yazmışlar baya
http://starwars.wikia.com/wiki/Mandalorian
Sosyal ağlarda paylaş

konudan konuya atlıyoruz, arada küçük bir not gibi olsun.
bir şarkı vardı bir ara, palpatine'in söylediği sözleri alıp mixlemişler, arkaya da imperial march mı ne atmışlar (başka bir şarkı da olabilir), ilginç bir remix çıkartmışlardı.
arıyorum arıyorum bulamadım, bahsettiğim şarkıyı hala elinde olan varsa bana bir zahmet gönderebilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...