sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 benim finallerim bitti! çok iyi geçti hepsi baya mutluyum. it iz taym tu parti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Of çok tırt geçti. Ama geçerim büyük ihtimalle. Kaldı 3 final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Prawler said: 4 Haziran'da basliyor. Az kaldi :( aynen 4-17 arası benim de ama fazla sınavım yok 4 tane var bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 pazartesi başlıyor. ne derslere gittim ne elimde not var ne de şu zamana kdr bişey çalıştım naapcam bilmiorm allahtan vizeler yüskek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 28 55 aldım FD ile aldım berbat başladık efenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 8 final var.. 3'üne girdim. 1 büt'üm var şimdilik. 5 finale daha gircem, 1 büt daha olcak. 1 ay sonra 2 büt'ü verince iş bitecek. karın ağrısı. :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ömrümden rahat 5 yıl yiyen bir sınav var bugün. Topoloji. Evet kararlıyım. Bugün bu ders geçilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Yarın - Japonca Çarşamba - Tarih Perşembe - Politika ve Sosyoloji Take Home Sınav teslimi Cumartesi - Politika Haftaya Salı - Sosyoloji ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 watashi wa kendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 aynen öle yazıcam sınavda ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 dün akşam MAK 112E dersim (autocad ve solidworks kullanarak montaj resmi çizme üzerine bir ders) açıklanmış. finalden 80 almışım fakat diğer notlara baktığımda asistan sağolsun disagn project notumu eklememiş diğer grup üyelerine eklemesine rağmen. gecenin körü mail attım sabahın 5 inde cevap gelmiş. tuttuğum notlara göre o gün derse katılmamaışsın fakat yeniden baktım düzelteceğim diye yazmış. eğer düzeltirse asistan notumu CB den BB ye yükseltiyorum notumu. eh sınıfta sadece iki kişi BA aldığından ve genelde sınıfın %75 i DC CC notları aldığında notumdan mutluyum hiç beklemediğim bir ders, ortalamamı düşürmeyip yükselttiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 http://img527.imageshack.us/img527/4230/20080215bootydr8.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Off ahahafkd sene boyunca 1 kere girdiğim, verdiği not yerine geçecek ödevi yapmadığım, yaptığı 3 quizden sadece 1ine girdiğim dersten geçmişim ahdsukjlgkdflfghj Asıl finaller bu hafta gerçi. Rezalet ya bugün hem donanım hem fizik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hijyen ve TKL derslerimi vermişim geriye kaldı 4 sınavımın daha açıklaması.kesin kaldım dediğim dersi vermişim sevindim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 seneye tekrar ikinci sınıf olucam öss olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 5 sınav oldum. 1 tanesi kötü geçti. Hocanın yanına gittim hocam son sene bitiriyom. Bırakmayın gibisinden. Pek sallamadı :S. Yarın son finalim var. TOPOLOJİ den nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 topoloji candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Doğrudur. Benim ömrümden rahat 5 yıl çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Math'ı güzel atlattık, Cuma günü ekonomi var, pek de bir nefret ediyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kötü geçiyor be, gene kapı aşındıracaz bir ton :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 yarın hukuk var alttan alıyorum vizede 10 aldim geçemicemi biliyorum(eminim) acaba yarın girmesemmi yoksa görevdir diyip 1 saat takılsam mı asdasw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 man102 B eng102 B- econ101 D+ math106 D+ psyc100 = henüz belli değil. B olabilir. 2.20 ile atlattık dönemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 o post bu topiğin konusu len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 anam. geldim dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar