Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller

Arma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:
pass faildan not ortalamana katkı gelmiyo acısını çıkaracağım dediğin oysa. yok dağıtıcam viyanayı diyosan iyi eğlenceler sdf

tabiki dağıtıcam. eheh.
Mesaj tarihi:
ahahhah ahahha ahhahah,belinin kırdım finallerin hepsi harika geldi,fortran ve dinamik cb,mukavemet ve dif bb,nümerik ve malzeme henüz acıklanmadı ama onlardan da guzel bi harf notuyla gecersem ortalamam 2bucugu bulucak,2.donem de alttan derslerimi temizlersem endustri veya insaatla yandal yapabilirim,gerci benim gonlumde matematik var
Mesaj tarihi:
en kritik 3 sınavdan once hasta olmak ne demek ya? ulan geberiorm yorgunluktan ama yarın kimya, cumada fizik war. bugun ztn ecodan sıçtım. ooooooffffof. murphy kuralları senin a...................
Mesaj tarihi:
peeeh millet AAler BBlerle dolaşıyo
7 dersten
1inden kaldım
diğer hepside DD ile CC arasında:D
CC de pastacılık kıl adam düşük puan vermiş yazılıma
ama olsun yeni bi döneme başladık
dersleri seçtik
pazartesi fransızca dersi ile start'ı veriyoruz
Mesaj tarihi:
1 final kaldı açıklanmayan, ama bizim harf notları daha cuma açıklanıcak, merak ediyorum.

ama finallerden bi güzel patlayan var.
organik 54.5/118 gelmiş, sağlık olsun diyebiliyorum anca, bitti gitti oh.
Mesaj tarihi:
benim de yarın son gün notların açıklanması için

ve şu an baktığımda 7 dersten sadece 1 tanesi açıklandı o da Japonca ve AA xP , 6 sı da yarın açıklanacak herhalde. Umarım iyi olurlar :L
Mesaj tarihi:
OH geçen gün 1 ay gecikmeli aldığım ödevimi teslim ettim, tam puan almışım, uygulamalı ekonometriyi de geçtim.

Şimdi zaman serisi ve geçen seneden ekonometri 1 kaldı bütünlemeye bakalım, okul bitiyor heralde.
  • Yeni Oluştur...