Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Masquerade said: Muhasebe - BA İkt. Giriş - DC T. Dili - BB Nutuk 1 - BB ohş ANO 2.93 lere geldi ama Mat FF'im geçmedi daha oraya fdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Ardeth said: pass faildan not ortalamana katkı gelmiyo acısını çıkaracağım dediğin oysa. yok dağıtıcam viyanayı diyosan iyi eğlenceler sdf tabiki dağıtıcam. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 2 passed, 4 to go... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Masquerade said: Muhasebe - BA İkt. Giriş - DC T. Dili - BB Nutuk 1 - BB Sosyoloji - CC İşl. Yön. - BA Mat - FF meh. 2-3 puanlarla AA ları kaçırmışım hep. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ahahhah ahahha ahhahah,belinin kırdım finallerin hepsi harika geldi,fortran ve dinamik cb,mukavemet ve dif bb,nümerik ve malzeme henüz acıklanmadı ama onlardan da guzel bi harf notuyla gecersem ortalamam 2bucugu bulucak,2.donem de alttan derslerimi temizlersem endustri veya insaatla yandal yapabilirim,gerci benim gonlumde matematik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 yarın son yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 en kritik 3 sınavdan once hasta olmak ne demek ya? ulan geberiorm yorgunluktan ama yarın kimya, cumada fizik war. bugun ztn ecodan sıçtım. ooooooffffof. murphy kuralları senin a................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ABCDEF 0 Yeni üniversite, yeni dönem.. Zar zor atlattık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Pek de umduğum gibi olmadı http://img161.imageshack.us/img161/1696/sdaasdasvj6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 peeeh millet AAler BBlerle dolaşıyo 7 dersten 1inden kaldım diğer hepside DD ile CC arasında:D CC de pastacılık kıl adam düşük puan vermiş yazılıma ama olsun yeni bi döneme başladık dersleri seçtik pazartesi fransızca dersi ile start'ı veriyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 oha daha ne olsun be abi o ne notlar öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hacı yatay geçicem. 3.50'lerde dolaşmalıyım :/ /dynun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 1 final kaldı açıklanmayan, ama bizim harf notları daha cuma açıklanıcak, merak ediyorum. ama finallerden bi güzel patlayan var. organik 54.5/118 gelmiş, sağlık olsun diyebiliyorum anca, bitti gitti oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 benim de yarın son gün notların açıklanması için ve şu an baktığımda 7 dersten sadece 1 tanesi açıklandı o da Japonca ve AA xP , 6 sı da yarın açıklanacak herhalde. Umarım iyi olurlar :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 son gün yarın, 3 tanesi açıklanmadı çıldıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 finallerim başlamadı lan daha benim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 OHA NASI DA BİTTİİİİİİİİİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 OH geçen gün 1 ay gecikmeli aldığım ödevimi teslim ettim, tam puan almışım, uygulamalı ekonometriyi de geçtim. Şimdi zaman serisi ve geçen seneden ekonometri 1 kaldı bütünlemeye bakalım, okul bitiyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 AÇIKLANDI HEPSİ ZUAAAAAA gpa artıcak, 2.59 falan olacak tahminimce, spa de 3.00 oldu, personal best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oo gayet iyi tebrikz bab! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dokuz dersten bir tanesinden ff almısım. 2.70 ortalama var8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 buraya da koyacam gurur tablomu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi aralarında c yok ya, valla helal ehuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 tek dersin letter grade açıklanmadı, o açıklansın asıl benim personal besti görün, neydim ne oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mortis said: buraya da koyacam gurur tablomu! aferin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar