Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Muhtemel Lan Party

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

Sly-One said:
ben toplamda 3 kere gittim, en son kışın yaptığımızdı ve fena geçmemişti. diğerleri ÇOK iyidi benim de. o ilk partide ben de wardım, bf de dela penth eziyordum hep tankla yapışık ikizler gibiydi mallar :p
öyle olmasın bu sefer, wow yasak mesela. mal mal wow oynıcak adam gelmesin ewinde oynasın.

Bilmiorum kararsız kaldım. 13-14ü gibi ist.e gelicem 23üne kadar ordayım. Vakit uyarsa gelirim heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

13-14 haziran olacak gibi gözüküyor zaten o zaman

Ufak bir yer tartışması yapalım:

Ben en son gittiğimiz yerden hiç memnun değilim, alternatif olarak aşağıdaki Adeks var ve Kadıköy'deki Trip var diye biliyorum;

Aşağıdaki Adeks'de çok bölünmemiz gerekecek büyük ihtimalle, bilgisayarlarını bilmiyorum

Kadıköy Trip'in bilgisayarları iyi, baya bi grup halinde takılmak mümkün ama hem Kadıköy olduğu hem de yerin altında olduğu için falan millet istemeyebiliyor.

Gelecek olanların yorumlarını alalım bi
Sosyal ağlarda paylaş

Valla fikrimi sorarsanız Trip en ideali bence. Aşağıdaki Adekste kat kat bölme bölme bölünüyosun bişi yapana kadar canın çıkıyo.

Yukarıdaki Adeks'e ısınamadım ben.

Trip yeraltı falan ama gayet güzel bilgisayarları da son gittiğimde iyiydi. Bi tane uyuz elemanı vardı da o da olmaz gece heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

Trip'e bayağıdır gitmedim, makineler ne durumda bilmiyorum, bana uyar gerçi. Hep gittiğimiz Adeks de uyar da, bazen bölünüyor falan sakat oluyor evet. Makineler çok güzel orada gerçi.

Ayriyetten UT2004 yerine UT3 oynayalım eğer unreal tournament oynayacaksak, yeter lan, alsan club hala getirmedi oyunu, sözde aralık gibi gelecekti hala ortalıkta yok.

Flatout oynamak farz, son partideki gibi allahsal bir çarpışma ve makinelerin crash olmasını bekliyoruz.

Gerisi zaten genelde hep oynanan ve oynanacak şeyler, orası da sağlam.

Edit : Ayriyetten TF2 kurabilirsek, çok uğraşmamız gerekmezse onu da oynayalım, gülmekten altına zıçhmayan doptur sdfs.

Zaugnakodumun said:
Adeks2'nin hizmeti harbi kötüydü, havalandırma da bence yetersiz kaldı biraz

Gamer hamamı lan adeks 2, onu unuttuk, ben burada vantilatör dibimdeyken pişiyorum, krizi gelenler olabilir adeks 2'de, onu da ayriyetten bir konuşmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Call of Duty 4 Trip'te bazı makinelerde var bazılarında yok. Flatout da her makinede var diye biliyorum.
Yalnız daha rahatı var mıdır bilemiyorum da, Trip'in makineler artık geride kaldı. Monitörler, klavyeler, mouselar durmadan bozuluyo, o da olmasa yanlış hatırlamıyosam 22 numaralı makine bi süre sonra sürekli takılmaya başlıyo.
Bu tarz konularda hep Trip'i savunurdum da, bezdiriyo bazen :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...