Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 elaidi said: Cons said: elaidi said: Orçun eve köpek alırsak ona dadanır ben onu bilir onu sölerim. sana çakmayan ne olsun Dela. oyy büyük laf var ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 doruk'u temizlik anlayışı için kınıyorum. thread kilitlensin, böyle rezillik olmas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 fedeyle doruk a çok gülüyorum bide slickers =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 slickers tam stalker ya dsfdsa fede de birine tecavüz edecek gece ama bekliyoruz sabırsızlıkla sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Asıl olay Puma pati olarak nerd tayfası herkes ona odaklandık o umdugunu bulur ise burda binlerce ümitli üyeye de gün doğacak o yüzden merakla bekliyoruz. Lakin beyimiz sıkıcı tip olmaktan simdi peşinde koşulan oldu kesin Cheat leri buldu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 çok güzel olmuş be kaçırmışım eglenceyi :) helal azmo, yürü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 harbiden niye öyle milleti izliyorum acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 aquila said: ben yatarim osmanla, pamuk gibi cocuk. korkuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ahhahah çok iyi olmuş bu da yaa. Ben en çok doruk a bi de fedeye gülüyorum :) Ortaya efsane bi iş çıkıyor, bakalım ne olacak merakla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ahahaha son update fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 süper gidiyor ya, yine çok güldürdü. özellikle durduk yerde slickers'ın gene gelip uyuyan diadan'ın başına dikilmesi kısmı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 is buldum ya ne guzel ahaha :) keske gercek hayatta da olsa :( kopeklerden gercekten hoslanmiyorum yalniz, helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 slickers bu evin bombası hacı adam niye uyuyanlara gaffur bakışları atıyor var kesin onda birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ya off be keşke ben de olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 fede o köpeği görürse nolur merak ediyorum euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 LAN!!!!! ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fede bambaşkaymışsın sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 fede oyunda bile umutsuz vakasın lan dsafdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 düzel fede nolur bu oyun hayatının geri kalanı için ilk adım olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 azmo dayı yeni resimleri yarın koycanmııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yarin sinavim var sabahtan, aksama buyuk ihtimalle arkadaslarla cilgin atariz, ama belki koyadabilirim, belli olmaz :) watch this space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 yeni hikayeyi merakle beklioruz. bozdu herkes çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 abi 3.gün bomba geçicek gibi Fede'yi ve maceralarını heyecan ile bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 AHAHAH abi fede'ye bakın ya. bariz var bir şeyler ehaheaeaeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 arkadaslar hikayeyi unutmus degilim, bu haftasonu icinde bitecek bir ara, askerden arkadaslar gelince ve sinavlar da bastirinca biraz gg olduk, ama dur bakalim illa ki 2-3 saat bulurum buna ayiracak :) ayrilmayiniz efenim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar