oper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Wendigo said: Oakley diyorum daha da birsey demiyorum! eneee biri satıyordu sıfır.. ama nerdeydi unuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 biri anlamamış nasıl yapılacağını.. örnek vereyim: kod şöyle bir şey http://cgi.ebay.com/AUTHENTIC-GIORGIO-ARMANI-448-S-AVIATOR-SUNGLASSES_W0QQitemZ160242580919QQihZ006QQcategoryZ79741QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gözlükçülerde fiyat listeleri vardır kağıtlarda, onda yazar kodlar mesela gözlük sapı dışında.. ona bakın bir şekilde... veya 3-4 gözlük beğenip ben listeyi alayım ona göre karar veririm diyip listeyi alın.. beğendiğiniz gözlükleri işaretleyin, ebayden alın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 eyvallah yaooow:D ben anlamamıştım bu arada ordaki taş bana:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Topman de çok güzel gözlükler var hemde ucuz ayrıca Pull and Bear gibi mağazalarada bakabilirsin güzel gözlükleri oluyor. aksesuar niyetine 40ytl civarı. Daniel Hetcher ı tek geçerim ayrıca ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 lan ben de benim raybanı kaybettim şenlikte ya. evlat acısı gibi oturdu içime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha aga naptın ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 cam'ı dandik güneş gözlüğü de ancak aksesuar oluyor evt.. bir tavsiye bu arada: armani'nin güneş gözlüklerine 250-300 ytl'den fazla vermeyin gayet ucuz gözlükler onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 rayban candır farklı bi yaşam formudur görünce selam verirsin çünkü 400 ytl! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya ben iyi bir gozluk alacagim ama miyopum, herkes diyorki sen cami attirip cam taktiracaksin hic bir anlami kalmiyacak alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri ilk sayfada rayban için demişki said: 480 ne hacı alırmıyım o paraya gözlük 100 milyon belki veririm belki vermem o bile pahalı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ne alaka abi, zaten olay o. ben de öyle yapıyorum, çerçeveye cam taktırıyorum oluyor bitiyor. başka türlü olmaz ki. ne yapıcaz güneşte yazın, ortalığı kesmek için normal gözlükle diğeriini üst üste mi takıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 rayban'a ayarmı vermişim yani anlamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sdhsfdhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya boyle numarali gucci rayban falan uretmiyorlarmi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gümüşi highstreet rb 3321 (tu) 2007 gerçi. numaralı olsa ii olurdu harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sly şunu diyor sanırım. pek tutmadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha aysel gürel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 lan önüme astım düşmüş alet. lan 15 senelik gözlük. sezen konserinden bişey anlamadım şerefsizim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben bu şeyi takınca herkes bana bakıyormuş kendimi uzaylıymış gibi hissediyorum o yüzden takamıyorum. gözlerim de çok hassas güneşe karşı napıcam bilmiyorum. güneş gözlüğüne alıştıran yerler falan varsa rehabilite ben gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 uyuşturucu kullan agatör en azından bir kere dene zararı olmas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bLackcha0s said: Topman de çok güzel gözlükler var hemde ucuz ayrıca Pull and Bear gibi mağazalarada bakabilirsin güzel gözlükleri oluyor. aksesuar niyetine 40ytl civarı. Daniel Hetcher ı tek geçerim ayrıca ben mango gözlük takan basit kaşarlardan farkın yok senin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 of of kavgada söylenmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mayhem said: uyuşturucu kullan agatör en azından bir kere dene zararı olmas sdlşfkasşdkaş tamam hemen kullanayım ben gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar