bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dela gitsin acuna gider yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sen hep küçük açıyosun ama Gangren fdsfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Gangren lockpicking skili kas azsa lazım olur zuahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 glhf öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 iyi şanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 mülakatta ne sorcaklar ? - hisleriniz kuvvetli midir? + ne için? - kutuları hisseder misiniz? + elimle ? - başka türlü hissetmeniz daha yaratıcı gözükür? + ayıp olur. - olmaz siz merak etmeyin. + peki. - kutularla aranız nasıldır? + çok severim. böle kare gibi prizmamsı. yirim yirim. - siz hissedin yeter. + yisem. - ı ıh ! + pff peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri said: evet evet tam olarak böyle şeyler söyle:D "yarışmaya kabulümün heyecanını kişiselde topic açarak kutladım bu topic'i kitlemeyen dory'ye de teşekkür ederim" dersin bide aehfuahf:D ahah bunu yaparsan adina ozel topic acar post kasmana hiç karismam xD lütfen paticik ailesine ve guzeller guzeli kişisel modu dory'e selamlar demeyi unutma hatta tablo yorumlatmak icin beni arayabilirsin xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 arkadaşa bir paticik tshirtü ayarlayalım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Gz. Hamdi beyin teklifine de gief dersin artık. Çok dkp harcama. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 DynamicK said: arkadaşa bir paticik tshirtü ayarlayalım hemen Süper fikir yaa... ama web adresi de yazsın üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 agalator ilk tkelifi direk alip ciksana hamdi bey 5 bin lira diyor tamam aldim de hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 HAYIR DUR! asla unutma hamdibey diye biri yok o acun kerkenezi seni kandiriyor az para vermek icin sen inatlaş kutuna git! orda 500 yetele var biliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sdfsdfsdfsd yada hiç kutu açma direk kutunu al gel. ama kutuyu al yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 küçük büyük önemli değil önemli olan işlevi dersen yayında sonsuz replerimi alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dory said: HAYIR DUR! asla unutma hamdibey diye biri yok o acun kerkenezi seni kandiriyor az para vermek icin sen inatlaş kutuna git! orda 500 yetele var biliyorum! duriyecim 500 ytl ile 2 depo benzin alir adam napcak 500 ytlyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bunlar geri sayarken direk yardır kutuyu aç fddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok yok kutuyu onune kouyolar ya direk ac ne warsa kazan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adogru bi dakka cok sifir silmişim 500 bin var olcak o lan yoksa allah mi soyletti =/ alma kutunu hamdiye he de anacim =/ benim hislerim kuvvetlidir gecen arkadasim mesaj atti -yarin sinav kacta? -9 -bu hafta hangi sayilar tutucak - * * * * * * bugun bana soyledi de ben bilmeden 4 tutturmusum adam almis parayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Xo said: bunlar geri sayarken direk yardır kutuyu aç fddsf sdfsdf.. iice abarttılar 20 den geri sayıolar. programın yarısı saymakla geçio ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dory said: benim hislerim kuvvetlidir gecen arkadasim mesaj atti -yarin sinav kacta? -9 -bu hafta hangi sayilar tutucak - * * * * * * bugun bana soyledi de ben bilmeden 4 tutturmusum adam almis parayı :D sdfsdfsdf nasıl bi muhabbetdir o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 geçen kutu numarası kadar sayıyolardı. 24-23-22 fln dsfds rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 CthuLhu said: ben kutulu anlarım kutulardan büyük var orda açma diye direktifler veririm AHHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 "acur bey büyük kukuyu açmak istiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Aslında komik değil de, Orçun güldüğünden ben de gülüyorum HAHAHAHAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bence çok komik lan ben kutulu anlarım kutulardan asdfasdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar