Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Eskaza denk gelsem binerdim şu kuleden indirten hedeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o roller coaster tycoondami ne vardi kuleyi kisa yapip aletin gucunu max yapinca fiiirt diye roket gibi firlayip gidiyordu icindekiler zibariyordu, ancak bununla parktakileri oldurebiliyordun filan o yuzden hayatta binmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Haberi kullanırken izin aldın mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 o yükseklikte yapa yapa freefall'umsu bişimi yapmışar, yasaparmış şöle hardcore bi rollercoaster üstten bağlananlarda güzel olurmuş. eminim fantastiktirde harcamışlar bence o mekanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aşşa tükürürüm çok zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çok eğlenceli gözüküo lan dgşlhk istanbula açsınlar bitanede fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Cons said: aşşa tükürürüm çok zevkli olur türksün dmi hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben bostancıdaki gondol'a binmeye tırsıyorum oraya kimse çıkartamaz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 iyimiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bostancı'daki gondola bir kere bindim, bende pek yağ olmadığından güvenlik maksatlı olabilecek demir parçasıyla aramda bi 5 cm falan vardı. Uçuyodum lan aşağı sdf. Çok eğlendim orası ayrı. Biraz tutunmam gerekiyordu sadece (baya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 super bisi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 cidden iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ahey. Binilir ki buna. Bizim burdaki tırt kamikazeler bile o kadar eğlenceli geliyosa. Bu aletler kim bilir ne biçimdir. 32 tur binerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Viktor said: o roller coaster tycoondami ne vardi kuleyi kisa yapip aletin gucunu max yapinca fiiirt diye roket gibi firlayip gidiyordu icindekiler zibariyordu, ancak bununla parktakileri oldurebiliyordun filan o yuzden hayatta binmem :p ahahah evet ben de aynı zalimliği yapardım :) ama güzel bi olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 2 ay once ordaydim, olen gormedim, bindin mi aletlere? hayir, deli miyim lan ben binicem onlara, birah allanisen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha be, aşağısı o yükseklikten beton etkisi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Aşağı baksa da yapar valla,taş kesilir insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 erçin naber lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dikkat haberi izinsiz kullanırsan yasal işlem başlatıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 İyilik Utku heh.Freefall diyorduk? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya kötü şey valla. ben binmem korkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Lise hazırlıkta binmiştim,hayatta ürküp gözlerimi kapattığım birkaç şeyden biri,böyle işkence olamaz.Hayır, ayakların bilmemkaç metre yüksekte boşlukta sallanıyor,öyle bir his olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 üç kere üst üste binince miden yokmuş gibi hissediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ginaly said: oha be, aşağısı o yükseklikten beton etkisi yapar. asagisi ztn beton lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hayattaki en büyük zevklerden biri olsa gerek şu aletler binerim binerim gider içerim bi daha binerim kimse tutamaz kumarda kaybetmiceğim parayı oraya harcarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar