PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kır sonra alçıya aldır geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 en mantıklı çözüm bu gliba evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben kendimi zorlayıp, 4 km koştuğumda, apandistim ağrı yapmaya başlıyor ve değil koşmak, yürüyemiyorum bile.. Ameliyat olmak istemiyorum, şimdilik günlük 1-2 kmlik koşularımızı yapıyoruz ama, fazla zorlayamıyorum.. Umarım ileride problem oluşturmaz. Ben ameliyat felan olmak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var biliyomusun baluu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 neymiş ki sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Kaç kişi var ? bi de niye benim yerimde olmak istiyorlar ? halen bir apandistim olduğu için mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 van halen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sorunu ben de bilmiyorum, şişiyor sanırım.. Böyle bıçak saplanır gibi oluyor, bi 10-15 dk kalıyorum olduğum yerde, yürüyemiyorum bile.. Ama zorlamıyorum artık, 1-2 kez geldi başıma sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mortis menüsküs olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bLackcha0s said: Mortis menüsküs olmuşsun yapma abi şaka mı yapiosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 espirinin şakası olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Otururken kalkarken çok mu ağrı yapıyor? Özellikle yerde bağdaş kuramıyorsan kurduktan sonra kalkamıyorsan veya secde ye gitme hareketini yapabiliyor musun. Ben menisküsümde ordan biliyorum yıllarca dizlik taktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya abi bu sabah başladı sabah kalktıımda dizimin yan tarafında bi ağrı vardı sol bacağımda. yürürken bi sorun olmadı başlarda gün içinde çok takmadım eve geldim yorugn argın evde böle hareketsiz kaldıktan sonra bi harkeet edince çok ağrımaya başladı . şu an daha ii ama dümdüz yaparken bacağımı ağrio. :L bakalım yarın da devam ederse bi doktora gösteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adamınbiri said: espirinin şakası olmaz. bu bizim müdür yardımcısının trademarklı lafı ulan ve adam bunu söylerken espri yapmaya çalışmıyo, karşısındaki elemanı uyarıyodu ciddi ciddi. ahuhahah maltepe anadolu lisesi/Sezai Gündoğdu ekşide de yazmışlardı sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sezai hoca yaaa idolüm şu baterinin sesini kısın evladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 mal'lı mısın sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok değilim de aşırı arkadaşım var orda hatta 2004/2005 döneminde hazırlık okuyan herkezi tanıyorum diyebilirim. sen şimdi bi isim sorarsın onu tanımıyo çıkarım tabi o da ayrı bi şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok ben 2003 mezunuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben çosıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 varım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 urmesque said: ben çosıkıldım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 @lexius; sen git voodoo yap sdgsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aramızda cin çağırmasını bilen varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hmm bilmiyorum ama öğrenirim ve süper zevkli olabilir ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar