nediyembensana Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 senin kadar gidip gelmek daha nasib olmadı çakmadonis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 huzur islamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 DoGMeaT said: CthuLhu said: pokemon olayı da saçmalık zaten..pikaçu diyip atlamış,pikaçu uçuyor sanki dimi,çok saçma ya ben haberi seyretmiştim bea show da mı atv de mi ne.çok zaman geçti tam hatırlamıyorum. muhabir geliyo çocuğun başına "kendini pikachu mu sandın da atladın?" gibisinden bişe soruyo.çocuğun zaten şaftı kaymış; "eaemeaepp" gibisinden bişe diyo.muhabir de atlıyo "evet sayın seyirciler siz de duydunuz" diye :P gazetelerde farklı anlatıyolardı gerçi. çocuk "ben pokemon um filan" demiş :P bilmiyorum belki benim seyrettiğimde çocuk kendinde değildi sonradan açıldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben bu yazıyı niye okumamışım ya. Çok güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bu konuyla ilgili ilk fikiri amerikan lisesindeki felsefe oturumunda bir doçentin konuşması vasıtasıyla edinmiştim.. Açıkcası kendimi bile tam olarak bilmeden kimseye apolitik diyemem Can Dündar gibi birisi böyle birşey var diyorsa demek ki Vardır diye düşünüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 nediyembensana said: allahın dincileri yüzünden ban yedim peh. Ama madem onlarda 7 ker ebanlanıp geri gelcek yüz var, bende hayli hayli var. Çenen yüzünden olmasın ? küfürbaz çenen hani. Ayrıyetten ben bilmemkaçkere ban yiyip gelmiş biri değilim. Şeriatçı filanda değilim , o senin hüsnü kuruntun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nediyembensana Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 öyle diosan öyledir dinci ps: Bu arada git bi TDK sözlügünden hüsnü kuruntunun anlamını öğren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 forumdan banlanıp geri gelene yüssüzler diyordun noldu şimdi :O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kendisi 3 gun banlandi, geri gelecek o nick. Sen permanent ban yedin geri geldin. Arada fark var? Ayrica yukarda yazmis zaten bunla ilgili birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Günün ayarı ödülü; "Ülkem batar, ben yırtarım.." başlığın daki performansı ile Horizon'a ayar veren nediyembensana'Ya gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bence güzel bir yazı. Beğenmeyen arkadaşlar okumayabilir. Beğendiğiniz yazarları okuyun, hatta bizimlede paylaşın. Son halimiz gerçekten herkesin tuttuğuna ayar verip ego tatmin ettiği bir oldu, fikirlerimizi paylaşmak yerine. Yörüngeye dışına uçan uçana, ne yazık ki bir çoğuda senelerdir bu forumda demirbaş halini almış, Paticiki Paticik yapan insanlar. İnsanlığın en büyük sorunlarındandır; kendi doğrumuzu paylaşmayı bilmeyiz, gerekirse baskı ile direkt empoze etmek isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 LathspeLL said: Kendisi 3 gun banlandi, geri gelecek o nick. Sen permanent ban yedin geri geldin. Arada fark var? Ayrica yukarda yazmis zaten bunla ilgili birsey. Forumdan banlanıp ya da uzaklaştırılıp buraya fake ile gelen acc de banlanır , üzerine burda mesajlar atabiliyor hoş bir durum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bleda hesabı forum genel 1 hafta ban cezası almıştı. Cezalı iken tekrar hesap açıp geldigi için ceza süresi süresiz olarak değiştirildi yani açılmayacak. Yeni aldıgı hesabı kullanmasına izin verirdim ama üyeye kişisel hakaretten onu da uzaklaştırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Horizon said: LathspeLL said: Kendisi 3 gun banlandi, geri gelecek o nick. Sen permanent ban yedin geri geldin. Arada fark var? Ayrica yukarda yazmis zaten bunla ilgili birsey. Forumdan banlanıp ya da uzaklaştırılıp buraya fake ile gelen acc de banlanır , üzerine burda mesajlar atabiliyor hoş bir durum tabi. ayrıca ikinize hitaben, forumdan ceza alan vb işleri için sizin laflamanıza gerek yok o işlerle yönetim ilgileniyor. mesaj attıgınız konunun sınırlarından dışarı çıkmaz iseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar