Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Ülkem batar, ben yırtarım.."

Drall

Öne çıkan mesajlar

DoGMeaT said:
CthuLhu said:
pokemon olayı da saçmalık zaten..pikaçu diyip atlamış,pikaçu uçuyor sanki

dimi,çok saçma

ya ben haberi seyretmiştim bea show da mı atv de mi ne.çok zaman geçti tam hatırlamıyorum.

muhabir geliyo çocuğun başına "kendini pikachu mu sandın da atladın?" gibisinden bişe soruyo.çocuğun zaten şaftı kaymış; "eaemeaepp" gibisinden bişe diyo.muhabir de atlıyo "evet sayın seyirciler siz de duydunuz" diye :P

gazetelerde farklı anlatıyolardı gerçi. çocuk "ben pokemon um filan" demiş :P bilmiyorum belki benim seyrettiğimde çocuk kendinde değildi sonradan açıldı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyla ilgili ilk fikiri amerikan lisesindeki felsefe oturumunda bir doçentin konuşması vasıtasıyla edinmiştim.. Açıkcası kendimi bile tam olarak bilmeden kimseye apolitik diyemem Can Dündar gibi birisi böyle birşey var diyorsa demek ki Vardır diye düşünüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

nediyembensana said:
allahın dincileri yüzünden ban yedim peh.

Ama madem onlarda 7 ker ebanlanıp geri gelcek yüz var, bende hayli hayli var.

Çenen yüzünden olmasın ? küfürbaz çenen hani. Ayrıyetten ben bilmemkaçkere ban yiyip gelmiş biri değilim. Şeriatçı filanda değilim , o senin hüsnü kuruntun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence güzel bir yazı.

Beğenmeyen arkadaşlar okumayabilir. Beğendiğiniz yazarları okuyun, hatta bizimlede paylaşın.

Son halimiz gerçekten herkesin tuttuğuna ayar verip ego tatmin ettiği bir oldu, fikirlerimizi paylaşmak yerine. Yörüngeye dışına uçan uçana, ne yazık ki bir çoğuda senelerdir bu forumda demirbaş halini almış, Paticiki Paticik yapan insanlar.

İnsanlığın en büyük sorunlarındandır; kendi doğrumuzu paylaşmayı bilmeyiz, gerekirse baskı ile direkt empoze etmek isteriz.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:
Kendisi 3 gun banlandi, geri gelecek o nick. Sen permanent ban yedin geri geldin. Arada fark var?

Ayrica yukarda yazmis zaten bunla ilgili birsey.

Forumdan banlanıp ya da uzaklaştırılıp buraya fake ile gelen acc de banlanır , üzerine burda mesajlar atabiliyor hoş bir durum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Horizon said:
LathspeLL said:
Kendisi 3 gun banlandi, geri gelecek o nick. Sen permanent ban yedin geri geldin. Arada fark var?

Ayrica yukarda yazmis zaten bunla ilgili birsey.

Forumdan banlanıp ya da uzaklaştırılıp buraya fake ile gelen acc de banlanır , üzerine burda mesajlar atabiliyor hoş bir durum tabi.

ayrıca ikinize hitaben, forumdan ceza alan vb işleri için sizin laflamanıza gerek yok o işlerle yönetim ilgileniyor. mesaj attıgınız konunun sınırlarından dışarı çıkmaz iseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...