4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Tery yaktı chealse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 suBzer0 said: Penaltı listesi önceden belirleniyor duruma göre değil. E tamam işte. önceden dediğin de zaten maçtan sonra maçla atışlar arasında. 5. penaltıya koymuşlar adamı manu kaçırırsa 5. penaltıda çakar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 suBzer0 said: Rewendor said: Yok abi adam atsa kazanıyolardı o yüzden kaptan diye attırdılar ona. Yoksa defans oyuncusu niye atsın o kadar yıldız ofansif adam varken takımda, kaptan atsın dediler batırdılar bence. Penaltı listesi önceden belirleniyor duruma göre değil. Duruma göre belirleniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 fenerli kardeşlerimizin manuyu desteklemesi de şaşırtmadı beni sadfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ronaldo=batuhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 uu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yok canım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Valla ben GS'liyim ben de ManU'yu desteklerim. Adamların ayrı bir duruşu ayrı bir ruhu var çünkü. Liverpool ve ManU severim ingilterede o yüzden. Chelsea para bastırdım ayı gibi transfer yaptım takımı tam. O yüzden pek sevmem. Üstüne bi de uzun süredir defansif futbol oynuyolar o yüzden ayrıca antipatimi kazandılar. Arsenal de çok sıradan gibi geliyodu bana, şu yeni genç kadrosunu sevmeye başladım ama öyle çok bi sempatim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 2pacAmaruShakur said: ronaldo=batuhan bu nasıl bi şaka yaa. : ) bi de küçük eşit işareti koysaydın araya da tam olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ama hak etmiyolardı ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 andersonun dans (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bak ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Quel-Thul said: andersonun dans (tu) ahaha.. cidden o neydi ya öyle.. attı bi an kendini ortaya, baktı başka dans eden yok, geri sırasına geçiyor felan.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 grant amca ölmesse kalpten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 maç bariz çelsi nin hakkıydı. üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Ya belki kendimi tekrarlıyorum ama maç falan hikaye, birisi şu mikrofonu İlker Yasin tenceresinin ve yanındaki kapağının ağzına soksun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 A.Grant çürümüş resmen, kaç para ödül vardı acaba abramoviçten işin sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dreagloth said: Ya belki kendimi tekrarlıyorum ama maç falan hikaye, birisi şu mikrofonu İlker Yasin tenceresinin ve yanındaki kapağının ağzına soksun ya. +1314312432 Carrick'e Carragher dedi, sonra bir de "aynı Carragher gibi vurdu" dedi. Kumanda yakın bir yerde olsaydı kesin fırlatmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 chelsea nin kazanmasını istiyodum ama 7enerlilerin; şampiyona elendik, chelsea gelmese şampioynuz gibilerinden boş boş konuşacagını bildiğim için bu sonuçta pek kötü olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 2pacAmaruShakur said: ronaldo=batuhan bir besiktasli olarak soyleyebilirimki batuhdan ronaldonun arkasindan kosarken biraktigi hava olacak kapasite bile yok.. kendini bir bok zannediyor yakti U17 nefret ediyorum kendisinden insallah en yakin zamanda satar bjk de eriyip gider aptal bir takimda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Aiko said: 7enerlilerin; BU NE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 cry more fistan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 7enerliler ne ya kimden 7 yedik ki biz? harbi merak ettim lahn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar