Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 @ginaly 1- evet dövmemeli 2- evet 3- hayır 4- teşkür ama bit yeniği nedir? 5- gitmeye sonrada karar verdi. 5- aslında bende gitmek istedim daha fazla zarar vermemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 belki de senin sorun olarak göremedigin bir sorun vardır ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya demet git sinirlerimi bozdun çarpıcam suratına 2 tane :P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Sana vuran adama sen de iki tane yapıştıracaksın. Bir de öyle dururlar ya tepki vermeden, büzülürler felan. Hiç anlamam. Ha gücün mü yetmedi, hayal gücü denen birşey var. Ayrılma kararını verir bir de iz bırakırsın hanzo da. Hiç ummadığı bir anda kopartıverirsin bir yerini. Fırsat mı yok. Ya da koparttırırsın. İstedikten sonra, neden olmasın. Mesla içti sızdı mı hanzo, al biraz kezzap vur kafasının bir köşesine. Çok da zarar vermek olmaz tabi, sonra insanın başı derde girer. Kafasının bir kısmı hep kel olarak gezer ömrü boyunca. Hatta tasarlanırsa senin yapmadığını bile düşünür. Herşeyin yolu var işte. Yeterki nefret et, tak kafaya. Ama ruhu sağlıklı ve mutlu bir insansan, aklın da başındaysa ne bu heyvanlarla birlikte olursun ne de böyle heyvanlıklar yapmaya kalkarsın orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 imdat feminist var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Dovmek ne ya ahahah tiplere gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kız çok can sıkıcıysa tabi dövülür . yani artık sana ortamdan çıksan bile zararı oluyorsa. var öyle tipler de çünkü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ıı ııh. Kimse dövülmez, ne erkek, ne kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 erkek evire çevire dövülür yeri gelir ama hatuna ayıp yahu. vurulmaz. hatun sevilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bu tür ilişki örneklerini gördüm çevremde: 1. Dayak, şiddet (fiziksel olması şart değil, duygusal da olabilir, sözel de olabilir. Ya da sinirlenip karşı tarafa vurmamak için duvara vurmak bir şeyleri yere fırlatmak ta şiddet göstergesidir, bir tehdit içerir, ''daha çok üstüme gelirsen sana da aynısını yaparım'' mesajı verilmektedir.) hiç bir tür ilişkide mazur görülecek şeyler değildir. 2. Hiç kimse şiddeti ilişkinin bir parçası olarak görmemelidir. Biteceğini umarak şiddete karşı çıkmayan taraf çok yanlış davranmaktadır, çünkü tepki vermedikçe şiddet, artarak ve daha da şiddetlenerek devam eder. 3.Gördüğüm kimi çiftler sado-mazoşistik bir kabulleniş içinde olayı devam ettirmekte, çünkü şiddet sonunda yeniden yakınlaşma halleri her iki tarafa da hoş gelmekte, sırf bu yeniden yakınlaşma anlarının heyecanını yaşamak için ilişkiyi devam ettirmekte, birbirlerinden kopamamakta, ama giderek ilişkiyi tüketmekteler. 4.Şiddete başvuran kişi aynen alkolikler gibi hasta olduğunu kabul etmeli ve psikolojik yardıma baş vurmalıdır. İleride kız arkadaşı kadar bu işi kabullenici olmayacak, bu davranıştan dolayı çok ezilip, acı çekecek, çok masum bireylere (kendi çocuklarına) de şiddet gösterebilir. 5. Şiddet asla kabullenilmemeli, görüldüğü yerde tepki verilmelidir. Asla korkulup, sinilmemeli, hiç utanmadan bağırılp, çağırılarak, etraftakilerin duyması sağlanmalı, şiddete maruz kalındığı gizlenmemeli, herkese anlatılmalıdır. 6. Hiçbir canlı ( değil ki -üstelik- çok sevdiğimizi söylediklerimiz) şiddeti hak etmez. @Quibble, kız arkadaşın dışında şiddet gösterdiğin kişi yoksa eğer, bu, hastalıktan çok kişilik sorunu olabilir. Kendine güveninin az oluşu nedeniyle karşı tarafı ezerek, ondan üstün olduğunu gösterme çabası içinde olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kadın erkeğe vurunca oluyo da biz vurunca mı olmuyo sdfs ama vurmam orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konunun üzerine denk geldi sanki, bugün adam karısına çocuklarının yanında kafa attı.Evet kafa, dıkş diye. Neyse taksi durağının yanında olduğundan taksiciler tokatladı adamı sonra. ps: Taksiciler adamı ayırırken kadın arkadan pazar poşeti+tekme kombosuyla eşitledi tabi. Şimdi kadın hayvan, öyle bi adamla olduğu için. Adam zaten hayvan oğlu hayvan. Neyse olay çağ dışı tamamiyle. Fazla söze gerek yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bir de kendileri dayak yemiyor olsa bile her an şiddet ortamında yaşayan çocukları düşünsenize...ki o hayvan dövmese de nasıl eziyordur çocuklarını da. Gelecekte onlar da ya şiddete başvuran saldırganlar olacaklar, ya da ezik, pasif bireyler, yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Quibble said: [hr] Uzun bi gece ve yorgunum; ... ... ... ... [hr] evet çocuk benim O.o[/i] Bu gerçekse sen hastasın. Bir psikiatra gitmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 KireiMerodii said: Sana vuran adama sen de iki tane yapıştıracaksın. Bir de öyle dururlar ya tepki vermeden, büzülürler felan. Hiç anlamam. Ha gücün mü yetmedi, hayal gücü denen birşey var. Ayrılma kararını verir bir de iz bırakırsın hanzo da. Hiç ummadığı bir anda kopartıverirsin bir yerini. Fırsat mı yok. Ya da koparttırırsın. İstedikten sonra, neden olmasın. Mesla içti sızdı mı hanzo, al biraz kezzap vur kafasının bir köşesine. Çok da zarar vermek olmaz tabi, sonra insanın başı derde girer. Kafasının bir kısmı hep kel olarak gezer ömrü boyunca. Hatta tasarlanırsa senin yapmadığını bile düşünür. Herşeyin yolu var işte. Yeterki nefret et, tak kafaya. Ama ruhu sağlıklı ve mutlu bir insansan, aklın da başındaysa ne bu heyvanlarla birlikte olursun ne de böyle heyvanlıklar yapmaya kalkarsın orası ayrı. tüm erkekler adına özür dilerim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 @Quibble, bir de şunu merak ettim: Bu 'sinir hastalığı' ( böyle tanımlamışsın durumunu) nedeniyle, kendinden fiziksel olarak güçlü birine de şiddet gösterdiğin, dovdüğün oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ya sinir hastaları illa birilerini dövmesimi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sinir hastaları hiç çekilmiyo benim dedem sinir hastası köyde yaşıyo halen sinir hastası bikere bakkaldan ayran alalım dedim diye 45 dk laf edip sonunda ağlamıştı çok değişikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Quibble said: Aklından sadece güzel anılar geçiyordu. İstemedi. Ne hatırlamak, ne de hatırlanmak. Unutulmanın kendini saklayabileceğine inandı. Saklanamadı. ...o çok sevdiği tene. Ne kadar sevsede gitmesi gerektiğini biliyordu.Sevdiğini mutlu görmenin tek yolu buydu belki. -Yanıma yatar mısın? Sessizce uzandı yatağa çocuk.Yüreği parçalanıyordu. Aşıktı. Öpüştüler. Yeni sevgililerin ilk öpücüklerini onlar sonda yaşadı. "Yalan attım" dedi, "Seni hala çok seviyorum." Aşıktılar. + Eğer canını tekrar yakmayacağımı bilsem, ne ben giderim ne senin gitmene izin veririm biliyorsun dimi? -Sabah giderken sanki akşam geri gelecekmiş gibi git.[/i] Evet bitanem son kez, seni çok seviyorum.[/i] Sokak kapısını arkasından kapatırken son kez yalan attı sessizce; şimdi anladım "neden?"... içim acıdı. ne kadar da aptalmışım. göremedim. özür dilerim bir kere daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aquatik said: Bu tür ilişki örneklerini gördüm çevremde: 1. Dayak, şiddet (fiziksel olması şart değil, duygusal da olabilir, sözel de olabilir. Ya da sinirlenip karşı tarafa vurmamak için duvara vurmak bir şeyleri yere fırlatmak ta şiddet göstergesidir, bir tehdit içerir, ''daha çok üstüme gelirsen sana da aynısını yaparım'' mesajı verilmektedir.) hiç bir tür ilişkide mazur görülecek şeyler değildir. 2. Hiç kimse şiddeti ilişkinin bir parçası olarak görmemelidir. Biteceğini umarak şiddete karşı çıkmayan taraf çok yanlış davranmaktadır, çünkü tepki vermedikçe şiddet, artarak ve daha da şiddetlenerek devam eder. 3.Gördüğüm kimi çiftler sado-mazoşistik bir kabulleniş içinde olayı devam ettirmekte, çünkü şiddet sonunda yeniden yakınlaşma halleri her iki tarafa da hoş gelmekte, sırf bu yeniden yakınlaşma anlarının heyecanını yaşamak için ilişkiyi devam ettirmekte, birbirlerinden kopamamakta, ama giderek ilişkiyi tüketmekteler. 4.Şiddete başvuran kişi aynen alkolikler gibi hasta olduğunu kabul etmeli ve psikolojik yardıma baş vurmalıdır. İleride kız arkadaşı kadar bu işi kabullenici olmayacak, bu davranıştan dolayı çok ezilip, acı çekecek, çok masum bireylere (kendi çocuklarına) de şiddet gösterebilir. 5. Şiddet asla kabullenilmemeli, görüldüğü yerde tepki verilmelidir. Asla korkulup, sinilmemeli, hiç utanmadan bağırılp, çağırılarak, etraftakilerin duyması sağlanmalı, şiddete maruz kalındığı gizlenmemeli, herkese anlatılmalıdır. 6. Hiçbir canlı ( değil ki -üstelik- çok sevdiğimizi söylediklerimiz) şiddeti hak etmez. @Quibble, kız arkadaşın dışında şiddet gösterdiğin kişi yoksa eğer, bu, hastalıktan çok kişilik sorunu olabilir. Kendine güveninin az oluşu nedeniyle karşı tarafı ezerek, ondan üstün olduğunu gösterme çabası içinde olabilirsin. :)valla ağladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aquatik said: @Quibble, bir de şunu merak ettim: Bu 'sinir hastalığı' ( böyle tanımlamışsın durumunu) nedeniyle, kendinden fiziksel olarak güçlü birine de şiddet gösterdiğin, dovdüğün oldu mu? oda oldu dayak yediimde.. seçmiyorum kime saldıracağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Quibble said: aquatik said: @Quibble, bir de şunu merak ettim: Bu 'sinir hastalığı' ( böyle tanımlamışsın durumunu) nedeniyle, kendinden fiziksel olarak güçlü birine de şiddet gösterdiğin, dovdüğün oldu mu? oda oldu dayak yediimde.. seçmiyorum kime saldıracağımı. evet evet o suyu dökmeliydim ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sdfsdsdf =) su döktün diye mi saldırcam len :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 adamınbiri said: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA komik mi arkadaşım !?!? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar