Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ankara da hic fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sıcaktan başım ağrıyor benim burada ya:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 sıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Azmodai said: ankara da hic fena degil. bence de. Hava gayet güzel ve yaşanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 camı açıyorum anofel mi ne ondan giriyor default olarak. ankarayı özledim ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Kıbrıs 35derece aku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abi yanıyoırum 38 derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ZaugnaKhaldun said: sıcaktan başım ağrıyor benim burada ya:/ aynen zonkluyor beynim. Ya daha mayıs yav bunun haziranı, temmuzu var oy oy. İzmir bugun 32 derece ki bu gölgede bide bunun esas derecesi var oda 40 felandır tahminen yazın ortasında 60-70 vurmazsa iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 valla şapır şapır olacam. rüzgar esiyor ama nasıl bi rüzgar, fön var sanki evin dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 gaziantep. ter geliyor bir yerlerimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ABI IMDAT BU SAATE KADAR YATAKTA MALAK GIBI YATTIM SICAKTAN KALKTIM SIMDI HALA GECMEMIS IMDAAAAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 şort mayo var baska bisiyok üstümde yana da vantilatör koydum arada laptopa tutuyorum aleti paylasımcı oldugumdan 10 dk da bir kafada buz eritiyorum :) ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mersin an itibariyle 36 derece yani öyle ögsteriyor bizim derece saatlerce kuyrukta bekledim bi iş iççin milletin hakkını yedim ama tanıdık görüp öne geçtim =( evdeyim giydim şortu duşumu aldım yatıom malak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 adana ve mersinlilere allah yardım etsin,antalyalılara da. hadi biz burda nemsiz havada gölgeye geçince yine serinliyoruz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aynen yaa. bu nem yok mu insanı öldürüyo.. şu anda scaktan ölmek üzereyim ve dersim var dışarı cıkmak zorundayım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 pırpırı dışarı çıkarma zamanı geldi diye düşünüyorum bende. dışarı çıkmayın yani bence dsadas vatan'a gittim geldim kanter içinde kaldım roflcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abi dışarı çıkılmaz yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 çıkmaya mecburum. herşey öss için :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Klimalı işyeri <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 iyi ki aldırmışım lan şu klimayı heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bugunden itibaren klimaya tapıcam ne mütiş ne ulu bir icaddır öle yüzyılların en imba icadı resmen yav hayat kurtarıyor her saniye her saniye sevaba girebiliyor.Klima (c.c.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 ben evden çıkıyorum dönmezsem bilin ki eriyerek öldüm :( abarttım biraz tamam sdjhkfdg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bizdede var klima ama çok fatura gelio lan =( eve gidince püfür püfür açıcam sonuna kadar kitlensin fatura pedere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 slayer77 said: Bugunden itibaren klimaya tapıcam ne mütiş ne ulu bir icaddır öle yüzyılların en imba icadı resmen yav hayat kurtarıyor her saniye her saniye sevaba girebiliyor.Klima (c.c.) küresel ısınma böeng Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 VANTİLATÖR KAÇ PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar