Joker Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 6 ayda temiz 5-10 kg alırsın. ilk önce spor salonuna yazılıyorsun. ilk ay hocanın verdiği ısınma programını uyguluyorsun. sonraki 2 ay hafiften başlıyorsun. sonra weightgainer ve protein tozu alıyorsun 6 kglık ve 2 kg lık. 2 ay kullanarak spor'a devam ediyorsun. sonra amino asit ve kre alkalyn alıyorsun. 3 ay bu şekilde devam ettiğinde 5-10 kg lık şişmiş oluyorsun 6 ay içinde... sonraki 6 aydada okasları düzeltip yağlardan kurtulmaya çalışıyorsun. süper estetik bi vücudun oluyor 1 yıl içinde... eğer istersen bi sonraki yıl abartabilirsinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 protein tozu nerelerde vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 abartıyorsun. rüzgarda ayakta durmak filan iyice abartmışsın. kilon gayet iyi. bende 1.82 79 um. 70 olsam tam süper olur. ben nasıl vericem kilo? benım rejımı uygula mesela bugün, sabah annemızın yaptıgı 2 adet poaça + çay. öğlen kurufasulye + ekmek + salata. akşam köfte + çorba+ salata. gecede artık acıkırsan dolaptan bulduklarını atıyorsun. sonuç? veremıyorsun alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 kilon iyi almana gerek yok ağırlık çalış kas yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 valla 67 kilo ve 1.78 oldugumu hatırlıyorum.ama hiç öle cebime taş koyarak gezmedim.bence sen abartıosun.67 fazla bile yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 o değil de siz 60-70 lik kiloluk gençleri amerikan futbolunda karşımda görmmek isterim.asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 protein tozu-amino asit gibidestekleyici ürünler kilo almanda işine yarar. ancak bu gibi destek ürünleri kullanırken body yapmak gerekir yoksa hiçbir işe yaramz. uzun süre kullanmamak gerekir karaciğerini yorarsın sırtında sivilceler ve bilumum beyaz noktalar çıkmaya başlar. Tavsiyem 1 ay kullan 1 ay vücudunu dinlendir. Weider - universal - multi power bildiğim en iyi markalar. aralarından seçim yapmam lazım ve param da var diyorsan weider i tercih et. likid amino asitler var tüp içinde. onlardan alıp kullanmaya başlayabilirsin. ancak kilo almak için de aynı zamanda bunları kullanırken hayvanlar gibi karbonhidrat yemek gerekir. makarna-pilav-pizza vs. en önemlisi de saat 22-23 den sonra çok yağlı olmayan ama karbonhidratça zengin yiyecekleri tercih edersen kısa sürede kilo alırsın saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Gerab said: şimdik ben 1.78 boyunda 67 kilo ağırlığında flinta gibi bir delikanlıyım :P gelgelelim rüzgarlı havalarda ayakta durmak zor oluyor ve nekadar tıkınsamda kar etmiyor benimde canıma tak etti şu protein tozumudur amino asitmidir her ne haltsa onlardan falan alıp kaşık kaşık yemeyi düşünüyorum ama zerre bilgim yok bilgisi olan ya da "şu forumda bu işlerle ilgileniyolar" falan diyeniniz varsa pek mesut olacağım. eğer ki açıklamayı bizzat kendiniz yapacaksanız benim kafamdaki sorular şunlar 1. hangi ürün 2. illede düzenli spor yapmam gerekiyomu 3. ciddi işe yarıyomu 4. nekadar kullanmam gerek falan filan, teşekkürler, saygılar... p.s aranızda kilo vermeye çalışan varsa ben fazla kilolarınıza talibim ehiehi :P Bir diyetisyene git. Sana bir form veriyor. Bir hafta boyunca yediklerini bu forma yazıyorsun. Bu forma bakarak senin aldığın kaloriyi hesaplıyor. Ayrıca kan testi yapıyor. İkisinden yola çıkarak sana bir program veriyor eğer programa uyarsan kilo alırsın. İlaç kullanmaktan daha sağlıklı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bol bol yemek ye ogunlerini buyuk tabaklarda cok ye yani. ilac alma bence de. fast food da yeme ama. makarna ye bol bol yogurtlu ve ekmekle ye. sonra ekmekle manti ye. herseyi ekmekle ye. beyaz ekmek ama kepekli falan deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Gerab said: şimdik ben 1.78 boyunda 67 kilo ağırlığında flinta gibi bir delikanlıyım :P gelgelelim rüzgarlı havalarda ayakta durmak zor oluyor ve nekadar tıkınsamda kar etmiyor Aynı boydayım ve 57 kiloyum. rahatlıkla rüzgarlı havada yürünüyor merak etme. Hayatım boyunca hiç kilo alamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sabah iyi kahvaltı Öğlen pilav makarna yanı etli yemek Akşam Çorba pilav makarna yanı etli yemek ve tatlı Veya bunlar yerine 3 öğün 1.5 iskender Garantili 1 ayda 4 kilo. Ben sigarayı bıraktığımda günde 2 tane orta piza 2 şişe lt'lik kola ve yanına toplamda 1.2 kilo kuruyemiş tüketiyordum sonra 2.5 ayda 10 kilo aldım. İşin kötüsü sigaraya da tekrar başladım. Kilolar yanıma kar kaldı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 abovv ne yaptın abso 3 öğün 1.5 iskender yiyen adam ay sonunu çıkaramaz ya 1 öğünde bile yemesi zor geliyor bazen kilo alma denklemi benim için şöyle: extra hareketsizlik ve bütünsel uyuşukluk, biskrem, tutku ve bilimum ıvır zıvır (bi biskrem poşedi bayaa kalori ediyor) akşamları ne varsa 2 şer tabak yemek, sabah ta sağlam kahvaltı ilk adıma uyduğunda zaten vucut enerjiyi sokacak yer bulamıyor artık, harcamıyorsun sonra bolca kilo alıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oyun oynuyormusun bilmiyorum ama başla bi online oyuna yanınada yakındaki tüm mekanların paket servs numaralarını al 2 ayda 80i geçmezsen ozaman sorun sende demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben 2 hafta günde 3 öğün 2 adana dürüm (tercihen çöpşiş, ciğer, bonfile olabildi) yedim. 3 kilo verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hacı gece yatmadan ketçaplı mayonezli makarnayı basıyorsun, bunu 2 ay sürdür bak ne oluyor, ben denedim ordan biliyorum :D ama bi doktora git, çabuk kilo verme olayı hastalık olabilir, yani metabolizma hızlı demektir kilo alamıyorsan, troid beziyle alakalı bi durumdu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adam 1,78 67 demis.ben 1,83 64 kilo ataim kendimi biyerlere o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya ben napiim ? boy 1,87 kilo 65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 valla içinde bulunduğun durumun kıymetini bil derim ben zira boy kilo oranın ideal. spora başla. metabolizma düzenini bozarsan çok pişman olursun söyliyim. su içsen kilo alacak hale gelirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Baluu said: ya ben napiim ? boy 1,87 kilo 65 geberelim harbi.ufleseler ucacaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Baluu said: ya ben napiim ? boy 1,87 kilo 65 Boy aynı (1-2 cm kısadır belki, ölçmedim 1-2 senedir), kilo 57-58 Bence şükret, sen bilirsin tabi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bende ayynı boy ve 74 kiloydum ( ist e ilk geldiğimde kilomuzda aynıydı) sigarayı bıraktım teyzemlerin yanına taşındığımda ( pastaneleri var) 1,5 ayda 87 kilo olmuşum.. düzenli hayat, ve bol tatlı, hızlı yemek hemen etkisini gösterir.. yatarken yemekte iyidir, ama sabah kalktığında karnın aç olmaz genelde bol kalorili kahvaltıyı kaçırırsın, kahvaltıda da pohaça tek geçilir.. 75 gramlık ortalama bir pohaçanın 20-22 gramı saf yağdır gözlerimle gördüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Baluu said: ya ben napiim ? boy 1,87 kilo 65 peki ben 1.87 kilo 60=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 nasıl olur lan çok ilginç ya. 187ye 60, 183e 65. karın veya göğüs kafesine sağlam tekme alsanız kaburgalar kalır abi elinizde. gidin ağırlık falan çalışın kas olarak alın kiloyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Kilo alınmıyor kesinlikle, muhtemelen diğer iskeletler de bana katılacaktır, hayvan gibi yiyoruz ama kilo alamıyoruz. Ben hayvan gibi yemeyen iskelet görmedim. Kilo alamadığım için yağ yok, yağ olmadığı için kasa dönüştüremiyorum. Diyetisyene gidecem son çare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hayvan gibi yemek size göre hayvan gibi yemekse alamazsınız abi. mesela yazarmısın ortalama bi öğle yemeğinde yediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar