Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 haftada 2 kez temizlendiği halde böle, yarın çöp günü. karılar ne sayıp söwücek acaba sabah merak ediom(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 5 er dakka arayla salla gitsin camdan bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ne var abi dışardan bişiler yemişsin paso, torbaya koyup ağzını bağlamışsın en azından. ben onu da yapmıyorum hatta yerler çekirdek çöpü dolu ekstra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de düzgün bir ev gözüküyor yanlış resim falan mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Slat said: 5 er dakka arayla salla gitsin camdan bişey olmaz iyi fikir aslında>:D< lan lan bi de pis kokuyo ki, şu an kokusu (1 metre uzağındayım o çöpün) hazır mısır çorbası war ya bardaklık, ondan kokuyo. daha da yaklaşınca 2-3 gün beklemiş salatanın koktuğunu acı bi tecrübe ile öğrendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 beterin beteri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 abi en kötü pislik öle olsun ya. ne temiz bi pislik o öle ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 @ Anerchy; aha. en azından düzenli bi şekilde duruyo. bu imla hatasının beeeynn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 İlk resime pislik dien bnm düzgün dediğim odamı görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 urmesque said: @ Anerchy; aha. en azında düzenli bi şekilde duruyo. bi bayandan iltifat bile aldım rezilliğimle. +rep lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gıcır gıcır maşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 lan yediğiniz bokun çöpünü torbaya koyup, ağzını bağlayıp, kapının önüne koymak bu kadar zor mu? alan yoksa, sabah çıkarken çöpe sallarsınız. babanız olsam namussuzum sabahtan akşama kadar döverim sizi, okuldan da alırım. çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 huun said: lan yediğiniz bokun çöpünü torbaya koyup, ağzını bağlayıp, kapının önüne koymak bu kadar zor mu? alan yoksa, sabah çıkarken çöpe sallarsınız. babanız olsam namussuzum sabahtan akşama kadar döverim sizi, okuldan da alırım. çok ciddiyim. onun için değilsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ya da olmadığım için pis bi adamsın hehe neyse, bence o torbalardan nahoş kokular yükselir. çok kolay, hergün tek torba, tek atış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yok canım artık, ona da sayıp söveceklerse OoOoO.. millet ne çöpler atıyor ya, artık heryerinden damlayan kokan, pis felan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 huun said: lan yediğiniz bokun çöpünü torbaya koyup, ağzını bağlayıp, kapının önüne koymak bu kadar zor mu? alan yoksa, sabah çıkarken çöpe sallarsınız. babanız olsam namussuzum sabahtan akşama kadar döverim sizi, okuldan da alırım. çok ciddiyim. onu yapana kadar oyun oynuyom ben daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 O pislik mi be ? 14 büyük siyah çöp poşeti çıktı bizim evden. Camdan çöp arabasına salladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: gıcır gıcır maşşallah yok anam sana rep. 2.de pek tutmuyo. shjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 herkese benden reep B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bLackcha0s said: O pislik mi be ? 14 büyük siyah çöp poşeti çıktı bizim evden. Camdan çöp arabasına salladık. saolun beyler sayenizde kendimi iyi hissediorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 12. yurt mu burası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 2. foto ne oyle ya ben de kendimi pis sanardim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 günde 4 siyah battal çöp torbası atıyorum :) pislikten ben ölmediysem sen ölmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 2. foto maks ne kadar pis olabilir bir yer fotosu galiba, orda bi insan yaşamıodur. doğal bi pislik gibi değil ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla kapışamazsınız benle foto çekip yollardım da makine odamda kayboldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar