Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Mayıs Banwave

Greeny

Öne çıkan mesajlar

herkesin epic mountu olmak zorunda deil. kasicak zamaniniz yoksa kasmayin abi.aldiginiz her gold hack e tesvik ediyor adamlari , sizin zamaniniz yok diye acc mden mi olayim ben
bot muhabbeti de sadece av de 15 tane leecher oldugunda rahatsizlik veriyor, onun disinda isteyen istedigini yapsin ban yemeyi goze alabiliyorsa
Sosyal ağlarda paylaş

ben aksam dan aksama girerek 2 charıma epic binek alıp su anda elimde 6,5 k gold primde 65 k honor şamanımda 25 k honor varsa bi zahmet o hile yapan arklarda normal kassın abso hangi serverda oynadıgınıda yazarsan o konu hakkında blizle konusup onlara gereken acıklamayı yaparsın belki benim su sebeplerim var diye
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:
ben aksam dan aksama girerek 2 charıma epic binek alıp su anda elimde 6,5 k gold primde 65 k honor şamanımda 25 k honor varsa bi zahmet o hile yapan arklarda normal kassın abso hangi serverda oynadıgınıda yazarsan o konu hakkında blizle konusup onlara gereken acıklamayı yaparsın belki benim su sebeplerim var diye

akşamdan akşama girerek 1 char epic binek ve jc tüm recipler hede hödöye sahip diger char lvl 60 da 370 ench 383 engi kasmış destro holo gogs ve engi trinketlerini yapmıştı 70 lenince epic ini cort die alıcak kadar da itemı var katılıorum para kasmak zor bişey değil casual oyunu da kasıo.

ama honor kasmak deli sıkıcı.

yine de

I hate leechers ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Ya honor kasmak sıkıcı deniyorda, valla ben epydir kasıorum üzerimde pve pvp karısık item var ve artık pvp yapacagımdan kasmaya basladım 1 aydır. Her gün ortalama 2k kasıyorum ve bana sıkıcı gelmiyor neden biliyor musunuz? Ben honor kasmıyorum, pvp yapıorum, AB de 2 kisiye karsı bayragı 30 saniye koruyup ben ölene kadar yerime adam gelince ve o bayragı vermeyince mutlu oluyorum.

WSGde bir bayrak tasıyıcısını korumak/durdurmak çok zevkli.
AVde Balindayı kesip, Galv'ın ölmesini engellemek gibi bi haz yok benim için...

Kısacası honor kasmıyorum, oyun oynarken bi yandan bana honor geliyor. Kusura bakmasın ama hep aynı şeyler demişsiniz (honordan bahsediyorum questler single player mantıgında oldugundan onlar haliyle aynı şeyler) ama bu bir multiplayer oyun, o yüzden aynı şeyler olmuyor pvp esnasında, ve de siz honor kasmak için kasmayı bırakıp da oyunu oynamayı ön planda tutarsanız honor kasmakta sıkıcı gelmeyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de günde 2k honor kasmak için 1 saat falan harcamak gerekiyor. Yani sen az pvp yapıyorsun honor kasmaktan sıkıldım diyen adamlar günde 6-7 saat civarı bgde vakit harcayan, hemen herşeyimi tamamlayayım diyen insanlar. Ben de mesela günde 2-3 saat bg yapmayı seviyorum ama daha fazlasına kaçtığında iş gözüyle bakmaya başlıyorum ve bayıyor. Ardından 2-3 gün bg yapamıyorum sıkıntıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun releaseden beri oynamıyorsun sanırım diyen arkadaşa zaten bazı örnekler verilmiş ama
ben dahada vercem
rank sistemi.
insanlar rank 14 olmak için haftada kaç saat oynuyordu?

full t2 olmak,full warlords/marshalls set toplamak ne kadar zaman sürüyordu

para kasmak için neler yapılabiliyordu.

bunları düşün hocam
bide oyuna şimdi bak
bir günde t4 olabilirsin
3 günde t5
eski sistemde günde 10k honor toplamak yada bir haftada rank 14 olmak diye birşeymi vardı?
ama artık level 70 e kadar bot,level 70 te battle gorundlarda bot,sora wintradingle 5 günde 2200 rating

şu an bir günde hiç birşey yapmadan 500 gold kasabiliyorsun

oyun çok kolay artık
aksini iddaa edenlere şüpheyle yaklaşıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben elimi kolumu sallaya sallaya r11 kastım (kimse iş zaten oradan sonra başlıyordu demesin biliyorum :D ) ozamana göre tatminkar bir durumdu zira kimsenin pvp setine ihtiyacı yoktu yada sergent seti iyi kötü işi görüyordu r14 olmak bir zorunluluk değil kişisel bir tercihti her serverda 3-5 adam olabildiği ve olduğun zaman gerçekten "PRESTİJLİ" itemlara sahip olabildiğin için önemliydi zaten casual playerın bulaşmadığı bir işlemdi

pve itemlarına gelince raidler 40 kişiyken daha güzeldi gırgır şamata olurdu item toplamak daha mı zordu evet belki daha zordu ama daha "PRESTİJ" liydi bugünün epiclerinin zerre değeri yok çünkü bugün epic sahibi olmakla oyunun ilk zamanlarında mavi olmak arasında bir fark yok öte yandan bir paladin arkadaş 1 mc runda alabileceği bütün itemları almıştı kısmetliyse denk gelebiliyordu

ben tbc öncesi birgün gold farmladığımı hatırlamıyorum çünkü ihtiyacım yoktu tek giderim repair parasıydı eve gelir raidime girer hoş bir gece geçirir yatardım item a ulaşmanın tek yolu raiddi şimdi öylemi raid e girmek için bin dereden su getiriyorsun yok o rep i kas yok bu rep i kas yok şu yok bu

daily quest denilen hadise tamamen oyunculaırn gözünü boyayıp bir trans haline sokmaktan ibaret bakın arkadaşlar büyük resme bakın lütfen daily quest denilen gudubet şey blizzardın sizi chinese farmer gibi çalıştırmasından başka birşey değil
Sosyal ağlarda paylaş

herkez arena title/mountu almak zorunda deil
2k rating yapmak zorunda deil
conqueror/justicar olmak zorunda deil
e o zaman?
ben raid yapıyorum,haftada 3-4 gün
bt/mh
level 70 olup crafting professionım için gerekli materyalleri biriktirdikten sonra herbalist oldum
4 günde 375 yaptım herbalismi
günde 3-4 dailiy yapıyorum
haftada 1 saat herb farmlıyorum,belki daha bile az.
yetiyorda artıyor bile,o yüzden cenarion mountu alcam yakında ^_^

less QQ
Sosyal ağlarda paylaş

daily quest bence PvE yaptıkları için talentları farma el vermeyen classlar için birebir güzel bir uygulama olup süper bir olaydır.
Chinese farmer gibi çalıstırması ne alaka anlamadım ki? paraya ihtiyacı olan fakat sözgelimi holy olan bi priest, farm yapacagına daily yapıyor, çok daha rahat para kazanıyor.
Bence eleştiri yanlış yerlere gidiyor, daily q ile farmera cevirdi blizz, o yüzden millet gold alıyor, botlar çıkıyor ortalığa falan gibi bişi mi demek istedin tam anlamadım?
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzardın hatası pvp itemleri için bile grind istemeye başlamadı oldu zaten.
1 trinkete 40k honor
1 bota 40 tane mark

şaka gibi işler yapıyor adamlar.
Ver kardeşim mavi seti bedava. S1 ler içinde çok az iste yada onlarıda arena puanıyla sat. Nedir yani bu millet aylarca honormu kassın kıçı kırık s1 ler için?
Zaten s1 ler çöp. Arenada borusu ötmüyor bile.

Turing Test Leech Monitor var. Leecherlar için. Temiz marklıyor, bir kaç kişide olsa yeter girdiğiniz bg de.

Leecherlardan bu addon sayesinde kurtulursun. Botlar için tek bir çözüm var. Bot gördünmü video ya kaydedeceksin, 2dk oturup adamı video ya çekeceksin. Daha sonra video lu bir şikayet yapacaksın. Bu olaya bir kaç kişi alışsa bg ye botlar girebilirmi ?
http://downloads.curse.com/details/10074/

Bende hırsızlık yapıyorum. Niye polis yakalayamıyor.
Bende çalıyorum niye Devlet az para veriyor. Benimde 3 işte çalışacak vaktim yok.
Bende tecavüz ediyorum, hayat kadınları çok pahalı. Sevgili ile uğraşacak zamanım yok.

Bunlar bizi haklı çıkartırmı ya. Komik olmayalım.

.
Sosyal ağlarda paylaş

Birşekilde ucu bana dokunup zarar veriyorsa ve gerçek hayatımdan birşeyler harcamak zorunda kalıyorsam ki kalıyorum. Bu durumda buna sadece oyun diyip geçemeyiz.

Birilerinin açtığı bot yüzünden veya afk ya düşmeyecek şekilde bizi sömürdüğünden eksik oynuyoruz. Eksik oynayıncada, alacağım honor u veya markı alamıyorum. Bu durumdada fazladan zaman ayırmam gerekiyor. Kısaca bize zarar verecek şekilde yapılan herşey için BU SADECE OYUN diyemeyiz. Ucu bana dokunmasa eyvallah hatta isterimki blizzard herkeze full setli 70 karakter versin.

Bi uyanık bot kullananlar vardı sanki. BİZ ÖKÜZÜZ ANDAVALIZ MALIZ dimi? uykumuzdan oluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...