Goering Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 daha yeni çıkmadı.. vardı ama pilot olarak sanırım yani binenler var nasıl oluyorsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 300 civarı güç veren bir makina vardır herhalde. (Teknik özellikleri buldum netten bakınca, Volvo motorluymuş, dizel) Güç.............................:Volvo Penta 2 adet D6-310A (310 bg 3500 devir) LOA.............................:11.6 m LWL.............................:10.5 m Beam............................:4.6 m Depth............................:1.8 m Draft.............................:0.5 m Yolcu sayısı.................:12 kişi Sürat............................:33 deniz mili maksimum devri 4000 miş, tek motorunu botta da kullanıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 roket adam said: azami 10 yolcu diyor, en pahalı mesafe 86 lira. kişi başı 8.6 düşer ki çok aşırı bi fiyat gibi gözükmüyor. ama o mesafeyi tam olarak bilmiyorum. hem bunun korsanı çıkar, paraya para demezler. fiyatlar kişi başı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben de fiyatları kellebaşı olarak anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ben anlamak istediğim gibi anladım :) eğer kişi başı ise yok olmaz fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 istediğimiz yerde inebilcez mi pqi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bodrumda da var bunlardan. hem daha fazla mesafe gidior hem de daha ucuz. yaklaşık 20 dklık mesafe ama tek yere var işte tek sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Çok kullanışlı olacağna eminim. Tek sorun yeterli sayıda olamıyacak olması bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 bence de baya kullanışlı . fiyatlar çok da abartı değil . 86 ytl lik tarife bile gayet adam bulur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 fiyatlar bence de abartili degil, hatta ucuz bile. 10 kisi binsen mis iste. anadoluhisari da isteriz. dusundum de, ben istemem artik, rotterdam-anadoluhisari olmayacaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 kişi başı fiyattır abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ne kişi başısı abi, uçağa mı biniyorsun yuh. ne yakıyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar