MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 4-6-0 ilk oynayan ve başarılı olan Spalletti yönetimindeki Roma. alex ferguson 4-6-0 sistemini daha iyi oyuncularla daha muazzam bir hale getirdi ve bu senede meyvelerini topladı. chelsea drogbalı sistemle 4-5-1 fakat ikiside kolay uygulanabilir sistemler değil çünkü bireysel yetenekli oyuncularınızın fazla olması gerekiyor. milli takımda 4-5-1 sistemi uygulanabilir fakat tabi biz ne kadar burada yazsakta fatih terimden daha iyisini bilemeyiz. sonuçta dizilişleri söyleyip maçı kazanma gibi bir olay yok. yoksa her teknik adam bu sezon man utd maçları izleyip aynı dizilişle sahaya çıkardı. teknik adamın görevi elindeki futbolcuların özelliklerine göre en iyi şekilde ve dizilişte sahaya çıkarmak. en canlı örneğinide lucescu ile gördük sanırım. umarım fatih terimde seçtiği futbolcular ile en iyi şekilde ve dizilişte başarılı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bizim Nihat da gayet Rooney tipinde bi oyuncu, hatta daha yaratıcı olduğnu düşünüyorum Rooney'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 çarpılırsın aktif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Rooney benim gözümde forvet hala. Adam direkt kaleye de gidiyor çünkü, ileride duruyor. Hani bir Ronaldinho da ileride durmasına rağmen son dönemlerde hala bir ortasaha da Rooney'le farkları o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 rooney zaten alex ferguson ile birlikte çok daha fazla yönlü bir futbolcu olduğunu gösterdi. geçtiğimiz sezonun sonları ve özellikle bu sezon manchester'ın uyguladığı sistemle beraber hücum hattında oynayan futbolcuların maç içerisinde zaman zaman nerede oynadıklarını anlayamıyorsunuz bile, yani kesinlikle statik bir yere koyamazsınız. rooney bu sistem için çok ideal bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 4-5-1 iyi gider bize bence nihat harika bi forvet olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Tek forvette nihat forvet oynayamaz ki önüne adam koyup forvet arkasına sarkıtman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fmde denedim ben 4-5-1 yarı final oynadık hayırlısı :p efsane bi şekilde 90 da 2 gol yiip elendk ispanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 fatih terime FM 2008 yollıycam valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oynuyolarmıdır acaba fm futbolcular falan :D bence kayseri'de oynayan var her sene fm yıldızı alıyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ersun Yanal ve Hasan Kabze'nin oynadıklarını biliyorum, ropörtajlarında bahsetmişlerdi. Özellikle Hasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar