adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 o düdüklü adam beni takip ediyo lise hayatımın boyunca ben okuldan çıkana kadar okulun önündeydi ondan sonra taksimde en fazla gittiğim yerin önünde(cafe pi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Allah rahmet eylesin :( garip gelicek onu görmeyince oralarda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Düdükçü abi Mc in orda değil mi ya okuduğum gibi sesi resmen arkamdan geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 evet MC'in orda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Aaa bu adam nasıl ölür lan =( Sanki bana hiç ölmeyecek gibi gelirdi, Taksim'in sokakları, binaları nasıl sabitse o da öyleydi.. Hayda feci hüzünlendim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Xaenin said: O düdük adam mit ajanı mit. Deli gibi tükürük saçıyor o adam, arkadan güneş ışığı vururken kenarında dikildiği sokaktan çıkıyordum, o ara fark ettim. En az 5 metre mesafe koymak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solaris777 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Allah rahmet eylesin ya gazetede görünce resmen şok oldum, gerçekten beyoğlu bir şeylerini kaybetti...artık istiklale çıkınca pala yı göremeyeceğimi bilmek cidden üzdü bi anda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 2007 eylülde çektiğim bir fotoğrafı. çok üzüldüm yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 off Allah rahmet eylesin yüzlerce kez gördüm ama bir kez bile konusmamıstım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 allah rahmet eylesin. renk katıyodu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun. Ve söylediği bu söz çok, çok güzel bir sözmüş tüylerim diken, diken oldu okuduğumda üzüldüm. Başımız sağolsun. fedaykin said: En manidar cümleyse caminin önünde yıllarını onunla geçirmiş emektar kestaneciden geldi: “Pala çok yalnızdı. En büyük yoksulluk yalnızlıktır. Yoksa parasızlık ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Allah rahmet eylesin:( adam Bambi'nin beyoğlu karikatüründe bile vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar