Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Radzinsky
Radzinsky Desmond gelmeden önce Kelvin'in ortağı. Hatch'de intihar eden adam. Hatch'deki inen kapıların üzerindeki haritayı (Dharma merkezleri haritası) çizen adam.

Jacob
Evet, "help me" diyen Jacob ama Locke'un Christian ile karşılaşmasından epey önce, Ben ile Horace'ın klübesine gittiğinde oluyor. Yani Jacob tek kişi.

Sosyal ağlarda paylaş

geçen sezonlarla ilgili istediğinizi konuşun abi engel yok :) Eski sezonları izlemeyen adam gelip burada spoiler!!! diye üstünüze düşerse bende onun üstüne düşerim.

ABİNİZİM ULAN SİZİN,REİS DİYECEKSİNİZ BUNDAN SONRA BANA

Onun dışında halen 14 ve 15'i izleyemedim.Bu hafta içi bir ara izleyeyim asdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

Ben fena dini temalar seziyorum ya. onceden de seziyorduk ta, bu yakuba dogru ilerleyen ve oldurmek isteyen suru, misirlilar falan... biri de denizi ikiye bolerse tam olacak yani heu.

dini tema

dini temalar epey ayyuka çıktı bence de. özellkle black smoke'lu bölümde, benjamin "onun için bir isim bile yok" falan derken bir çeşit tanrıdan bahsediyor gibiydi. hatta biraz ileri giderek şöyle bir teori üretmek istiyorum: mr. eko adaya kilise kurmaya çalıştı ve black smoke "bu adanın tanrısı benim, bir tek benim dinim olucak üleen" diyerek evire çevire eko'yu öldürdü.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...