sesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 O olursa düzenleyemez herhalde dumur modları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 jacob jacob tek kişi değil konsey gibi çıkabilir charlotte, claire, kesin içinde olur hatta richard konseyin başı, christian da içinde çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 john locke da polat olur(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YLL Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 help me? john locke daha onceden jacopla konusmamismiydi? garip bi evde jacop help me dememismiydi john'a?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben fena dini temalar seziyorum ya. onceden de seziyorduk ta, bu yakuba dogru ilerleyen ve oldurmek isteyen suru, misirlilar falan... biri de denizi ikiye bolerse tam olacak yani heu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 bana mi, ustumdeki 30 jacob kim teorisine mi? sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 RadzinskyRadzinsky Desmond gelmeden önce Kelvin'in ortağı. Hatch'de intihar eden adam. Hatch'deki inen kapıların üzerindeki haritayı (Dharma merkezleri haritası) çizen adam. JacobEvet, "help me" diyen Jacob ama Locke'un Christian ile karşılaşmasından epey önce, Ben ile Horace'ın klübesine gittiğinde oluyor. Yani Jacob tek kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ben Jacob'dan çok Richard'ı merak ediyorum. Adam neyin nesidir anlayamadık bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 aa aklıma hiç anlamadığım bişey geldi. richard hani locke'un küçüklüğüne gidiyodu.. hangi eşya çoktan senin falan diyodu çocuk da bıçağı seçince pardondüşündüğüm kişi değilmişsin diyip gidiyodu neydi o hikaye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 smash spoiler kullan biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 yahu ben richard için bir çeşit danışman.yıllardır bu işi yapıo dedi ya sun a ben o cumleden richardın yukardan geldiği hissine kapıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 4. sezonda geçen olaylar burda spoiler olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 olsun adettendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 geçen sezonlarla ilgili istediğinizi konuşun abi engel yok :) Eski sezonları izlemeyen adam gelip burada spoiler!!! diye üstünüze düşerse bende onun üstüne düşerim. ABİNİZİM ULAN SİZİN,REİS DİYECEKSİNİZ BUNDAN SONRA BANA Onun dışında halen 14 ve 15'i izleyemedim.Bu hafta içi bir ara izleyeyim asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Azmodai said: Ben fena dini temalar seziyorum ya. onceden de seziyorduk ta, bu yakuba dogru ilerleyen ve oldurmek isteyen suru, misirlilar falan... biri de denizi ikiye bolerse tam olacak yani heu. dini tema dini temalar epey ayyuka çıktı bence de. özellkle black smoke'lu bölümde, benjamin "onun için bir isim bile yok" falan derken bir çeşit tanrıdan bahsediyor gibiydi. hatta biraz ileri giderek şöyle bir teori üretmek istiyorum: mr. eko adaya kilise kurmaya çalıştı ve black smoke "bu adanın tanrısı benim, bir tek benim dinim olucak üleen" diyerek evire çevire eko'yu öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekd Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 cemaat diziye dini açıdan mı bakıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 locke'un fetocu olduğunu bilmiyo muydun fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ömrümü yedin lost. finalin jaboc-centric olacağı doğru mu? bu çarşamba mı yayın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Perşembe, öyleymiş sezon sonu, çift bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 badem bıyıklı smokey isterük diye bağıracaklar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 allah bu hafta çift bölüm ve sezon sonumu? allahmmm peki diğer sezon ne zman başlıyo? allah bilir 2012 ocak falandır oda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 brotherhood of order aşkına 2012 de başlamasına izin vermeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Sezon finali http://img21.imageshack.us/img21/5891/1241989176566.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar