Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hepimiz Daniel Faraday'iz

ciddi söylüyorum Miles + Daniel varken bunca zaman Jack Kate Sawyer bölümleriyle ömür çürüttüğümüz 3 sezona acıdım cidden. o denli empati uyandırıcı çok az karakter gördüm hayatımda, o derece diyeyim.

Bu arada dün 5x14ü izlerken kafama dank etti neden Charlotte'un Daniel'e iskambille test yaptığı...
Mesaj tarihi:
4x05 "Constant" diye hatırlıyorum

.

Daniel'in hafızasının zihinsel zaman yolculuğundan dolayı harap olduğunu 4. sezondayken bilmiyorduk. Belki bilseydik bu denli etkileyici olmazdı 5x14

Anladığım şey, sanırım Charlotte'un bir diğer görevi sanırım Daniel'in iyileşip iyileşmediğidnen emin olmaktı. Ne de olsa Widmore "ada seni iyi edebilir, hafızanı iyileştirebilir" diyordu.

Mesaj tarihi:
DiadanLocke said:
Bu daniel i oynayan adam yalniz konusma ozurlu bir herif. Agzini acsana be adam, altyazisiz izliyorum anlamiyorum birsey hoparlore dayiyorum kulagimi ne diyor diye. Biseyler mirildaniyor kendi kendine.

losttakilerin hicbirinin diksiyonu o kadar duzgun degil zaten ama hepsi anlasiliyor..
Mesaj tarihi:

ulan

ulan dizi gittikçe geçmişi değiştirip herşeyi olmamış gibi yapalım olayına dönüo. bi bitcek varya böle 815 düşmicek herkes kaldığı yerden uçakda dvm edicek fln. kate hapse gircek fln. bu ne lan. :(

• Yeni Oluştur...