Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 hepimiz Daniel Faraday'iz ciddi söylüyorum Miles + Daniel varken bunca zaman Jack Kate Sawyer bölümleriyle ömür çürüttüğümüz 3 sezona acıdım cidden. o denli empati uyandırıcı çok az karakter gördüm hayatımda, o derece diyeyim. Bu arada dün 5x14ü izlerken kafama dank etti neden Charlotte'un Daniel'e iskambille test yaptığı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 NERF LOST Imba bölümdü yine, dakika başı "hass hass" oldum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 iskambille test ne?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 smash said: iskambille test ne?? spoiler hafıza testi -sanırım, 2. dakika 54. saniye http://www.youtube.com/watch?v=ugswocyNM3M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aa sağol çok, şimdi de iki soru daha geliyo birincisi hangi bölümdeydi bu? ikincisi de ne anladın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 4x05 "Constant" diye hatırlıyorum . Daniel'in hafızasının zihinsel zaman yolculuğundan dolayı harap olduğunu 4. sezondayken bilmiyorduk. Belki bilseydik bu denli etkileyici olmazdı 5x14 Anladığım şey, sanırım Charlotte'un bir diğer görevi sanırım Daniel'in iyileşip iyileşmediğidnen emin olmaktı. Ne de olsa Widmore "ada seni iyi edebilir, hafızanı iyileştirebilir" diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 aa hakkaten doğru, hem oğlu diye de iyileşsin istiyodur. sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 g o adam oğluymuş kızıymış düşünmez iyileşmesini istiyosa da ada için istiyordur gavur o adam gavur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Goodnight Sweet Princess prenses falan duygulu adamdı :( bitsin lan artık lost öğrenelim ne ayak. valla günlük hayatım aksıyo meraktan artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Bu daniel i oynayan adam yalniz konusma ozurlu bir herif. Agzini acsana be adam, altyazisiz izliyorum anlamiyorum birsey hoparlore dayiyorum kulagimi ne diyor diye. Biseyler mirildaniyor kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 daniel değil bu yalın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Bence en güzel Juliet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Gene başlıyoruz hangisi daha güzel mevzusuna lol 3 gün bölüm hakkında yorum 4 gün kim güzel diye yorum yapılıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Gizem çözüldü Daniel'ın kulağı delik, upclose çekimde görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 DiadanLocke said: Bu daniel i oynayan adam yalniz konusma ozurlu bir herif. Agzini acsana be adam, altyazisiz izliyorum anlamiyorum birsey hoparlore dayiyorum kulagimi ne diyor diye. Biseyler mirildaniyor kendi kendine. losttakilerin hicbirinin diksiyonu o kadar duzgun degil zaten ama hepsi anlasiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Ben danieli dinlerken baya bir kasiyorum yeri geldiginde :) ozellikle son bolumde annesiyle mutfakta konusurken. Adaya gitmesini istiyor kadin, Daniel de sarhos gibi konusuyor deli etti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 yalnız bu bölümde juıliet her zamankinden daha güzeldi daniel da gayet düzgün konuşuyo daniela laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 dünya dizi tarihine adını altın harflerle yazdırmış olmalı şu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 yanlız ne garip dimi ilk bölümden beri izlediğimiz her adama bu gemiyle gelen tayfa milyon basar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 ya pek sevmedim ama rose ve bernard'da sağlam olsaydı keşke,bernard idare eder bir karakterdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 rose da taş gibi şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Hurley'nin annesini de unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 diziyi bi daha izlicem haa baştan çoğu şeyi unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 ulan ulan dizi gittikçe geçmişi değiştirip herşeyi olmamış gibi yapalım olayına dönüo. bi bitcek varya böle 815 düşmicek herkes kaldığı yerden uçakda dvm edicek fln. kate hapse gircek fln. bu ne lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Lopeth said: rose da taş gibi şerefsizim eywah yeni bir tartışma başlıyor.. hurleynin annesimi yokse rose mu yoksa roussomu(kesin yanlış yazdm lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar