Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sharky said: Super bolumdu. richard ? Richard acep Jack 'in babasinin genc hali falan mi ya ? Hem birbirlerine benziyorlar, hep surekli ayni angut bakis var ikisinde de. Sac stilleri bile ayni. Yok ya göz renkleri farklı değil mi onların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sharky said: Super bolumdu. richard ? Richard acep Jack 'in babasinin genc hali falan mi ya ? Hem birbirlerine benziyorlar, hep surekli ayni angut bakis var ikisinde de. Sac stilleri bile ayni. Sanmam ya, adam hiç yaşlanmıyor ki. Millete davranış şekilleri de farklı. Bu kadar da sağ gösterip sol vurabileceklerini sanmıyorum senaristlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Jacop hakkinda bi teori http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=15437729 jacob vincent'tır. edit : ilk bölümlere bakarken köpeğin her yerden çıkmasına istinaden makarasına yazmıştım ama sonra biraz araştırma yapınca çok ilginç şeylere rastladım. buyrun onlar. 1- jacob'un kulübesinde vincent'a benzeyen bir köpek resmi varmış 2- ilk bölümde jack uyandığında kimi görüyor karşısında ilk olarak ? vincent 3- ilk bölümlerde black smoke ortaya çıkmadan önce vincent görülüyordu ve bizimkiler bir yere gittiğinde sanki takip ediyor gibiydi. 4- vincent kimin köpeği ? walt'un. walt garip ve özel bir çocuk. ya da walt'ın garip özellikleri vincent yanında olduğu için geliyor. 5- ilk sezonlarda vincent sürekli insanları bir yerlere sürüklüyor peşinden koşturarak ve bazı kritik anlar bu sayede oluşmuştu sanıyorum. 6- black smoke ilk duyulduğunda walt vincent? diyormuş. 7- bir bölümde vincent adanın bir ucundan diğerine 20 saniyede gidiyormuş. 8- yazarlar jacob'un ilk bölümde görüldüğünü ve konuşmadığını söylemiş. 9- yazarlar ilk bölümün ilk 5 dakikasında çok önemli bir şey olduğunu söylemiş. vincent ilk nerde görülüyordu ? 10- ilk bölümde jack, kate ve charlie'yi vincent'ın gözünden görüyormuşuz bir yerde. 11- black smoke görüldüğü zamanlar vincent ortalıktan kayboluyormuş hep. 12- dizide sıkça kullanılan "god help us all" anagramı "a dog plus hell" oluyormuş. 13- vincent walt'ı kutup ayısına sürüklüyor. 14- vincent hurley ve charlie'yi minibüse götürüyor. 15- ilk bölümde vincent ormanın içindeyken black smoke duyuluyor. daha sonra locke onu çağırdıktan sonra black smoke bir daha görülmüyor. ayrıca bizimkiler ormanın içine gittiklerinde uçağın bir kalıntısının içine giriyorlar içinde yaşayan biri vardı sonra pencereden black smoke o birini alıyor. o sahnenin hemen öncesinde bizimkilerin arkasında vincent'ı bizimkileri izlerken görüyoruz. 16- bir radyo programında yapımcılardan birine diziyle ilgili daha önce söylenmemiş bir sır söylemesi istenmiş. yapımcı da her şeyin bir köpeğin beyninde geçtiğini söylemiş. 17- diri diri gömülen nikki ve paulonun yaşadığını anlatmaya çalışmış bizimkilere vincent. onların yaşadığını nereden biliyor ? 18- locke jacob'u ilk görmeye gittiğinde bir fısıltı duyuyor jacob'dan "help me". bu fısıltıyı çok yavaşça dinlediğinizde "take me for a walk" çıkıyormuş ortaya. 19- bir zamanlar internetten yayınlanan lost'un alternatif gerçeklik oyununda dr. vincent "wally" bolé isimli biriyle tanışmışız. bu kişi the city of the yellow dog university'de parapsikoloji ve nöroveterinerlik uzmanıymış. isimler ilginizi çekti mi ? ayrıca kendisinin şöyle bir kitabı varmış: "yellow dog you know my mind". ve kitabın kapağında vincent var. aşağıdaki linkten daha fazla bilgi alabilirsiniz adam hakkında ve kendisinin resmi de bulunmakta. jacob'a çok benzettim ben. hatta kesin jacob diyorum iyi bakın adamın resmine. http://lostpedia.wikia.com/...t_%22wally%22_bol%c3%a9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 uzun süredir köpek ortalıklarda yok ama ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bence... abbadon matthew abbadon diye bildiğimiz adam zamanda yolculuk etmiş walt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 6. bolumun promosu enteresan ya: Lost 5x06 promo 2 http://www.youtube.com/watch?v=SuSej2dU1zs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 5x6 desmond adaya dönmesin yazık olur ya (uykulu halde yanlış anlamışsın diyin biriniz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 vincent vincent'i ilk bölümde jack'in babası yolluyordu. "oğlum ormanda baygın yatıyor. git onu uyandır" diyerekten. 5x06 promo eneee adaya dönüyorlar cidden bir dahaki bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 @alperozg ... onu senmi yazdın yoksa c/p mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 4. sezonun başlarında mı neydi yabancı biri yazmıştı sanırım biri de türkçeye çevirmişti.Eski Lost topiklerinden birinde de vardı hatırlıyorum. Güzel bir teoride bence tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 copy paste tabiki :) eski konuları da hatırlatıyor insana, kim yazmışsa güzel uydurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 izlemiyorum son 3 bolumdur.biriktirip izlemek istiyorum.bol bol yorum yapacam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bana biri şu bölümün kaçıncı bölüm olduğunu söyleyebilir mi? bölüm Hurley i öldü zannediyoruz.Sonra flashforward ta Hurley ve Sun Jin in mezarına gidiyor. Bu hangi bölümdü ? orda kaldım ona göre indiricemde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bLackcha0s said: Bana biri şu bölümün kaçıncı bölüm olduğunu söyleyebilir mi? bölüm Hurley i öldü zannediyoruz.Sonra flashforward ta Hurley ve Sun Jin in mezarına gidiyor. Bu hangi bölümdü ? orda kaldım ona göre indiricemde =) çok kazık bi soru olmuş bu. sezonları paket halinde indircen heralde. bence 3. sezondan indirmeye başla onun içindedir büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bLackcha0s said: Bana biri şu bölümün kaçıncı bölüm olduğunu söyleyebilir mi? bölüm Hurley i öldü zannediyoruz.Sonra flashforward ta Hurley ve Sun Jin in mezarına gidiyor. Bu hangi bölümdü ? orda kaldım ona göre indiricemde =) 4. sezondan bir bölüm ama kaçıncı bölüm bilmiyorum akşama kadar başkası bulmazsa eski bölümlere bakar söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bLackcha0s said: Bana biri şu bölümün kaçıncı bölüm olduğunu söyleyebilir mi? bölüm Hurley i öldü zannediyoruz.Sonra flashforward ta Hurley ve Sun Jin in mezarına gidiyor. Bu hangi bölümdü ? orda kaldım ona göre indiricemde =) Sezon 4, bölüm 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu yorumumu avatarseverler için hazırladım. ada mekanik bir aslanbağa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Şarlot ben veletken adaya gelince ona yavşayan kız olabilir annie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Emaleth said: bu yorumumu avatarseverler için hazırladım. ada mekanik bir aslanbağa! hatta jaank aslında jackin adı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 spo abi öncelikle jinin neden ölmediğine şaşırsan insanları anlamıyorum. Uçak adaya çakıldı bunların hiçbirinin burnu kanamadı siz nasıl ölmedi jin filan diosunuz. ayrıca şöyle bişeyde var yazan oldu mu bilmiyorumda bir önceki bölümde john richardla konuşmaya richardgil in kampına gittiğinde john richarda diodu ki ben şu şu vakitte doğucam istersen ziyaretime gelebilirsin diyordu bunun üstüne ben şunu hatırladım richard bi çocuğu ziyarete gidiyordu ona 3 tane mats veriyodu işte bıçak pusula falan filan sonra dumur olup çıkıyodu evden filan öyle bişiler vardı. Jacob olayına gelince bence jack in babası jacobdan da üst mertebede biri yani bu vincentı kılık değiştirme hedesine kullanabilir jack in babası çünkü bi bölümde vincent öldü sanıyolardı sonra çattanadak geliyodu ortama bisüsre sonra onu hatırladım. Yaw çok karışık yazdım pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yalnız vincent ile ilgili feci iddialar dönüyor ekşide vs. şöyle bir eski bölümleri inceleyince pek de mantıksız değil gibi hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 jackin babasini gayet de smoke yonetiyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Mum_Chamber said: jackin babasini gayet de smoke yonetiyor da olabilir. ? Sanmıyorum zira Black Smoke basbaya kaotik davranışlar gösteriyor. İlk sezonda Locke'nin yakınına kadar gelip geri gitti sonraki seferde Locke'yi öldürmeye çalıştı hatta dinamit filan atıp kaçırtmışlardı -yanılmıyorsam tabii- Jack'in babasının Jacob tarafından yönetiliyor olması daha inandırıcı kanımca. Yada bence tek bir "Jacob" olmaması gibi bir teori oluşturacak şeyler de görebiliriz ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ahahahah resim imba ötesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar