obsesifik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 tek oha dediğim yer jin oldu ki hakkatten oha lık bi sahneydi.. fransızlara pek şaşırmadım bekliodum zaten zamanda dolaşıosun ruso bi yerden çıkıcaktı belliydi.. ama ruso pek bi güzelmiş hakkatten ilk geldiğinde adaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Azmodai said: YA YETER BE BU NE! Agzima ettin lost... poff. yeminlen haa beynim yanıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 obsesifik said: tek oha dediğim yer jin oldu ki hakkatten oha lık bi sahneydi.. fransızlara pek şaşırmadım bekliodum zaten zamanda dolaşıosun ruso bi yerden çıkıcaktı belliydi.. ama ruso pek bi güzelmiş hakkatten ilk geldiğinde adaya :D Fransizlar belliydi zaten... jin'in yasamasina oha diyorum ben. Agzima eden sey o oldu cunku jin'in 'olmesine' hic ayak uyduramadim, dizideki 1 numarali karekterim malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Azmodai said: Fransizlar belliydi zaten... jin'in yasamasina oha diyorum ben. Agzima eden sey o oldu cunku jin'in 'olmesine' hic ayak uyduramadim, dizideki 1 numarali karekterim malum. öldurmeyen allah öldurmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 o patlamada nası ölmez o adam ya saçma değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 gölde denizde falan dinamit bile patlatınca yüklü miktarda, onun suya verdiği şok bile bedenden geçerken öldürüyomuş insanı, şimdi suyun altına girip kurtuldu falan bişeyler derlerse çok gülerim. ama şu olabilir; maykıl ölmediydi zamanında ada istemiyo diye, bunun da adayla daha işi vardır belki o bağlamda öldürmemişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Llama said: o patlamada nası ölmez o adam ya saçma değilmi öldurmeyen allah öldurmuyo grinning smiley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben hala ilk sezonlardaki fısıltıları merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Toledor said: Ben hala ilk sezonlardaki fısıltıları merak ediyorum 4 parmaklı heykel ayağı var bide. Bi kere gösterdielr bıraktılar sonra. 4. sezona göre daha iyi gidio. 4. sezon sonunda micheale noolmuştu biri yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yalnız uzun zamandır izlediğim en 'dolu' lost bölümünden biriydi 5x04.. sezon 5 güzel başladı gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 progamer said: Toledor said: Ben hala ilk sezonlardaki fısıltıları merak ediyorum 4 parmaklı heykel ayağı var bide. Bi kere gösterdielr bıraktılar sonra. 4. sezona göre daha iyi gidio. 4. sezon sonunda micheale noolmuştu biri yazabilir mi? michael gemi patladığında gemideydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 gemi adanın dışında zaten. bunlar adadan uzakken ölümsüz gibi bir şey oluyordu, ondan olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Jin senin taaa Jin'in geri gelmesi çok saçma. Çoookkkkk Uyduruktan bir bağlama yaparlarsa çok feci küfretcem. Ada öldürmüyor olabilir denmişte, abi o kadar patlayıcıyı adaya koysalar ada bile kendini kurtaramaz yani. sdf Zaman geri gidince jin de arada kaynadı desek, bu sefer öbür ölülerinde geri gelmesi icap ediyor. Tek mantıklı açıklama öldüğünde ada dışında olduğu için zaman geri gidince geldi dicem, bu sefer helikopterdekilerinde aynı akibete uğraması lazım. Hay koyim bi mok anlamadım bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 a bence bu olaylar diziye bir anlam katabilmek için uyduruldu. ben ciddi ciddi inanıyorum dizi ilk piyasaya çıktığında bir hedefleri yoktu. -lan s.et konuyu hikayeyi, yaz birşeyler işte -hakkaten ileride buluruz birşeyler ohoooo modundaydı herifler, %100 eminim. şimdi işin içinden çıkamayınca sallamaya başladılar. e noldu -benim de aklıma gelmişti zaten- zaman yolculuğu bok püsür konu bağlamaya çalıştılar, izleyici de yedi. başka türlü konuları bağlayamazlardı zaten. o fısıltılarda muhtemelen, bizim elemanlardan geliyor olacak. yani, daniel, charlotte,sawyer, locke, çinli herif. onlar geçmişe gidip bunları izlerken aralarında konuşmaları vs fısıltı geyiği olacak. o "duman" olayını nasıl açıklayacaklar onu merak ediyorum asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 HellHound said: THANK YOU LORD!... ... I TAKE THAT BACK! bu cidden güzeldi 4 parmaklı heykeli ben hala merak ediyorum onun ne alakası var ayrıca niye bi kere gösterip bıraktılar neden ha neden meraktan çatlıyalım diyemi ha bide şu dikkatimi çekti şimdi bu fransızlar geliyolar ya kızı ben alıyor falan eğer kız baba diye bene diyorsa heralde çocukluktan falan alması lazım benim bu durumda son sahneye göre adadalar ben ve diğerleri de adada ama locke tutturdu orkide gidelim diye ee ben orkide girdiklerini öğrenmiycekmi yada adada herşeyin yerini biliyolar bunları bulamıycaklarmı bu durumda geçmişle oynamış olmıycaklarmı.... amma soru oldu burda kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 5x4 zaten benjamin çocuğu daniella doğurduğu gibi kaçırıyor,ismini alex koyuyor vs. vs. orkide'de en iyi seçenek gibi duruyor adamlar,zamanı bilmiyorlar sonuçta gerçi sonra farkına vardılar ama 3 kere değişti bu bölümde zaman asıl merak şu kan niye geliyor,diğerlerinde niye yok.Faraday'de hiç olmayacakmış gibi duruyor şimdilik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 juliette ölmesin. o kadar söylüyorum. hastasıyım ben o kadının. ölürse ayrılırım diziden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Spoiler mod. Spoiler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ahaha spo koymayı unutmuşum,vallahi çok özür dilerim dalgınlığıma gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 offf hayatta en nefret ettigim seylerden birisi bu cekik gozlu evil karakterler. cekilmiyor sun felan. 05/01 de gordugumuz doktor marvin'in cocugu (bebek) kesinlikle miles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Innuendo said: 05/01 de gordugumuz doktor marvin'in cocugu (bebek) kesinlikle miles. çok mantıklı aslında hiç aklıma gelmemişti. ama öyle olsaydı çok daha yaşlı olması gerekmezmiydi? gerçi zaman falan filan deyince açıklanabilir. bu zaman olayı çok sarpasarcak gibi bi his var içimde. enazından oldu bittiye getiricekler bi iki şeyi kesin öyle olcak! olsun ki küfrediyim diziyi bırakayım yazın izliyim öss bitince =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eyvallah dizi çok iyi gidiyo ama o 4 parmaklı heykel'i açıklamazlarsa imdb'e girip 1 puan vericem lost'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 maykıl Maykıl'ın kendini öldürememe olayına girmiş biri. Aklıma şöyle bişey geldi acaba maykılda bu şekilde zamanda felan mı ilerledi ne biliyim geçmişe gitti o yüzden değiştiremedi. Bu tip bir mantık geldi adanın mistik güçlerindense. Valla kafası dönüyo insanın gerçekten geçmiş sezonları felan düşününce. O kadar çok şey var ki daha açıklanması gerek. Siyah beyaz taş olayı olsun jack 'in babası olsun jacob olsun duman olsun dört ayaklı heykel olsun psikopat kuş katili çocuk olsun düşündükçe beynim dönüyo. Sırf şunu başarmak bile başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 4 parmaklı heykel ne yav dikkatimi çekmedi benim izlerken? bir de maykılın ölmemesini zamanda geri gitmesine bağdaştırmak daha mantıklıymış hakikaten benim yaptığımdan =D adanın ölmemesini istemesi saçma bişey, ama maykıla öyle dediydi biri ada ölmeni istemiyo daha yapıcak işin var diye. ben oyüzden şeyettirdiydim. BAŞTAN SONA SAÇMALIK BU DİZİ BIRAKAYIM İZLEMEYEYİM BEN OK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ya bu siyah beyaz taş olayı nedir? hatırlayamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar