Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

obsesifik said:

tek oha dediğim yer jin oldu ki hakkatten oha lık bi sahneydi.. fransızlara pek şaşırmadım bekliodum zaten zamanda dolaşıosun ruso bi yerden çıkıcaktı belliydi.. ama ruso pek bi güzelmiş hakkatten ilk geldiğinde adaya :D

Fransizlar belliydi zaten... jin'in yasamasina oha diyorum ben. Agzima eden sey o oldu cunku jin'in 'olmesine' hic ayak uyduramadim, dizideki 1 numarali karekterim malum.

Sosyal ağlarda paylaş

gölde denizde falan dinamit bile patlatınca yüklü miktarda, onun suya verdiği şok bile bedenden geçerken öldürüyomuş insanı, şimdi suyun altına girip kurtuldu falan bişeyler derlerse çok gülerim. ama şu olabilir; maykıl ölmediydi zamanında ada istemiyo diye, bunun da adayla daha işi vardır belki o bağlamda öldürmemişlerdir

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:
Toledor said:
Ben hala ilk sezonlardaki fısıltıları merak ediyorum

4 parmaklı heykel ayağı var bide. Bi kere gösterdielr bıraktılar sonra.

4. sezona göre daha iyi gidio. 4. sezon sonunda micheale noolmuştu biri yazabilir mi?

michael gemi patladığında gemideydi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Jin senin taaa

Jin'in geri gelmesi çok saçma. Çoookkkkk
Uyduruktan bir bağlama yaparlarsa çok feci küfretcem.

Ada öldürmüyor olabilir denmişte, abi o kadar patlayıcıyı adaya koysalar ada bile kendini kurtaramaz yani. sdf

Zaman geri gidince jin de arada kaynadı desek, bu sefer öbür ölülerinde geri gelmesi icap ediyor.

Tek mantıklı açıklama öldüğünde ada dışında olduğu için zaman geri gidince geldi dicem, bu sefer helikopterdekilerinde aynı akibete uğraması lazım.

Hay koyim bi mok anlamadım bu işten.

Sosyal ağlarda paylaş

a

bence bu olaylar diziye bir anlam katabilmek için uyduruldu. ben ciddi ciddi inanıyorum dizi ilk piyasaya çıktığında bir hedefleri yoktu.

-lan s.et konuyu hikayeyi, yaz birşeyler işte
-hakkaten ileride buluruz birşeyler ohoooo

modundaydı herifler, %100 eminim. şimdi işin içinden çıkamayınca sallamaya başladılar. e noldu -benim de aklıma gelmişti zaten- zaman yolculuğu bok püsür konu bağlamaya çalıştılar, izleyici de yedi. başka türlü konuları bağlayamazlardı zaten. o fısıltılarda muhtemelen, bizim elemanlardan geliyor olacak. yani, daniel, charlotte,sawyer, locke, çinli herif. onlar geçmişe gidip bunları izlerken aralarında konuşmaları vs fısıltı geyiği olacak. o "duman" olayını nasıl açıklayacaklar onu merak ediyorum asıl

Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

THANK YOU LORD!...
... I TAKE THAT BACK!

bu cidden güzeldi

4 parmaklı heykeli ben hala merak ediyorum onun ne alakası var ayrıca niye bi kere gösterip bıraktılar neden ha neden meraktan çatlıyalım diyemi

ha bide şu dikkatimi çekti şimdi bu fransızlar geliyolar ya kızı ben alıyor falan eğer kız baba diye bene diyorsa heralde çocukluktan falan alması lazım benim bu durumda son sahneye göre adadalar ben ve diğerleri de adada ama locke tutturdu orkide gidelim diye ee ben orkide girdiklerini öğrenmiycekmi yada adada herşeyin yerini biliyolar bunları bulamıycaklarmı bu durumda geçmişle oynamış olmıycaklarmı.... amma soru oldu burda kalsın

Sosyal ağlarda paylaş

5x4

zaten benjamin çocuğu daniella doğurduğu gibi kaçırıyor,ismini alex koyuyor vs. vs.

orkide'de en iyi seçenek gibi duruyor adamlar,zamanı bilmiyorlar sonuçta gerçi sonra farkına vardılar ama 3 kere değişti bu bölümde zaman

asıl merak şu kan niye geliyor,diğerlerinde niye yok.Faraday'de hiç olmayacakmış gibi duruyor şimdilik :D

Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:

05/01 de gordugumuz doktor marvin'in cocugu (bebek) kesinlikle miles.

çok mantıklı aslında hiç aklıma gelmemişti. ama öyle olsaydı çok daha yaşlı olması gerekmezmiydi? gerçi zaman falan filan deyince açıklanabilir. bu zaman olayı çok sarpasarcak gibi bi his var içimde. enazından oldu bittiye getiricekler bi iki şeyi kesin öyle olcak! olsun ki küfrediyim diziyi bırakayım yazın izliyim öss bitince =P

Sosyal ağlarda paylaş

maykıl

Maykıl'ın kendini öldürememe olayına girmiş biri. Aklıma şöyle bişey geldi acaba maykılda bu şekilde zamanda felan mı ilerledi ne biliyim geçmişe gitti o yüzden değiştiremedi. Bu tip bir mantık geldi adanın mistik güçlerindense. Valla kafası dönüyo insanın gerçekten geçmiş sezonları felan düşününce. O kadar çok şey var ki daha açıklanması gerek. Siyah beyaz taş olayı olsun jack 'in babası olsun jacob olsun duman olsun dört ayaklı heykel olsun psikopat kuş katili çocuk olsun düşündükçe beynim dönüyo. Sırf şunu başarmak bile başarı.

Sosyal ağlarda paylaş

4 parmaklı heykel ne yav dikkatimi çekmedi benim izlerken?

bir de maykılın ölmemesini zamanda geri gitmesine bağdaştırmak daha mantıklıymış hakikaten benim yaptığımdan =D adanın ölmemesini istemesi saçma bişey, ama maykıla öyle dediydi biri ada ölmeni istemiyo daha yapıcak işin var diye. ben oyüzden şeyettirdiydim.

BAŞTAN SONA SAÇMALIK BU DİZİ BIRAKAYIM İZLEMEYEYİM BEN

OK.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...