Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gene hürriyet

Hagii

Öne çıkan mesajlar

hügo dan sonra bir de bu karşımıza çıkıyor
Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor. 08.04.2008 tarihinde yani dün bu eki eline alanlar gözlerine inanamadı.

Spor ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı. Harita Avrupa ülkelerini bayrakları ile gösteriyordu.

Türkiye bölümü nasıldı dersiniz?
Tıpkı Türkiye'ye bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi...

Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış...

http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=5683

link

Sosyal ağlarda paylaş

Sexy Huri said:
Turkiye'nin tum topraklarini kabenin bir tuglasina bile degisebilecek insanlarin bu turde milliyetciymis gibi gorunen konularina zerre kadar inanmiyorum.

Sizin milliyetciliginiz arabistan'a sokmez.

siz arabistan'in milliyetciligini yapin. Birakinda Turk milliyetciligini gercek Turkler yapsin.

Merwish said:
Sexicik gitmene cidden üzülmüştüm, burda kalmaya ve yazmaya karar verdiğin için sevindim..

İyi paylaşımlar

Ateshbey said:
Siz savaş olsa çakal sürüleri gibi ilk kaçacaklardansınız..
Biz ise bu topraklar için 1000 defa ölmeyi göze alacaklardanız... (en azından ben öyleyim)
Değil kabeden bir taş tüm arabistanı verseler değişmem bu topraklara...

"Verme! Dünyaları alsanda, bu cennet vatanı... "

Senin gibi zirzoplar istiklal marşından da nefret ediyordu değil mi?
Muhafazakar bir yobaz tarafından yazıldığı için...

Of hahaha harika forum
Sosyal ağlarda paylaş

oha ateizm .orgdaki ne amele bi forummuş lan. zamanında kapanınca falan adam gibi sanmıştım ben. ben türküm, ben senden daha türküm, ben senden 2 santim daha türküm, olm hava soğuk yoksa ben sana 5 santim fark atarım geyikleri.

şehit olmak istiyom diyen, abi ben şehit olmıcam deli gibi terörist öldürücem diyenler falan. ciddi söylüyorum ilkokulda yapardık bu muhabbeti.
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:
Viktor said:

cCc

o diil de bu osmanlı haritası ıstakoza benzemiyo mu. sağ kıskacıyla bişey yiyo hatta ^^

Cidden :) Yunanistan'ı yiyor sanki.

Haberle ilgili olarak da ;

Hürriyet bikaç hafta içinde çok net şekilde yalan haber yapıp arkasından kendi yazarları tarafından nasıl bir hata bu nekadar tepki aldık şeklinde eleştirilmişti. Bu manşetler başyazarın onayı olmadan da basılmıyor. Hürriyet kabak tadı veriyor artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...