Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hügo dan sonra bir de bu karşımıza çıkıyor Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor. 08.04.2008 tarihinde yani dün bu eki eline alanlar gözlerine inanamadı. Spor ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı. Harita Avrupa ülkelerini bayrakları ile gösteriyordu. Türkiye bölümü nasıldı dersiniz? Tıpkı Türkiye'ye bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi... Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış... http://forum.ateizm2.org/index.php?showtopic=5683 link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 görünmüyo bişe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 haritaya dikkatli bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 türkiye nin doğusunun bir bölümü yok. italya yı da tam gucci reklamı gibi cizmisler mason bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 fizban said: görünmüyo bişe?tükiye haritasına bak güneydoğu ve doğu anadolu yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oha hürriyet bi de iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Ertesi günü hatalarını söyleyip Türk halkından özür dilediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ehah ben de dilerimn özür nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 hürriyetin bunu kasıtlı yaptığını mı düşünüyorsunuz =p sadece baya abartı bi hata, yapanlar da kovulmuşlardır heralde. böyle bayraklı falan bi haritayı direk araklamışlar gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ya da kürt ajanlari gasteye sizmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Sexy Huri said: Turkiye'nin tum topraklarini kabenin bir tuglasina bile degisebilecek insanlarin bu turde milliyetciymis gibi gorunen konularina zerre kadar inanmiyorum. Sizin milliyetciliginiz arabistan'a sokmez. siz arabistan'in milliyetciligini yapin. Birakinda Turk milliyetciligini gercek Turkler yapsin. Merwish said: Sexicik gitmene cidden üzülmüştüm, burda kalmaya ve yazmaya karar verdiğin için sevindim.. İyi paylaşımlar Ateshbey said: Siz savaş olsa çakal sürüleri gibi ilk kaçacaklardansınız.. Biz ise bu topraklar için 1000 defa ölmeyi göze alacaklardanız... (en azından ben öyleyim) Değil kabeden bir taş tüm arabistanı verseler değişmem bu topraklara... "Verme! Dünyaları alsanda, bu cennet vatanı... " Senin gibi zirzoplar istiklal marşından da nefret ediyordu değil mi? Muhafazakar bir yobaz tarafından yazıldığı için... Of hahaha harika forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 kurds in da house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 böyle hata nasıl yapılır ki? yok mu gazetenin spor editörü filan. rezalet yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 oha ateizm .orgdaki ne amele bi forummuş lan. zamanında kapanınca falan adam gibi sanmıştım ben. ben türküm, ben senden daha türküm, ben senden 2 santim daha türküm, olm hava soğuk yoksa ben sana 5 santim fark atarım geyikleri. şehit olmak istiyom diyen, abi ben şehit olmıcam deli gibi terörist öldürücem diyenler falan. ciddi söylüyorum ilkokulda yapardık bu muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bu doğruysa olay çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Victor göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 eski bişey değilmi ya bu, bayağı önceden vardı sanki... tekrar mı yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 geçmişle yaşıya yaşıya buralara geldik. hep aynı hata. bu hatayı yapanlarda hep acı çekmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,1983677,1983692#msg-1983692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Viktor said: cCc o diil de bu osmanlı haritası ıstakoza benzemiyo mu. sağ kıskacıyla bişey yiyo hatta ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ascraeus said: Viktor said: cCc o diil de bu osmanlı haritası ıstakoza benzemiyo mu. sağ kıskacıyla bişey yiyo hatta ^^ ne hayal gücü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 zamanında olmuş abisi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ascraeus said: Viktor said: cCc o diil de bu osmanlı haritası ıstakoza benzemiyo mu. sağ kıskacıyla bişey yiyo hatta ^^ Cidden :) Yunanistan'ı yiyor sanki. Haberle ilgili olarak da ; Hürriyet bikaç hafta içinde çok net şekilde yalan haber yapıp arkasından kendi yazarları tarafından nasıl bir hata bu nekadar tepki aldık şeklinde eleştirilmişti. Bu manşetler başyazarın onayı olmadan da basılmıyor. Hürriyet kabak tadı veriyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Bunu başka sitelerde de gördüm, büyük olay olmuş. Da, bu haritayı Hürriyet mi hazırlamış yoksa ULEB mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar