S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Arşiv büyüdükçe,dinlemek istediğime geç ulaşır oldum Popta vs böyle sorunum yok ama rock/metalde var,bende o yüzden arşivi türlerine göre ayırmak istedim.Alternative Rock,Nu Metal,Thrash Metal,Melodic Death Metal ve Progressive Metal tarzlarını dinlerim genelde. Ama bunları türlere ayıramadım,ayırabiliceğim bir sitede bulamadım-özellikle alt.rock için- Böyle oluncada mesela alternative rock listemi koyuyim; Alient Ant Farm Alter Bridge Army of Anyone Arctic Monkeys Audioslave A Perfect Circle Breaking Benjamin Bush Candlebox Cold Collective Soul Creed Crossfade Daughtry Days of the New Default Everclear Finger Eleven Foo Fighters Fuel Green Lizard Hinder Hurt Incubus InMe Interpol Lifehouse Live Matchbox Twenty Nickelback Our Lady Peace Panic at the Disco Puddle of Mudd Radiohead Staind Sugar Ray Seether Seven Mary Three Shinedown Silverchair Smile Empty Soul Stone Sour Stone Temple Pilots Submersed Switchfoot Tantric Tonic The Calling The Nixons The Strokes Theory of a Deadman Three Days Grace Tonic Tracy Bonham Trapt Queens of the Stone Age Vertical Horizon alternative rock birkaç farklı alt dala bölünebilir sanırım,ama ne olarak,ve grup türlerini ayıran bir site vs. öneriniz varsa çok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Alient Ant Farm - Pop/Rock A Perfect Circle - Progressive Rock Breaking Benjamin - Hard Rock sanırım. Creed - Christian Rock, Hard Rock. Daughtry - Pop/Rock Foo Fighters - Pop/Rock Nickelback - Pop/Rock Panic at the Disco - Punk Rock Puddle of Mudd - Pop/Rock Radiohead - Saykodelik Rock Staind - Hard Rock Three Days Grace - Punk Rock Queens of the Stone Age - Pop/Rock diye düşünüyorum, yanlışım olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Last.fm kullan. www.last.fm 'e giriyorsun, merak ettiğin grubun ismini aratıyosun, sağda bi yerde o grupla ilgili tagları gösteren bi bölüm var. İşini görür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 incubus nu metal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Maksat flamebait olsun: altrock (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 q.o.t.s.a - stoner rock foo fighters-hard rock alter bridge-hard rock seether-hard rock pop değil efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Werewolf said: Maksat flamebait olsun: altrock (td) Maynard çarpar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 tonic - post grunge ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 her boka alternatif rock demek de yeni moda, daughtrynin nesi alternatif rock. bildigin klasik rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Shadow söylemeden geçemeyeceğim,konuyu açıyorsun, ortalığı kızıştırıp gidiyorsun.Şimdi 10 sayfa metal/rock ayırımı ve türler üzerine konuşulur... =) smiley eklemezsem iğneleme-ayar olarak algılanır kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 metalarchives'den tek tek arat grupları bul last.fmden daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Griswold said: Werewolf said: Maksat flamebait olsun: altrock (td) Maynard çarpar. zuaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 -Cleglaw- said: q.o.t.s.a - stoner rock foo fighters-hard rock alter bridge-hard rock seether-hard rock pop değil efenim mtv nin ünlü ettiği her grup poptur bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ALterNATIF YARRAK KUREK GOTH METAL niye kategoruze diyornuz bu kada rmuzikleri anamis deilim hane dersin oldies metal rock pop alaturka da hard rock soft rock yar rock diye niye yoruyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Tarzlara kafa kırmak bence de gereksiz, tek yaradığı bir grubun tarzına baktığında aşağı yukarı ne duyacağını tahmin edebilmen, onun dışında bir işe yaradığını görmedim. Ama arşiv içinde yapmayı gereksiz buluyorum, çünkü bazı grupları da birden fazla türe sokmak mümkün. Ha bir de geyiğini yapmak eğlenceli oluyor ama burda eğlenceli olacağını zannetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 foo fighters hard rocksa ben kafama sıkar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 CthuLhu said: metalarchives'den tek tek arat grupları bul last.fmden daha iyidir. bu gruplarin yarisindan cogu metal archives de bulunamayabilir.(yarisindan cogu dememin sebebi de bilmedigim gruplar oldugu icin. birkac tanesi var ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 grup listesini okumadım doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bende bi tekrar kontrol edince denk geldim bikac tanesine metal archives de, editledim mesaji :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Metal Archives'ta core kısmı ağırlıkta olan metalcore gruplarını bile sokmuyor adamlar, illa true metal olacak/geçmişte metal müzik yapmış olacak. Ama burda bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleazy mind Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 orda burda aratmaya gerek yok. alayı metal değil. geriye bir seçenek kalıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Marl0_on said: Creed - Christian Rock, Hard Rock. Foo Fighters - Pop/Rock Nickelback - Pop/Rock Puddle of Mudd - Pop/Rock Staind - Hard Rock Queens of the Stone Age - Pop/Rock diye düşünüyorum, yanlışım olması muhtemel. Gözünü seveyim Marlon naaptın? FF, Nickelback ve QotSA poprock olur mu yav? :D Cayır cayır rock adamlar. Creed ve Alter Bridge de post-grunge bildiğim kadarıyla, gerçi Alter Bridge daha bi klasik rock/metal altyapısına yakın. Puddle of Mudd da bildiğin grunge, hatta ne yalan söyliyim ben vokalistlerinde çok ağır düzeyde Kurt Cobain özentiliği seziyorum. Staind de bir anlamda post-grunge, alternatif/nu metal diyenler de var. Ama Tool ve Pearl Jam hastası olduklarını her fırsatta belirtip "bizim müziği onlar yarattı" diyolar, bilemiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Alien Ant Farm'ı hep Punk gibi düşünmüşümdür. bide tek gitarlar ya.. yanlışmı biliyorumki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Alient Ant Farm:rock, alternative, alternative rock, punk, punk rock Alter Bridge: rock, alternative rock, hard rock, alternative, post-grunge Army of Anyone:rock, alternative rock, hard rock, post-grunge, grunge Arctic Monkeys:indie, indie rock, rock, british, alternative Audioslave: rock, alternative rock, alternative, hard rock, grunge A Perfect Circle: alternative rock, rock, progressive rock, alternative, metal Breaking Benjamin: rock, alternative rock, alternative, hard rock, metal Bush Candlebox: grunge, rock, 90s, alternative, alternative rock Off üşendim be neyse bak benim kaldığım yerden lastfm(burdan kopya çektim evet :)) yoluyla devam edip grupların harmanladıkları müzik tarzlarını öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Pop/rock dediklerimin pop/rock oldukları konusunda eminim aslında, yanlış olma ihtimali olanlar diğerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar