Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakici Kulaklik tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sennheiser için hep olumlu duuymlar aldım; fakat benim olumlu duyum aldığım modleleri genelde 150 ytl civarındaydı. Bunu bilemiyorum.

Phillips'in 70 ytl civarı bri kualklığı vardı, aynı model, dışarıya ses vermiyor vs.

Ya şuydu: http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260429&CS_Category=_SBA_890_1662_834_3927&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890

Ya da bu:
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260367&CS_Category=_SBA_890_1662_834_3927&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_KULAKLIK___MIKROFON890
Mesaj tarihi:
creative ep630 ve sennheiser cx300 iyidir

ep630'u 9 ay kadar kullandım sonra cx300 aldım hala kullanıyorum (yaklaşık 7 aydır)
2sinden de memnun kaldım ama ep630'un ömrü kısaydı sanırım..
Mesaj tarihi:
Mayhem said:

tek geçerim, rakibi yok.

satın almak için tık

ben iphone icin bunlardan aldım

bass cok iyi degil soylemeden gecemicem.

ve kulaklıklar dısarıdan hic ses gecirmese bile, kabloları birbirine degdiginde falan gıcık bir ses yapıolar o pek hos degil

ama guzel kulaklıklar =)
Mesaj tarihi:
v moda vibe kulaklıklar süperdir ama kablosu çok kalitesiz. o yüzden tavsiye etmem..
sony mdr-ex90lp vibe dan daha ii diye geçiyo ya da en az vibe seviyesinde. 165ytl idi bi ra mediamarkt de.
Mesaj tarihi:
bi kulaklık aldım spor yaparken takarım diye
çok pişmanım
bunlardan alacaktım düşer müşer koşarken diye almadım.
rezalet bişi çıktı dizaynı o kadar boktan ki duyulmuyor sesin yarısı.
Mesaj tarihi:
Abi cx 300 - 400 - 500 'de kullanılan, dış sesi önleyici lastikler kulaklığın kulağından düşmemesi için birebir, ha ama su geçirmesin felan diyorsan, o zaman işler değişir. Sport Line'a bi bakmalısın, yeşilli felan güzel kulaklıklar var gene.
  • Yeni Oluştur...