Alpgiray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 WoW ilk çıktıgında end game Strat, Scholo and BRS MC patchle geldi. PVP 40-50 kişilik grupların ileri geri kosmasından ibareet sacma sapan bişeydi. Konu ilk izlenmim olduğu için yazıyorum. 1k lık server sırası ( EU ilk gununden beri oyunu oynadım end game olarakta su ana kadar çıkmış her zoneda pve yaptım ) pvesi zewkli başladı wow'un olede devam etti ama pvp namına çook uzun sure hiç bir sey olmadı. Yukarda yazdıklarımın zihnimde canlanması bile AoC ne kadar potansiyelli olduğunun bir göstergesi bence conanın dez avantajı olarak base game card game yada ciddi bir fanboy kitlesine sahip olmamasıdır. 700k oyuncuda sanırım bu açığı kapatıcaktır. PVP namına çok sey vaad ediyor. Player cityler, raidler umut verici. SWG de cok ciddi bir crafterlık donemi geçirdim hatırlayanlar vardır mutlaka ki sadece resource ların değeri bile 300-400m credit ederdi. Onun gibi bir sistem bidaha gelirmi bilmem ama shopping online camiaya taşıdı resmen. Alışverişe cıktıgımız tek oyundu.AOC bunun yanına bile yaklaşamayacak buna eminim. Peki nedir ilk izlenmim; Eksileri; Buglar mevcut ama can yakan çok bişi olmadı, High end belli değil oyun erken çıktı eksikleri çok. PVE si çok umut vaad edici değil itemlar 40+ kadar nerdeyse birşey ifade etmedi. Melee krakterler daha çok onem verilmiş (item) Zone sıkıntısı bahsediliyor ama ben yaşamadım başka bir postta dile getirdim ama yaşayanlar varmış. (LVL 47'im hal bi dunya quest ve zone bekliyor) WOW gibi güçlü bir rakibi var. Yüksek sistem gereksinimi. Artıları; Kesinlikle alın ve başlayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Wowun ilk basladigindaki world pvp hali daha zevkliydi bence. Tarren mill ashenvale de pvp yapmak heyecanliydi her ne kadar yuksek level charim yoksa da o zamanlar guzeldi eglenceliydi. Basarisiz demek hakkini yemek olur o donemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 debuggerleri sux aoc nin oyun cıktı halen ilginc ilginc "ben burdayım" diyen bugları mevcut haritanin her köşesine görünmez duvar ekleyip exploit engelleyeceklerine bug düzeltselermiş keşke :p dün 20+ üstü oyundan bi anda ciddi olarak baydım baydım derken combat sistemi vs halen eğlenceli ama denildii gibi dialogların 0 olması , interface kullanışsızlığı karakter isimlerinin knight online danfırlamışçasına cirkin bi şekilde yazılması hehe bilmem soğuttu beni kapadım ztn accountu dursun bi 4-5 ay sonra adam olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 interface konusundaki sıkıntı nedir neyi kullanışsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Spiegel said: Wowun ilk basladigindaki world pvp hali daha zevkliydi bence. Tarren mill ashenvale de pvp yapmak heyecanliydi her ne kadar yuksek level charim yoksa da o zamanlar guzeldi eglenceliydi. Basarisiz demek hakkini yemek olur o donemin oradakı mantıken, gorsel olarak ne kadar hos gozukse de lag dan duzgun, adıl bır savas hıc olmadı. ınterface ıse, cok temiz, herseyı yerlı yerınde, default wow dan ne kadar nefret ettıysem, bunu o kadar sevmısımdır, bıraz daha gelıstırılınce addonsuz ıyı, yeterlı bır ınterface olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 oyuna kesinlikle tooltip eklenmeli oyuncuların üstüne gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 hem bilgisayaramın azizliğine uğramamdan hem de kendimi multi değil de single bir oyun oynuyor havası hissetmemden dolayı şu anlık bıraktım. bakalım 2-3 ay sonra tekrar bir göz atarım artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 knoxville said: oyuna kesinlikle tooltip eklenmeli oyuncuların üstüne gelince. bkz interface optionssssssssssssssssssssssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 @thor: hergün 100 kez girip çıktığım optionsda hakkaten bulamadım. adamların üstüne mousela geldiğimde bana ırkını levelını classını göstersin istiyorum, bildiimiz wow modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 O yok. Adamı secip sag click falan yapman lazım ki PvPde biraz zaman alıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 abi onu diyorum ben de hangi class yazsın sağ altta işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bence pvp de karşındaki oyuncunun classının yazmaması daha iyi vurduğu skillerden veya üstü başından zar zor çıkartıyorum daha eğlenceli oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 az önce Cuce nin charla girdim level 21 adam böle bilmediim bi zonedaydı. Çok kastı pcim lan, ilerde öle sıçacaksa nasıl oynicam :L baştaki zoneları mı sırf optimize etmişler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Absolut said: O yok. Adamı secip sag click falan yapman lazım ki PvPde biraz zaman alıyor :) sağ click yapana kadar ölmüş olursun zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 dun oynadım bir sure lvl 7 assasin oldu 13 de tempest of set,en onemli olan sey atmosfer ve surukleyicilik benim icin wow dan sonra, buda var gibi duruyor oynun hebuz bası olmasına ragmen.begendigim begenmedigim yanları var ancak olacak o kadar daha bebek bir oyun gelisimini gormek lazım. 3 seneye yakındır wow oynuyorum, sizede tavsiyem zevk almak istiyorsanız hayatınızda ilk kez mmorpg oynuyormus gibi davranın wow la kıyaslamayın,wow kulvarındaki tartısmasız en iyi oyun en azından su an icin harcanan para ve oyunun butcesi kullanıcı sayısı gelisim surecinde harcanan zaman vsvs... amd 3000+ 1.24 gb ram ve hd2600xt ile performans FPS problemleri yasıyorum, oyun 22+ GB zannedersem ram tabanlı onu artırmayı dusunuyorum en az 2 Gb ye, ve oldugu kadar ... en azından wow da olayını bitirmis sadece 25 men yapan yada yeni bir mmorpg ye baslayacak yada conan ismi zamanı ve hikayesi sizi cekiyorsa deneyin bence. dedigim gibi AoC yeni bir oyun pek cok sorunu olabilir olacaktırda, AoC u sadece AoC la kıyaslayın, Keyif alın Combo/fatality yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Alpgiray said: Eksileri; Melee krakterler daha çok onem verilmiş (item) yalnız wow'la kıyaslamalar yapmışsın da, ben de şunu ekleyeyim: wow'da caster item deyince +int, +spi veren eşya dışında birşey bulunamıyordu dire maul ve MC haricinde. 'equip: gives bonus to spell dmg' vs eşyalar resmen yoktu ortada. mageler filan mecbur helm kasıyordu dire maul'dan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 show vicinty(lokal) player name,lvl,hp,detail seçenekleri optionsda mevcut tam verimli değil ama mevcut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 krafting sistemi ne alemde bilginiz varmı .? mantıklımı değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tortage'dan sonra quest giverların "hımını hınını. hıı. hıyını. hıı." şeklinde quest vermesi baya üzdü beni, level 43'üm şu an yeni yeni alışıyorum jest ve mimiklerle anlatılan questlere. bi de akıcılık lazım oyuna, wow'dan sonra biraz sıkıyor açıkçası bazı ufak detaylar. mesela ufak bi çıkıntı oluyor yerde, görmüyorum ilk. charım çıkıntıya gidince ZINK duruyor. bi etrafından dolan üstünden atla bişey yap, yok, zınk diye duruyor öyle. ya da mesela bi yere zıplamaya çalışırken karakterin bu sefer de havada zınk diye kalması. ya da targeta alırken kıllatması (next target olayı sıçık mesela, önümde iki mob varken ve biri seçiliyken tab yapınca odanın bir ucundaki saçma bi mobu targetlıyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ui pek alışamadım ben. fontları beğenmedim. karşındaki adamın hangi class olduğunu anlamak için bi tooltip eklense bi de partydeki adamın nerde olduğunu hep görebilsek başlangıç için efsane olurdu. bu arada L1-20 efsane. tortage bariz bitirilmiş ve efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 evet tortage için çok özen gösterilmiş bende çok beyendim 3 defa oynadım dark templar necromancer ve POM üçüde farklıydı ve hiç sıkılmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ben oyuna şans tanımayanlara direkt tortage gösteririm. çok güzel ve özenle hazırlanmış ama işte woltk, war, aoc üçgeninde hızlı olmak gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tortagei gosterde, oynanabilirlik, surerlilik var mi onu soyle, tortagedan sonra ne var? tortage gormek icin her ay para mi vericez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 PvP si cok zevkli, ben seve seve veririm her ay PvP icin para, bu arada gittikce duzelecek oyun, sabrettigimize deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 belki destiny questindeki karakterlerden falan tortaj daha bi sıcak mekan aslında. kem küm. alın oynayın abi valla oyun her gün güzelleşiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar