felfecir Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=xUH_oxj4zw4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 collector's edition bulamayan varsa, tepe nautilusta megavizyonda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Hahaha cantina'daki female NE dansı kopardı, direk koymuşlar oraya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ilk actın sonunda kulubeye girip uçan terran neyin nesi? hatta uçarken secret diyor dfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 L80TSM WoW'daki Elite Tauren Chieftain'a gönderme olabilir veya Tauren Space Marine'e :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 l80 değil L800 xdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 e sene 2502'ye kadar 71 tane wow expensionı cıkar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 abi çok temiz 4 saatimi ayırdım bugün in the utter darknessa taktik verin.veya ver geçiyim diyin.final gezegene gidicem gidemiyom sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 brutal mi yapiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet bi o kaldı sondan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 şaka gibi oyunu almaya gitmeden önce ailem trafik kazası geçirdi, çıktığından beri hastanede gg oldum. böyle şansın içine edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 geçmiş olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Ya lige giriş için 5 maç yaptırıyo ya 5 maçın 4ünü kazandım golden lig e attılar golden ligde tokatladılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hadi multi ye gelicek yokmu eğlenelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Behlul said: şaka gibi oyunu almaya gitmeden önce ailem trafik kazası geçirdi, çıktığından beri hastanede gg oldum. böyle şansın içine edeyim. cok gecmis olsun. insallah durumlari iyidir. Oyunuda salla durumlar düzelince abanirsin saglamindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 2 hafta sonra askerlik var, 140tl bayılıp alsam mı yoksa 6 ay sonra alsam fiyat düşer mi, daha catalysm de çıkacak yıl sonu. Ne yapsam ne etsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 2 haftalığına deymez bnet e uğramayacaksan, ilginç bi şekilde temin edip hevesini al, gelincede parasını verirsin blizzarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 fiyat düser 6 ay sonra diye düsünüyorum. Ben WoW oynamadigim icin cata ne yapar basarili olurmu bilemem ama iki hafta icin oyunu almazdim. Trial key olsa sana verirdim en azindan hevesini alirdin lakin elimde olani dagittim burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 bendede kalmadı, ama trial keyin hevesini aldırmıyo gözlemlediğim kadarıyla.. insanlar 7 saatbitince delleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HavaliKorna Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 trial isteyen varsa paylaşırım... 7 saat 7 saattir... (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ben ben ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 singleda olupta multide olmayan ünitelerin listesi varmı medic falan yok galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet multide Medic yok benim bildigim kadari ile. Ayirca Forum basligini "Starcraft" dan "Starcraft I & Starcraft II" yapamazmiyiz en azindan disardan görenler aha sc2 de burda tartisiliyor diyebilsin. duy sesimi huun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 wraith falan varmış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar