Apis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ankara kentparktaki media marktan aldım bende az önce 98 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 O nasıl iş anlamadım. İstanbul'da 130 küsür orda 98. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 garip cidden 3-5 lira fiyat farkıda yok arada direk 30 lira fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 mediamarkt ucuza satıyor, ama yine de aral'ın bizi kazıkladığının bir örneği olmuş, bi de dün adamlar konuşuyordu "ben biliyorum hesapladım 140 da 200 de iyi fiyat, hatta ucuz bile denebilir" felan gibi. eğer media markt hata yapıp da yanlışlıkla 98 gibi bir fiyata satmadıysa, cidden çok büyük ayıp olcak aral'ın yaptığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Ben 2 saat önce Beşiktaş Media Markt'ı arayıp sordum 130-140 arası dedi kız. Bence Ankara'dakiler hata yaptı bir şekilde. Yoksa neden İstanbul ve Ankara fiyatı farklı olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 g2playden dün sipariş vermiştim, bugun mail geldi IDnizi scan edip yollayabilirmisiniz diye. Yollamam diye atar yaptım o zaman refund edelim size dedi eleman. ID yollamakta bi sakınca var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ne olur ne olmaz yollama ID versinler paranı geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 yolladım bile, sc için bacagımı veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Kargoda gözüküyor. Yarın gelir benimkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 g2play tavsiye etmiyorum kimseye, kanser ettiler verification diye. id scanledim yolladım, refund edelim biz siz yeniden alın dediler, öyle yaptık, refund geldi yeniden satın aldım, gene id scan gerekiyor diye copy/paste mail geldi, kafa göz giriyodum karşıdaki adam bide vura kıra ingilizce konusuyo, copy/pastelik bi durum olmadıgı zaman iletişim direk sıfıra iniyo eeh dedim blizzin siteden aldım direk gelen maillara 1-2 ornek: Hello Sir OK then W give U refund For this order and U make new order and pay wiith masspay by paypal ok? Best rEgards Hello Sir If U do not want cooperation with Us then we must refund U our system show Us big frud risk for Ur purchase so? BEst rEGards Hello Sir Where are U curently? U using a proxy or something? Best rEgards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ahahah şaka gibi mailler sfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bu MAİLLER NE ABİ ADKSJFAKDLFdfk Dude yazsaymış sinerjiyi tamamlıycakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 OYNAMAYIN LAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Besmele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 ben collector's edition aldım foçadan kutu o kadar iyi ki verdikleri USB drive falan dogtagli böyle allahım yaresulallah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 bEst rEgards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 google translate kullansalar bari, daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Besmele said: ben collector's edition aldım foçadan kutu o kadar iyi ki verdikleri USB drive falan dogtagli böyle allahım yaresulallah ya hakkaten stick ne kadar tatlı. ha bir de şey dicem. bu mini thor'u tüm karakterlerimizde kullanabiliyor muyuz? yoksa bir tanesine aldıktan sora diğerlerinde summon edemiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 charlar arası değiştirebiliyosun baboli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raynorbaskan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 az önce kentpark mediamarkttan 98e aldım. adam yarın fiyat artacak dedi ama salladı bence. daha 10 tane vardı belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 kaç dvd'den oluşuyür kendileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 beyler şey sorucam mesela aldık bi sc 2 tane farklı nickname ile oynayabiliyoruz dimi battlenette? aynı anda oynanmaz biliyorum da oluyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Eraqrest said: kaç dvd'den oluşuyür kendileri? tek dvd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Longshanks said: beyler şey sorucam mesela aldık bi sc 2 tane farklı nickname ile oynayabiliyoruz dimi battlenette? aynı anda oynanmaz biliyorum da oluyo dimi? ilk girişte yazıyorsun acıyorsun bir profil onla oynuyosun.ben bulamadım yeni açma veya profil silmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2010 valla mı ya tüh hani warcraft key ile bi sürü acc açılıyodu ya o açıdan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar