Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starcraft II

huun

Öne çıkan mesajlar

mediamarkt ucuza satıyor,
ama yine de aral'ın bizi kazıkladığının bir örneği olmuş, bi de dün adamlar konuşuyordu "ben biliyorum hesapladım 140 da 200 de iyi fiyat, hatta ucuz bile denebilir" felan gibi.

eğer media markt hata yapıp da yanlışlıkla 98 gibi bir fiyata satmadıysa, cidden çok büyük ayıp olcak aral'ın yaptığı :)
Sosyal ağlarda paylaş

g2play tavsiye etmiyorum kimseye, kanser ettiler verification diye. id scanledim yolladım, refund edelim biz siz yeniden alın dediler, öyle yaptık, refund geldi yeniden satın aldım, gene id scan gerekiyor diye copy/paste mail geldi, kafa göz giriyodum

karşıdaki adam bide vura kıra ingilizce konusuyo, copy/pastelik bi durum olmadıgı zaman iletişim direk sıfıra iniyo

eeh dedim blizzin siteden aldım direk

gelen maillara 1-2 ornek:

Hello Sir
OK then
W give U refund For this order and U make new order and pay wiith masspay by paypal
ok?
Best rEgards

Hello Sir
If U do not want cooperation with Us then we must refund U
our system show Us big frud risk for Ur purchase
so?
BEst rEGards

Hello Sir
Where are U curently?
U using a proxy or something?
Best rEgards

Sosyal ağlarda paylaş

Besmele said:

ben collector's edition aldım foçadan kutu o kadar iyi ki verdikleri USB drive falan dogtagli böyle allahım yaresulallah ya

hakkaten stick ne kadar tatlı.

ha bir de şey dicem. bu mini thor'u tüm karakterlerimizde kullanabiliyor muyuz? yoksa bir tanesine aldıktan sora diğerlerinde summon edemiyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...