huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 reaper zaten iyi ellerde insanı deli ediyor, ne iyileştirmesi geliyor ki? hp ya zırhı artar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 "Patch 15" said: General Improved the system that handles initial placement and promotion/relegation between Leagues & Ladders. Balance Changes TERRAN Hellion Weapon upgrade bonus decreased from 1 (+1 Light) to 1. Reaper Nitro Packs research cost decreased from 100/100 to 50/50. Siege Tank Siege Mode damage decreased from 60 to 50. Thor Anti-air weapon upgrade bonus decreased from 1 (+1 Light) to 1. ZERG Brood Lord Weapon upgrade bonus decreased from 3 to 2. Dolaşırken buna rastladım ama gerçekmidir tam emin olamadım. Ayrıca Patch15 ile birlikte yine veritabanı sıfırlaması yapılacağına dair söylentiler var. *Character and identifier *Friends list *Profile *League placement *Ladder rank Sıfırlanacakmış. Edit: yeni bi'extension yayınlanabilir diye de söylenti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 arkadaşlar gençlerden olusan bir ekip var sc2 kadrosu kurmak ıstıyorlar. başvurmak isteyenler olursa http://www.force-gaming.com/ i ziyaret etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 oyun bayadır tartışılmıyor da, fazla cafcaflı rengarent cümbüş olduğunu düşünen var mı benden başka. bazı üniteleri ayırt etmek için çaba harcamam gerekiyor resmen, ki bir rts'de bu büyük bir eksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 yok yok, resimlerde baya abzürd gelio ama oyuna girip 3-5 el oynayınca hic de rahatsız olmuosun gayet iyiler. özellikle terran birimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ayarlari kisinca sc1 tadina geliyor ama cok kisincada pek bir anlami kalmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 orta ayarlar iyi. öbür türlü fazla yanar dönerli oluyor, benim de hoşuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 all the cool guys play on low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 scorch said: yok yok, resimlerde baya abzürd gelio ama oyuna girip 3-5 el oynayınca hic de rahatsız olmuosun gayet iyiler. özellikle terran birimleri. resim değil oynadım... ama hiç kısmamıştım detayları, artık oyun çıkınca öyle oynarım. yoksa çekilecek gibi değil çünkü. resmen karakterleri birbirine karıştırıyordum. savaşlar zaten piuuuuuv bişeyler uçuşuyo sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 competetive levelde oynayan herkes full low'da oynuyo zaten o nedenle. custom map, campaign falan oynarken ultra'ya alınır o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bi warez-bb'ci daha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Hocam siz oyuna girebiliyor musunuz?Betanın 2.phase başladı mı?Bende clientiniz geçersiz falan diye uyarı veriyor,oynayamamaktan çıldırıyorum,artık 27sini bekleyecez gibi görünüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 beta serverlar kapalı. önümüzdeki hafta açılacak diye söylenti var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 futbol bitsin ondan sonrami diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 scII çıkana kadar scII motoruyla yapılmış metal slug oynayın. http://www.youtube.com/watch?v=oAvZlonNTDg download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 :D güzelmiş ya,hemen indiriyorum.Bu arada türk sc2'cilerin toplandığı özel bir forum var mı?Burayı googlela buldum,başka site yok heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 metal slug'ı bir tek ben sevmiyorum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 500 mblik patch geldi, beta açılır yakında asılın downloada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Maçtan sonra açılsa bari beta da sabahlasak Bu arada update arayüzü mü değişti böyle miydi hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 değişmiş böyle değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 portreler http://i8.fastpic.ru/big/2010/0708/6e/eb6dbc199ddbf5fde81dea0772d8456e.jpg baya bi easter olcak gibi.nightelf bansheenin baya gideri var hele ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Zealotun solundaki nova mı ya bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 eet nova tauren marine süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bnet down? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar