scorch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 scorch said: beta ztn başladı , ama massive alımlar yapılmıyor , bi nevi closed beta halen seçmece karpuz yapıolar galiba battle.net accountlulara ;p düzeltme eet baş eti yemesi yöntemini kullandım sonuç YOK BETA YOK , PAZARTESI YOKTU SALI GÜNÜ BAŞLAMADIYSA BUGUN DE BAŞLAMAMIŞTIR BETA META YOK kore de sc event icin maçlar yapıldı o kadar onları görmüşsünüdr yeter bunaltma beni şeklinde bir geri dönüş aldım =( terslediler nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Sam said: lol lan yok mp oyununda, şaka gibi. b.net'e de aylık abonelik çaksınlar oldu olacak. Diablo 3'te de olmayacak bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Şu açık ki çok korkak davranmışlar sc2 yi yaparken. Bina grafikleri Binalar Üniteler. Hepsi ilk oyunun cilalısı yalnızca. Tanıdık şeyler görmek her zaman güzeldir de, insan yeni şeyler görmek istiyor. Görülen yeni şeyler de gayet vasıfsız. (Bkz mothership, tripod ıt bıt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 11 yıldır hala ilgi gören bir oyunun devamı olduğunu, hatta belkide tüm zamanların en çok beklenen oyunu olduğunu düşünürsen gayet normal. gerçek manada devam oyunu olmak zorundaydı. fo2 ile fo3 gibi bir ilişki, dünya genelinde çeşitli sivil ayaklanmalara neden olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 huun said: lan'dan oyun oynamaması demek turnuva maçlarının bnette oynanması demek ki bu haber bence korelilerin hiç hoşuna gitmez. adamlar için udp desteği koyduklarını düşünürsek ilk oyuna... yine kurulur, battlenet'e altarnatif serverlar, sorun olucağını sanmam acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 olay yeni server değil. bnet şu anda aşırı lagli ve işin gerçeği hep laglıydı. bu korsan ya da özel serverların kurulmasının asıl sebebidir bu da, orjianl olmayan oyunlarla oynama isteği değil. gerçi şimdi bnet yenileniyor, bnet2 diye bişe geliyor ama landa oynanması gereken oyunların bile bnette oynandığı bir yoğunlukta, binlerce dolarların döndüğü liglerdeki oyuncular bu işe ister istemez çekinceyle yaklaşacak. bnetin hakkını da yemeyelim, evet zamanına göre gerçekten çok ileri bir olaydı; ama hep sorunluydu. bu da bir gerçek. karune, yerine daha iyisini koyduğumuza inanmasak yapmazdık diyor. göreceğiz; "cd key doğrulamak için bir kere giriş yaptıktan sonr oturum kapanana kadar en azından landa oynayamaz mıyız" sorusuna, ekibe ileteceğim bu fikri dediği andan itibaren şüphelerim var. ha blizze inanıoruz ayrı. iyi olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 yanı, sisteme login olupsonra landan oynıyabilmememiz lazım bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 söylemeyi unuttum baj, şöyle bişe de var. mesela şu anda bile bnette bir aktif olmayan bir özellik var. lig. evet lig. lig, turnuva, ladder konularında mesela bnet2'de çok güzel özellikler olacak, bu belli. yerine daha iyisi dediği özellikler bunlar bence. gene de lan özelliği olmaması, 3 ayrı pakette oyunu satmak. bunlar itici geliyor, haklı olabilecek sebepleri olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 e turnuva sistemi calısıyo wc3 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 this is starcraaaaaafrtt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 huun said: dünya genelinde çeşitli sivil ayaklanmalara neden olabilirdi. Dünya geneli derken, Kore'yi kasdettin herhalde? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/6940/1245622354959.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ben bu tunca'nın mesajını silecem silmesine de, afrikalı dostlarımıza bir hakaret var mı yok mu karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Bnet hesap ayarlarımdan beta opt-in olayını yapayım dedim. Yanlışlıkla mac'e tıkladım, hemen fark edip win'e tıkladım. Bu esnada mac'i iptal edeyim derken win'i iptal etmişim. :D Şimdi indirmeme izin vermiyor. Çözüm önerilerine açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 sen battle.net'i bozmuşsun. bence bir eposta at, özür dile böyle böyle diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Son çıkan ingame video'da Mothership'leri Arbiter,Carrier karışımı bişeye benzettim. MS'in yanından çıkan ışınlar aynı interceptor gibi. Ayrıca ünitelere attığı bi skill'de aynı arbiter'in statis'i gibi. Ama ultralisk'lere hasta oldum orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tunca said: http://img27.imageshack.us/img27/6940/1245622354959.jpg oha mükemmellll !!! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Kore'ye Terran koysalarmış daha uygun olurmuş diyip, bu güzel resmi boktan bir şekilde yorumliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ilk 20 de fala terran yok ya, normal; olabilir afrika dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Dün gelen ilginç bir haber gözümüzden kaçmış. SCII'de single player ve multi playerda farklı birimlerin olacağı yönünde bir haber. starcraft-source.com un karune'den aldığını iddia ettiği bir bilgiye göre, multiplayerda olmamasına rağmen senaryorda wraith olacakmış. Hatta bir de ekran görüntüsü var ellerinde. Resmi bir açıklama gelene kadar bilemeyeceğiz doğruluğunu; ama blizzard için alışılmadık bir durum olur doğruysa. bir kere bu yolu açarlarsa belki de mp için her expansionı almak zorunda kalmayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 yanı aslınd alışılmadık dğeil. wc3 de campaingde olup multide olmıyan değil unite Irk var sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 o zaman blizzard yanlış olmuş, sc diyelim. peki öyle birim var mıydı single'da olup multi'de olmayan. böylece wcIII oynamadığımı da afişe edeyim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 aslında koysalardı daa ii olurdu be ilk tanıtımında , ilk oyundaki pek cok birim olacak demişlerdi zaten bakıorm simdi ne kaldı ki ilk oyundan? vulture yok , wraith yok , flame thrower yandan yedi , sci-fi yok , valkyrie yok zerglerde ultra-muta-zergling-hydra dısında bisi görmedik eski birim ztn? yanlışmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Koyuyorlar millet e bu sc1 olmuş diyor. Koymuyorlar nerde bizim eski unitler deniyor. Ortası da yokki napsın adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Frozen Throne'ın campaign'inde Nagalar vardı multide olmayan. Umarım SC'de olmaz öyle bi şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar