oper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 PrudenT said: http://img232.imageshack.us/img232/9953/failwm7.jpg ahahaha bu ne yaaa :D edik: ana bug mı var la.. alıntı yapınca resim çıkmıyor? yoksa yeni ayar mı çekildi forumun görüntüsü bozulmasın dye.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hiç sıkılmadan okudum walla 9 sayfayıda.. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bu insan benim sınıfımda, arkadaşım bile denebilir. utandım napı10 ne lan?! napı10 ne?! nickine bişey demiyorum ayrıca, allahından bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahahaha napı10 iyiymiş ben de nişvan adlı bi kıza niş1 diye hitap etmiştim hayatım karardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bu sabah iki kişide birden gördüğüm nick: Aşkım bitti bundan sonra sana, çektin gittin bunu kabul et, yaşananlara da saygın yoksa al sana benden bir adu-ket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 lol topicin formatına %100 uymuyor ama, vanille ile baya bi süre önce geçmiş bi geyik http://img387.imageshack.us/img387/3908/lolovn6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 said: Aşkım bitti bundan sonra sana, çektin gittin bunu kabul et, yaşananlara da saygın yoksa al sana benden bir adu-ket yılmaz erdoğan'ın programı var ya kanald'de, oradaki bir hede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 msn le ilgili olmasa da çok hoş olmuş gerçek veya değil cok güldüm paylasıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 he he iimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 warior shellbuy a taktım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 oha last hero şahaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 said: love is life. if you're not believe love you will be die Muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 http://img127.imageshack.us/img127/4473/pissfu6.jpg öffff okurken benim içim sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 gıcık oluyorum abicim, en gıcık olduğum olayın ta kendisidir iletisiylen böyle atraksyona giren insanlar enöö strgdf asdf asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bendeki en bombası : aşkım bitti bundan sonra , çektin qittin, kabul et. Yaşananlara sayqın yoksa.Al sana benden Aduket! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Lexius said: bendeki en bombası : aşkım bitti bundan sonra , çektin qittin, kabul et. Yaşananlara sayqın yoksa.Al sana benden Aduket! Yazılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 http://glamdring.se/files/Ogo.2008.06.10.21.08.49.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 dinlenme testisleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 amipler ölmez hücre bölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 вυ güzєℓ αşкıмızα ησктα кσумα ѕαηα кυ¢αк ∂σℓυѕυ νιяgüℓ gєтιя∂ιм,,,,,,,,,,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDI, BEN DE ARABAMI SATTIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 msn nickleri diye bir mail geldi bünyeniz kaldırıcaksa okuyun. ben hepsini okumadım. dayanamadım. dsf msn şeysi * o kız beni aşar, çünkü o bir kaşar, delikanlı adam, manitasız yaşar! * hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın... * dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor! * ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!! * bugün 23 nisan, oha falan oluyor insan * kıyamet gelse de kopsak. * senin sevginde yalanmış. bana yalanmamış lazım! * sıradanım, ama en ön sıradan! * gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım! * intihar pompacısı * tencerem dibin is tutmuş, deniz seki klarnet yutmuş * 5 in the car, 15 at the house... * arnold civardagezen * vitrinime değil iklimime gelenlere..kalbimi vereceğim aslımı görenlere * two beer or not two beer * pamuktan prenses mi olur?? prenses dediğin taş gibi olur! * bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitiş ikyazdım * la havle vela corvette * seks bir matematiğe benzer, yatağı topla, elbiseleri çıkar, bacakları böl, çarpmaya başla * yıldız dediklerim teker teker kayıyor * yarabbim daral has come to me * sick thread * sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler * tüm kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya evet! * farkındalık kazanmış düdüklü tencere gibiyim, zamanı gelince öterim * babamın bir dakikalık zevkiyim * keseceği kediyi petshop'tan alan elit satanist * allah yoktur diyen ateisti döven satanist * kolumda jilet yarası,o bir kahpenin hatırası...sevdik de ne oldu efes zengin oldu * cenaze namazimi jack nicholson * evrimdışı * sev ama mevsimlik olmasın, yaz'ın açıp kış'ın solmasın * kürdanla anakart tamir eden adam * mutluluğun resmini t cetveliyle çizerim * paramız olmasa da cebimizde her kahvede masamız, her kavgada şeklimiz ve her kızda bir resmimiz vardır. * öküz gibi bakmakla tren durmaz ki! * edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz * sevdik de ne oldu tuborg zengin oldu * beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor? * yıllardır oturum açmayan adam * pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu * lütfen rahatsız edip konsantrasyonumu bozmayınız, bulaşık yıkıyorum. * öğrenci kimliği yerine carrefour kartıyla okula giden öğrencinin dramı * beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol, yoksa beygire kalırsın * hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim... * güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak. * hayat boktan ama grafikleri güzel * sadettin teksoy kadar zeki, pavarotti kadar çevik, ilyas salman kadar yakışıklıyım * zenci mahallesindeki solaryumcu * hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içimde boğulurken * a$k bir sabunsa köpürt beni pakize * 14 şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!. * halk kahramanı nuri alço * klonlanırken dna'sına çay dökülmüş maymun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 said: * sick thread aahaha iimiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar