oper Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 PrudenT said: http://img232.imageshack.us/img232/9953/failwm7.jpg ahahaha bu ne yaaa :D edik: ana bug mı var la.. alıntı yapınca resim çıkmıyor? yoksa yeni ayar mı çekildi forumun görüntüsü bozulmasın dye.. :S
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 hiç sıkılmadan okudum walla 9 sayfayıda.. (:
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 bu insan benim sınıfımda, arkadaşım bile denebilir. utandım napı10 ne lan?! napı10 ne?! nickine bişey demiyorum ayrıca, allahından bulsun
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ahahaha napı10 iyiymiş ben de nişvan adlı bi kıza niş1 diye hitap etmiştim hayatım karardı.
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bu sabah iki kişide birden gördüğüm nick: Aşkım bitti bundan sonra sana, çektin gittin bunu kabul et, yaşananlara da saygın yoksa al sana benden bir adu-ket
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 lol topicin formatına %100 uymuyor ama, vanille ile baya bi süre önce geçmiş bi geyik http://img387.imageshack.us/img387/3908/lolovn6.png
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 said: Aşkım bitti bundan sonra sana, çektin gittin bunu kabul et, yaşananlara da saygın yoksa al sana benden bir adu-ket yılmaz erdoğan'ın programı var ya kanald'de, oradaki bir hede.
Fili Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 msn le ilgili olmasa da çok hoş olmuş gerçek veya değil cok güldüm paylasıyım dedim.
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 said: love is life. if you're not believe love you will be die Muazzam.
Pýrokþi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 http://img127.imageshack.us/img127/4473/pissfu6.jpg öffff okurken benim içim sıkıldı
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 gıcık oluyorum abicim, en gıcık olduğum olayın ta kendisidir iletisiylen böyle atraksyona giren insanlar enöö strgdf asdf asd
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 bendeki en bombası : aşkım bitti bundan sonra , çektin qittin, kabul et. Yaşananlara sayqın yoksa.Al sana benden Aduket!
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Lexius said: bendeki en bombası : aşkım bitti bundan sonra , çektin qittin, kabul et. Yaşananlara sayqın yoksa.Al sana benden Aduket! Yazılmıştı
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 http://glamdring.se/files/Ogo.2008.06.10.21.08.49.jpg
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 вυ güzєℓ αşкıмızα ησктα кσумα ѕαηα кυ¢αк ∂σℓυѕυ νιяgüℓ gєтιя∂ιм,,,,,,,,,,,,,,,
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDI, BEN DE ARABAMI SATTIM.
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 msn nickleri diye bir mail geldi bünyeniz kaldırıcaksa okuyun. ben hepsini okumadım. dayanamadım. dsf msn şeysi * o kız beni aşar, çünkü o bir kaşar, delikanlı adam, manitasız yaşar! * hayat üç buçukla dört arasındadır. ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın... * dünyada öyle adil bir düzen var ki; kimseyi atlamadan hepimizi tek tek düzüyor! * ben mevlana değilim...adam ol da gel!!!! * bugün 23 nisan, oha falan oluyor insan * kıyamet gelse de kopsak. * senin sevginde yalanmış. bana yalanmamış lazım! * sıradanım, ama en ön sıradan! * gökte bir yıldız olsam ilk sana kayardım! * intihar pompacısı * tencerem dibin is tutmuş, deniz seki klarnet yutmuş * 5 in the car, 15 at the house... * arnold civardagezen * vitrinime değil iklimime gelenlere..kalbimi vereceğim aslımı görenlere * two beer or not two beer * pamuktan prenses mi olur?? prenses dediğin taş gibi olur! * bençokayrılıklaryaşadımoyüzdenherşeyibitiş ikyazdım * la havle vela corvette * seks bir matematiğe benzer, yatağı topla, elbiseleri çıkar, bacakları böl, çarpmaya başla * yıldız dediklerim teker teker kayıyor * yarabbim daral has come to me * sick thread * sen köpek gibi seversin o seni belediye gibi zehirler * tüm kaşarlar eriyecekse küresel ısınmaya evet! * farkındalık kazanmış düdüklü tencere gibiyim, zamanı gelince öterim * babamın bir dakikalık zevkiyim * keseceği kediyi petshop'tan alan elit satanist * allah yoktur diyen ateisti döven satanist * kolumda jilet yarası,o bir kahpenin hatırası...sevdik de ne oldu efes zengin oldu * cenaze namazimi jack nicholson * evrimdışı * sev ama mevsimlik olmasın, yaz'ın açıp kış'ın solmasın * kürdanla anakart tamir eden adam * mutluluğun resmini t cetveliyle çizerim * paramız olmasa da cebimizde her kahvede masamız, her kavgada şeklimiz ve her kızda bir resmimiz vardır. * öküz gibi bakmakla tren durmaz ki! * edison elektriği buldu ama parasını biz ödüyoruz * sevdik de ne oldu tuborg zengin oldu * beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor? * yıllardır oturum açmayan adam * pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu * lütfen rahatsız edip konsantrasyonumu bozmayınız, bulaşık yıkıyorum. * öğrenci kimliği yerine carrefour kartıyla okula giden öğrencinin dramı * beyaz atlı prensini bekleme, seyise razı ol, yoksa beygire kalırsın * hemen canımı alma rabbim bırakta hayatla didişeyim, mümkünse dişi gönder azrailimi ölümle sevişeyim... * güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak. * hayat boktan ama grafikleri güzel * sadettin teksoy kadar zeki, pavarotti kadar çevik, ilyas salman kadar yakışıklıyım * zenci mahallesindeki solaryumcu * hangi deniz nereye dökülüyor banane ben içimde boğulurken * a$k bir sabunsa köpürt beni pakize * 14 şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!. * halk kahramanı nuri alço * klonlanırken dna'sına çay dökülmüş maymun
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 said: * sick thread aahaha iimiş bu
Öne çıkan mesajlar