mani Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 devamlı combatta kalmani çok açık alanlarda dolaşman alert seviyesi vs stress i arttırıyor. yapman gereken herhangi bi duvarın yada arkasına saklanabileceğin bir nesneyi kullanarak ona yapışıp kamuflajını arttırmak. bu sayede alert zamanla yok oluyor ve evasion durumuna geçiyorsun. oda zamanla azaldığında rahat edersin. tabi bazı yerlerde alert durumundan çıkamıyorsun bukadar kolay. stress in etkilediği en önemli şey aim aldığınızda çok fazla hareket ettiriyorsunuz ve sorun yaratıyor. ben genelde cqc tranq la takıldım. çok fazla ses çıkartıp etrafı karıştırmak sorun yaratıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Bir de alert phasede çok fazla combata girince combat high oluyorsun. Psyche Gauge tükenmiyor, yüksekse çok iyi oluyor, bir de daha az damage alıyosun. Ben de genelde cqc tranq takıldım da, böyle canavarlaşasım tutunca değiştiriyordum. Zaten Liquid'in karıların olduğu yerlerde tranqlayıp kafaya sıkıyodum ceset puf olduğu için sorun çıkmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 istanbuldan nereden alabilirim 100 ytl altinda, takasli flm da yapan dukkan bilen varsa elimdeki 2 oyunu verip mgs4 almayi dusunuyorum ustune para bile verebilirim fark 2 oyun arti boyle bir dukkan bilen varsa kadikoy civari soylerse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ps3takas.com açmıştım daha önce topik. 15 milyona takas yapıyolar şahsen ordan aldım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 ya damdan düşer gibi soracam ama istanbuldan ps3 ve mgs4ü en ucuz nereden bulabilirim. 2 hafta daha istanbuldayım ve hazır gelmişken ucuz bulursam alayım diyorum, şu mgs4ü bi oynayım ölüp gitmeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 feza da playstationi kis basinda 650 milyona almistim. takasta yapiyolar. mgs 99 a satiliyo tek olarakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Disappear said: feza da playstationi kis basinda 650 milyona almistim. takasta yapiyolar. mgs 99 a satiliyo tek olarakta. usta 650'ye nereden aldın ps3 ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 feza elektronik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 istanbulda mı orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Hee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 650 verdim dev evet. hemde turkiye'de sony garantili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 oyun bitti. allahım sana geliyorum.(gelmişim gerçi) böyle birşey olamaz ya. atın abi bütün oyunları çöpe. bünyem kaldırmadı dumur üzerine dumur 2 saate yakın sürüyo bu arada oyunun sonu. liquid olayını anlamamışınız galiba. şöyleki liquid gibi davranıyo ocelot ve hipnotik destek alıyo. yani numara yapmaktan çok harbi inanıyo olaya. big mama'nın konuşması diğer oyunları oynayıp hiçbirşey bilmediğimizi ortaya çıkarmıştı. big boss'un sondaki konuşması mgs4'ü bitirdin evet ama hala bişi bilmiyosun diye suratına çarpıyo adamın. bu kadar muhteşem oyun yapılmaz. ağladım lan ciddi ciddi. geberdim oynarken zevkten falanda daha iyi bitiremezmiş itoğlu kojima. bu arada ikinci oyunda solidusu üçüncü oyunda big bossu falan tutan bir insan olarak oyunun bu şekilde bitmesine resmen sevindim. en başından beri nefret ediyorum patriots'tan. patriot-nation lafları geçtikçe kabarıyodu zaten anarşik tarafım. oyunu bu şekilde bitirerek kojima'nın bütün dünyaya çarptığı tokat olarak görüyorum. bu arada komik olaylardan birtanesi. praying mantis öldükten sonra mgs1'den hatırladığımız psycho mantis çıktı piyasaya. orda sağlam güldüm. böle bişiler diyoya ''neden aklını okuyamıyorum ya controller değiştirdin yada hardware'ini upgrade etmişsin. şimdi sana saykiklerin gerçek gücünü göstericem. controller'ı düz bir zemine koy (bende koydum bu arada aa lan negzel diye) şimdi onu oynatıcam. (burda delirdi böle hareketler yapıyo falan.) TİTREŞİMLİ BİLE DEĞİL' (düz sixaxis var bende dualshock falan yok delirdi mantis gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Otacon "Shadow Moses awaits..." dediği zaman kalkmayan tüyüm kalkmamıştı. Hiç haberim yoktu shadow moses'a gidileceğinden, briefing sırasında gidiyo muyuz gitmiyo muyuz diye heyecana düştüm, adam bi dedi, ALLAH dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 orada çalan müzik. o atmosfer. buz tutmuş kırılan kamera. içim burkuldu. baya bi oturdum dinledim müziği falan. üzerine sniper wolfla karşılaştığımız alanda wolfla karşılaşmak. hayatımda oynadığım en güzel oyun bu oyun. uyumadım saatlerdir. uyuyamamda düşünmekten galiba. diehard fanıydım zaten olay bambaşka bir boyut aldı gözümde. oyunluktan çıktı. allah belanı versin kojima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Bitti. Sonunda bitti. 24 saatlik aralıksız oynayışın sonunda bitti. Kelimelerle anlatamıyorum. Son vidyoya kadar her şey normaldi, sonra bir ürperme geldi, tek kelime edemedim. Allah belanı versin kojima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Disappear said: feza da playstationi kis basinda 650 milyona almistim. takasta yapiyolar. mgs 99 a satiliyo tek olarakta. şu fezanın adresi nedir acep? hazır istanbuldayken bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Eğer benim bildiğim Feza'ysa, Kadıköy'de Yazıcıoğlu'nda 2. veya 3. kat olması lazım. Zamanında gidip Amiga'ya oyun disketi çektirirdim, en son bi 6-7 sene önce gittim heralde de, yakın bi zamanda tekrar gidicem gibi asjfhsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 buldum adresini iki şubesi tane varmış biri eminönünde tahtakalede biri de 4 leventte. teli de vardı, az önce aradım sordum ne kadar die, 40gblık PAL 725, NTSC 700 dedi. garantisi yokmuş ve cash para. oyunlar da 40-100 arasıymış. garanti olayını çok sallamam zaten de bu ntsc pal olayı ne olaki? bi de iyi midir bu fiyat? edit: topiği de harasladık bu arada sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 mediamarkt 499 a satıyordu 100 adetini iki üç gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 onu da aradım bitmiş kampanya ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 help meeee Eastern Europe da Big Mamayı arıyorum. Daha çok var mı oyunun bitmesine, hem çok merak ediyorum hikayeyi hem de beceremediğim için gamepad le silah ve özellikle stealth kısımlarını ( oyunun 95% i yani ) load manyağı oldum. Şu resistancedaki adamı takip edemiyorum bir de bir türlü rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ya bir de açılışta ve trailerda da War has changed diyordu ya bir kaç kere onun japoncası neydi hatırlayan var mı google da arattımn ama çıkmadı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 üstünde civilian disguisela gidiyosan çıkar onu öyle takip et. sensou vakavatta tadında bişidi söylenişi. yazılışını bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Arigato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Oynadım güzel baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar