Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mgs4 tamamlandı!!!

Vingthor

Öne çıkan mesajlar

devamlı combatta kalmani çok açık alanlarda dolaşman alert seviyesi vs stress i arttırıyor. yapman gereken herhangi bi duvarın yada arkasına saklanabileceğin bir nesneyi kullanarak ona yapışıp kamuflajını arttırmak. bu sayede alert zamanla yok oluyor ve evasion durumuna geçiyorsun. oda zamanla azaldığında rahat edersin. tabi bazı yerlerde alert durumundan çıkamıyorsun bukadar kolay.

stress in etkilediği en önemli şey aim aldığınızda çok fazla hareket ettiriyorsunuz ve sorun yaratıyor. ben genelde cqc tranq la takıldım. çok fazla ses çıkartıp etrafı karıştırmak sorun yaratıyor bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de alert phasede çok fazla combata girince combat high oluyorsun. Psyche Gauge tükenmiyor, yüksekse çok iyi oluyor, bir de daha az damage alıyosun. Ben de genelde cqc tranq takıldım da, böyle canavarlaşasım tutunca değiştiriyordum. Zaten Liquid'in karıların olduğu yerlerde tranqlayıp kafaya sıkıyodum ceset puf olduğu için sorun çıkmıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun bitti. allahım sana geliyorum.(gelmişim gerçi)

böyle birşey olamaz ya. atın abi bütün oyunları çöpe. bünyem kaldırmadı dumur üzerine dumur 2 saate yakın sürüyo bu arada oyunun sonu.

liquid olayını anlamamışınız galiba. şöyleki liquid gibi davranıyo ocelot ve hipnotik destek alıyo. yani numara yapmaktan çok harbi inanıyo olaya.

big mama'nın konuşması diğer oyunları oynayıp hiçbirşey bilmediğimizi ortaya çıkarmıştı. big boss'un sondaki konuşması mgs4'ü bitirdin evet ama hala bişi bilmiyosun diye suratına çarpıyo adamın.

bu kadar muhteşem oyun yapılmaz. ağladım lan ciddi ciddi.
geberdim oynarken zevkten falanda daha iyi bitiremezmiş itoğlu kojima.

bu arada ikinci oyunda solidusu üçüncü oyunda big bossu falan tutan bir insan olarak oyunun bu şekilde bitmesine resmen sevindim. en başından beri nefret ediyorum patriots'tan. patriot-nation lafları geçtikçe kabarıyodu zaten anarşik tarafım. oyunu bu şekilde bitirerek kojima'nın bütün dünyaya çarptığı tokat olarak görüyorum.

bu arada komik olaylardan birtanesi. praying mantis öldükten sonra mgs1'den hatırladığımız psycho mantis çıktı piyasaya. orda sağlam güldüm. böle bişiler diyoya

''neden aklını okuyamıyorum ya controller değiştirdin yada hardware'ini upgrade etmişsin. şimdi sana saykiklerin gerçek gücünü göstericem. controller'ı düz bir zemine koy (bende koydum bu arada aa lan negzel diye) şimdi onu oynatıcam. (burda delirdi böle hareketler yapıyo falan.) TİTREŞİMLİ BİLE DEĞİL' (düz sixaxis var bende dualshock falan yok delirdi mantis gitti)

Sosyal ağlarda paylaş

orada çalan müzik. o atmosfer. buz tutmuş kırılan kamera. içim burkuldu. baya bi oturdum dinledim müziği falan. üzerine sniper wolfla karşılaştığımız alanda wolfla karşılaşmak.

hayatımda oynadığım en güzel oyun bu oyun. uyumadım saatlerdir. uyuyamamda düşünmekten galiba. diehard fanıydım zaten olay bambaşka bir boyut aldı gözümde. oyunluktan çıktı. allah belanı versin kojima

Sosyal ağlarda paylaş

buldum adresini iki şubesi tane varmış biri eminönünde tahtakalede biri de 4 leventte.
teli de vardı, az önce aradım sordum ne kadar die, 40gblık PAL 725, NTSC 700 dedi. garantisi yokmuş ve cash para.
oyunlar da 40-100 arasıymış.
garanti olayını çok sallamam zaten de bu ntsc pal olayı ne olaki? bi de iyi midir bu fiyat?

edit: topiği de harasladık bu arada sori.
Sosyal ağlarda paylaş

help meeee

Eastern Europe da Big Mamayı arıyorum. Daha çok var mı oyunun bitmesine, hem çok merak ediyorum hikayeyi hem de beceremediğim için gamepad le silah ve özellikle stealth kısımlarını ( oyunun 95% i yani ) load manyağı oldum.

Şu resistancedaki adamı takip edemiyorum bir de bir türlü rezalet

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...