Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Kiss Kiss Bang Bang, standart anlamda bir komedi filmi değil evet. Daha çok "kara mizah" filmi demek doğrusu. Dexter ayarında biraz, Hani sinir bozucu, yaratıcı ve klasik mizahtan uzak. Herkese hitap etmez, küçük bir kitleye hitap edecek türden son derece başarılı bir film, ki zaten türünde kendisinden daha iyi bir örnek bulmak oldukça zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 beğenmeyen beğenmez, abidik gubidik insanlar gibi "nasıl beğenmezsin "demenin anlamı yok. edit:hehe siliyim adını, kızmasın şimdi :P bu arada aynı isimde bir çizgi roman var ama alakası yokmuş filmle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Geçen gece starda yayınladılar, daha önce adını bile duymamıştım, rastgele geçerken ortasından bir yerinden yakalayıp da kanalı değiştirmeye elimin gitmediği çok nadir filmlerden bir tanesi oldu ki bir tv kanalından reklamıydı/sansürüydü/çevirisiydi/atlanılan kısımlarıydı asla bir sinema filmi izlemem. 5 dakika baktıktan sonra sonuna kadar gözümü ayıramadım. Son derece underrated kalmış, mükemmel bir film. Gerçi afişine trailerına falan bakınca gayet klişe 2. sınıf hollywood filmlerinin bile nasıl reklamının yapıldığı nasıl pazarlandığı göz önüne alındığında, filmin marketingi emret komutanım şah mat ekibine yaptırılmış heralde diyorsunuz, o derece nerdeyse. Bir de son olarak, 8 yaşındayken bir sahnedeki "screw you" söz öbeğinin "seni gelir oraya vidalarım bak" diye çevrildiğini farkettiğim günden beri (ve o yıllardan bu yana hala 0 aşama kaydeden, hala daha çoğunlukla "half-assed" biçimde 0 tonlamayla yapılan) türkçe dublajdan nefret ederim, ama bu filminki şu ana kadar gördüğüm en iyi dublajdı, hani filmin orjinalindeki robert downey jrın hızlı konuşmasını, kelimeleri yutmasını, sesindeki huzursuzluğu aynen aktarmış türkçe dublajını her kim yaptıysa, helal deyip burda bu postu bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 7.9 notu imdb'de. pek underrated değil aslında. baya güzel filmdir. çok çok beğenmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 underrated bir film fazlasıyla o puana bakma, 2005 yılının filmiydi sanırım ki bence çıktığı yılın en orjinal filmidir. Robert Downey Jr.'ın uyuşturucu tedavisi sonrası rol aldığı ilk adam akıllı film ve roldür ve şuan ki yüksek hayran kitlesini de bu filme borçludur diyebiliriz. Val Kilmer'da ayrı bir güzellik hehe ama nedense çıktığı yıl pek tutulmamıştı. hele ülkemizde 2 hafta mı ne vizyonda kalmıştı sanırım gelip hemen gitmişti gidememiştim sinemada çünkü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 benim favori filmlerim arasındadır bu film.. baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Şahane bir filmdi. Uzun süredir bir filmde bu kadar güldüğümü ve eğlendiğimi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Ayrıca, kadınım ol Michelle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kadınım ol Shannyn Sossamon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 SNA1L said: kadınım ol Shannyn Sossamon. yani Michelle Monaghan'ın şu filmdeki olağanüstü halini bıraktın yok şanin sosamon fln ayıp ayıp !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 DRaGoN_SLaYeR said: SNA1L said: kadınım ol Shannyn Sossamon. yani Michelle Monaghan'ın şu filmdeki olağanüstü halini bıraktın yok şanin sosamon fln ayıp ayıp !!1 wristcutters a love story izle anlarsın.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 orda öle olabilir ama bu filmin topacında Michelle Monaghan yönetir dostum ! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Michelle burda olsaydı seninle gurur duyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Burada olsa çoktan kadınım olmuştu, yengeniz hakkında düzgün konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 val kilmer ve downey abimin oyunculuk iyi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 taaa yıllar öncesinde izleniştim topiği görünce tekrar izleyesim geldi. çok başarılı filmdir ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Bugün izledim de, bugün ne izlediniz yerine başlığı uplamayı uygun gördüm istediğim dramatik etkiyi yaratabilmek adına sfds. Chickflick sandım, dünyanın en underrated filmi çıktı. Başarı akıyor filmden. Michelle Monaghan Shrine haline gelmiş bu topice de şu spoiler içindeki katkıyı yaparak threadı necro'ladığım için gelebilecek tepkilere karşı korunmayı amaçlıyorum. O 1.35den sonra gelen gülüş...... .....DAT LAUGHTER http://www.youtube.com/watch?v=ypM3bWd_wvg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/085/444/1282786204310.jpg?1318992465 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar