Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 eto olayi bildigimiz reklam ya. yalan dolan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 son anda haim fresco falan girer devreye bunda da = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Demekki galatasaray adasını odasını satıcak bu transfer için başka türlü nerden para bulacak? 11m kolay degil cok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bizim mali islerden sorumlu kisi sensin galiba? niye batıyoki bu kadar transferlerimiz size? bu ne kıskançlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 E'to gitmiş hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mendoza said: Demekki galatasaray adasını odasını satıcak bu transfer için başka türlü nerden para bulacak? 11m kolay degil cok para. ona 11m veren zihniyeti......... derim başka birşey demem yalandır bence o fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 aimar ı neden kimse almadı? zaragoza daki bi ton oyuncu var ya. kimse almıyor. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 "Kuruvchi'nin Eto'o ile sözleşme imzalamayacağı, sadece reklam için Kamerunlu'yu ülkeye getirdiği iddia ediliyor." yazdım yukarda, herkes eto'o gitmiş EHE diyor, kafanız mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 BiTcH_oFBaT said: aimar ı neden kimse almadı? zaragoza daki bi ton oyuncu var ya. kimse almıyor. şaka gibi benfica'ya gitti aimar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 khala said: bizim mali islerden sorumlu kisi sensin galiba? niye batıyoki bu kadar transferlerimiz size? bu ne kıskançlık Haklısın GS'nin mali işlerden sorumlu birine ihtiyacı var. Ama ne yazıkki bu ben değilim çünkü GS benim istediğim parayı verecek güçte değil daha. Ama hadi bedavadan size bir tavsiyede bulunayım. Bu devirde 11m £ borç alırsan. Allah korusun bi ekonomik krizde geri ödeyemezsin o parayı. O yüzden sakın bankadan almaya kalkmasınlar o kadar parayı. Satsınlar iki dönüm toprak ödesinler. Burdan varacağım sonuç şu: İnşallah kopla haberdir. Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 jardel i ödeyemediler senelerce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sen merak etme o transfer olursa %50 sinden çoğu sponsorlar tarafından karşılanıcak, sen rahat tut güzel canını yorma kafanı böyle konulara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sadece sunu söyliyim o adam o kadar etmez. Boşuna tartışıyosunuz yok gs'ın onu alacak parasıymış,sponsormuş. Çok sakatlık geçirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yönetimimiz gayet iyi bu dönem sen kafanı rahat tut parada problem olmaz, gerekirse adnan baskan cebinden öder.hala Galatasaray'ın parası olmadığını sanıyorsunuz merak etmeyin son dönemlerde ekonomimiz gayet düzeldi, stadla birlikte de para olarak sorunumuz kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bLackcha0s said: jardel i ödeyemediler senelerce =)jardel'i direk cem uzan ödedi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 telsim bonservisi ödedi, gs jardelin yıllığını odeyemedıgınden battı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Mendoza said: Haklısın GS'nin mali işlerden sorumlu birine ihtiyacı var. Ama ne yazıkki bu ben değilim çünkü GS benim istediğim parayı verecek güçte değil daha. Ama hadi bedavadan size bir tavsiyede bulunayım. Bu devirde 11m £ borç alırsan. Allah korusun bi ekonomik krizde geri ödeyemezsin o parayı. O yüzden sakın bankadan almaya kalkmasınlar o kadar parayı. Satsınlar iki dönüm toprak ödesinler. Burdan varacağım sonuç şu: İnşallah kopla haberdir. Amin. tamam adnan başkana iletelim tavsiyeni. şaka gibisin cidden. yönetimdeki bir çok adamın kendilerine ait milyon dolarlık şirketleri var bir çok kişinin birarada görmediği paraların yüzlerce misli doları yönetiyor senin bu dediğini akıl edemiyolar ya ne diyim. bundan önceki yönetimlere göre çok iyi işler yapıyor adnan polat ve yönetimi. bu transfer içinde muhtemelen bir sponsor bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 MacLeod said: bundan önceki yönetimlere göre çok iyi işler yapıyor adnan polat ve yönetimi. Valla ben hiç göremedim o çok iyi işleri. Tabi benim düşümcem. Sen beyenmiş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 eto'o için barcelona ve valencia kulüpleri görüşmeye başladıklarını bildirmişler. eto'o yıllık 10 milyon euro gibi bir rakam talep ediyormuş yalnız. çok saçma geldi bana. eto kim ki senede 10 milyon alacak? david villa var o takımda ona o kadar vermediklerine eminim ki david villa 25 eto eder. senelerdir hiç sevmem şu yeteneksizi bi de paragöz çıktı iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bu kim ben hiç duymadım bunun adını. Yabancı kontenjanımız yok nereye alıyoruz anlamadımki. Hürriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Sponsor verir Oliveira'nın parasını. Ayrıca Ünal Aysal gibi baya zengin bir adam var camiada. Parasını GS için harcama planları yaptığını duydum, gerçek olursa süper olur, coşarız valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 CthuLhu said: bLackcha0s said: jardel i ödeyemediler senelerce =)jardel'i direk cem uzan ödedi ki. hepsini cem uzan ödemedi.Cem uzan da bi kısmını ödedi sonra yıllık ve geri kalan bonservis parasını galatasaray ödedi Gs mali krizin başlangıcı buydu. edit: eheh gs yerine cem uzan yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 black ne demek istediğini anlayamadım ben. cem uzan ödemiş oluyor herşeyini senin anlattığın şekilde. "cem uzan da ödedi, kalan kısmını ve bonservisi cem uzan ödedi ama cem uzan bir kısmını da ödedi. bir de cem uzan ödedi. jardelin yıllık alacağının yarısını cem uzan diğer yarısını cem uzan ödedi..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ehehe cümleyi kuramamışım. Jardel 26milyon$ a mı ne gelmişti Telsim bonservis bedelinin tamımını ödeyeceğini söylemişti.Cem uzan çoğu kısmını ödedi ama gs yıllık ücret ve bonservisin geri kalanını karşılayamadı. 3sene önce gazetede manşet vardı hala Jardelin borçlarını ödüyor diye. Gs da uefa kupasından sonra yaşanan mali krizin en büyük etkeni buydu yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 one ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar